|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @Shinjix: Swoja droga ciekawi mnie co by sie stalo gdyby Jezus ponownie przyszedl. lu ludzi by uwierzylo?? Zapene od razu zamkneli by go u psycholi
![]() Sorka za offopic @uo: dokładnie. Ludzie boja sie 'innosci' Wybranie na papieza czarnego czlowieka tak samo jak i milenium jest 'innoscia'
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() A ja wam powiem nostradamus c*** wie koniec swiata mial byc okolo 7x w przeciagu mojego zycia czyli 12lat niewiem jak wczesniej
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Nostradamus przepowiedział że czarnoskóry ma zostac papieżem, ten typ przepowiedział tez wiele innych rzeczy. Obydwie wojny światowe, zawalenie się WTC w 2001 roku (on przewidzial na rok 2000, pomylił sie może, ale trzeba wziąć pod uwagę że kaledarze się pozmieniały kilka razy od tego czasu).
Według książki kod bibli, która została napisała w 96 roku chyba, pisze że w 2005 mają być trzęsienia ziemi (były już, te tsunami spowodowane trzęsieniami). Mnie tam przepowiednie nie przeszkadzają, dużo prawdy w nich jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nostradamus byc moze cos przepowiedzial, ale odczytanie jego przepowiedni jest NIEMOZLIWE. Z tego wzgledu, ze pisla je wlasnym jezykiem do ktorego nie zostawile klucza. Te wszystkie przepowiednie o murzynie, WTC itp. to wymysly ludzi, ktorzy na sile staraja sie jego wizje przypisac do wydarzen. Dla chcacego nic trudnego.
Tak samo jak "Kod Biblii". mam dwa tomy tej ksiazki i moge stwierdzic, ze gdyby to byla prawda to swiat stalby sie rajem... Wg mnie to ksiazka napisana dla zbicia majatku przez bardzo przebieglego czlowieka na ludziach interesujacych sie tajemnicami (np na mnie :/) @down: preferuje jednak papierowe wersje. Lepiej mi sie czyta ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 05-04-2005 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Być może tylko po to żeby zbić kase
![]() Ostatnio edytowany przez Thunder87 - 05-04-2005 o 12:23. |
![]() |
![]() |