![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rigaroth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 18
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja uwazam ze nie bylo by lagow bo jak sie zciagnie odglosy na kompa w formie mp3 to by nie bylo zadnych problemow. A co do lagow to ja mam dobre szrokopasmowe lacze i wcale nie nazekam na neta a lagi mam. Lagi to jest wina CIPów a nie naszych kompow.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ludzie... jak by były odgłosy to by była też kakofonia. Pomyślcie, chodzicie sobie po kopalni i bijecie nie wiem... soldy. Obok was ida jeszcze kilka ludzi i tez bija, przecierz Wy byscie slyszeli odglos jak oni bija tak samo jak oni jak wy bijecie!Ja po 30 minutach bym podziekowal jak bym chodzi po kopalniach i bym ciogle slyszal jakies: Uuu!! Achh!! Aua!! A masz wstretny krasnalu!!
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() dobra, za to mnie znienawidza, ale nie ta główna przyprawa to mnie roz....waliła... kakofnia, no koleś ma nieprzeciętny dar gadania idiotyzmów... grałes może knight-online? albo w counter strike? albo w unreala? albo w inną gręonline z dźwiękami? lećmy po koleo
ko - expowiska są takie że dosłownie co dwa metry potworek, ludzie co 4 metry, nie słyszałem rzeźni, a nawet jest !muzyka! jak ktoś lubi cs - dany team startuje w swoim bezpośrednim otoczeniu, każdy kupuje na początku broń, magazynki, granaty, equip i inny śmieć, później jak jest rush na to lecą i nawalają z prędkością ckm z tych karabinków, na dodatek czasami się odzywa czyjśc głos przesyłany w trakcie gry unreal - kto grał nie musze wyjaśniać, strzela się w wielu przypadkach na chybił trafił i nieważne czy to rakiety, czy laser, czy inne badziwie... pozdrawiam
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Co wy gadacie, zeby muzyke dac do tibi??? Jak pasuje muzyka do plastelinowych ludkow? Pograjcie sobie w Hellbreath, tam muza pasuje bo slychac odglosy miecza, a tu?? chmurki slychac bedzie??? Gdyby muzza byla potrezbna to Cipsoft by ja dal ale nie zrobili bo to zawracanie odbytu
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() na muze nie ma co liczyc. 8) jak chcesz se czegos posluchac to wloncz se radio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
![]() |
![]() Wielkich lagów to by to nie zrobiło to tak jakby meic gg wlaczone albo winampa sluchac jeen grzyb tylko ze najpierw kazdy dzwiek moim zdaniem by musial meic 5-10 minut zeby sie tak sztbko nei znudzil ;-/ ale to by było boskei w meiscie slychac szum i gwar na ghostlandzie jak jecza ghule (bez skojarzen prosze
![]() moim zdaniem spoko Cytuj:
tam gra jakis pijany skrzypek albo inny badziew muzyka jest okropna czlowiek gra 1 h mzoe wiecej i wylacza glosnik bleee (BEZ URAZY ![]() ŚWIEBODZIN ROX ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Popieram Panią czarodziejke .... gdy bedziesz grac 12 H na dzien to zapefne ci sie znudzi a mp3 mozesz wlaczyc albo nie ....
Tibia ma swoj klimat i niezmieniajmy tego .... ja np. nie kce zmiany grafiki ewentualnie poprawienie obecnej na dokladnijesza ale bron boze jakiegos 3d czy cos .... Tak samo z muzyka zupelni by to zmienilo Tibie ( tak mysle ).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() muza w tibi to by było coś a nie takie nieme ludziki biegające po świecie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() zawsze mozan sobie MP 3 puscic i ja to wole od jakies kitowej muzyki ktora zregoly w Rpg leci a pozatym jakie bylybylagggi
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ![]() Jestem za . ale tylko wtedy jakby tą muze dało się jakoś wyłączyć po czasie jak by zaczeła mnie denerwować. ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Z tego co widze to większości tibijczyków pasuje brak odgłosów i mi także
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() pusc sobie ironow albo Linkinow to bendzies zmial jeki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
POWALIŁO CIE!! ![]() wyobraż sobie jak rolujesz tak z pięć cyców i te się ciągle drą! Wyobraż sobie wtedy ten "genialny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() Jak widac Tibia nie potrzebuje wogule muzyki bo gdyby potzrebowala nie gralo by w nia tyle lodni a tu cochwile jakies nowe serwery powstaja co swiadczy o tym ze tibia przyciaga do siebie grono graczy taka jaka jest teraz. A gdyby zrobili tibie3d to ja bym raczej podziekowal (puk puk, odpukac zeby jej nie zrobili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2004
|
![]() No co ty ja naprzyklad tak sie przezwyczailem do tej ciszy ze bym nie wytzrymal przy dziwiekach non stop brak ork zerk sierk itp.
Najlepiej jak gram sobie wieczorkiem rodzicow nie ma na chacie i grm sobie w tibie zamkniety w pokoju!! 8) --- Rizufina< lvl26(rosnie)> mlvl 4<Julera<Thais 18:39 You advanced from Level 25 to Level 26.-yupi |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() To już (niby) kiedyś miało być, ale facet, wyobraż sobie muzyczke z POKEMONÓW w tle tibi albo zabijaja potworka on krzyczy "ugpf" albo tak siedzisz se na dwarfach i co chwile "ugpf" "ugpf" "ugpf"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() temat ten chyba powinien byc w "inne"
w podobnym temacie sie juz wypowiedzailem. jestem za odglosami walki! jak ktos jest przeciw niech zagra w knight online i zobaczy jak moze byc fajnie.
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Myślę, że muzyka lub odgłosy w Tibi są nie potrzebne. Zgadzam się z niektórymi wypowiedżiami. Wyobraźcie sobie powtarzającą się sekwencje w formacie MIDI, która miała by udawać podkład muzyczny. Taka sama sytuacja jest z odgłosami walki - za każdym razem gdy udeżysz potworka lub on ciebie będzie słyszalny jakiś trzask w głośnikach. Po kilku minutach gry będzie można oszaleć! Pomysł z muzyką i odgłosami w Tibi - "ODPADA"!
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() najlepiej jakby muza zmieniala sie w zaleznosci od tego co sie dzieje na mapie w czasie walki dynamicznie jakis hardcore a potem bethoven
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() No way....tibia ma swuj niemy urok.Jak hcesz to zapodaj sobie winamp'a
![]()