|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy używasz cheatów?? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
153 | 47.22% |
NIE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
171 | 52.78% |
Głosujących: 324. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja sam uzywam Bota, cos jak tibia suite ze robi runki lowi ryby ale nie to. Co do cheatow, no coz, ja sie zgadzam full z postami Level'a. Najlepiej by bylo gdyby porobiono sklepy gdzie mozna wszystko sprzedawac i kupowac op jakiejs tam cenie, przez to ceny przedmiotow napewno nie beda rozne. Np. giant sword bedzie mozna sprzedawac po 50k a kupowac po 70k. Wtedy ceny nie zejda. Tak samo powinny byc bp uhow, bp sd np. bp uhow po 3k, bp sd po 5k (tak zeby druidzi i sorcowie mogli sprzedawac np. bp uhow za 2,5k)
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Giant sword sprzedawac za 50k?? Oj chyba troszku przesadziłeś. A ja uważam, że sklepy z runkami bylyby złym pomysłem
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Dużo ludzi na światach non pvp używa mc i macro. A różne boty są wszędzie używane. Nie przez wszytkich na szczęście.
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Runki uzywane sa w duzych ilościach...bez sklepu lub bez MC runemakerów bedzie ciągły niedobór run. Pozatym Slimaczek napisał "np"=na przykład W tej całej dyskusji chodzi o to,zeby pokazać, że niektóre wg. mnie programy uzupełniają Tibie lub wyrównują szanse dla nowych(i nie tylko nowych bo hlvl lepiej sie gra majac do dyspozycji pelne bp run) |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
![]() |
![]() tylko używam mc żebym nie musiał parcelką rzeczy wysyłać
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() No ja gram w sumie krótko w Tibię, ale nie używam cheatów i nie będę ich używał. Myślę, że to jest trochę nie fair do innych graczy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() A ja nie używam - bo nie mam jak, nie gram w Tibię... Dzięki Bogu!, to jest chyba najlepsza rzecz, jaką w życiu zrobiłem
![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() @Offtipic
Denerwoja mnie ludzie ktorzy niegraja w tibie i wypowiadaja sie niemajac pojecia o tym o czym gadaja ![]() @topic Cheaty byly, sa, i beda uzywane... Ja uzywam jedynie czasami ice x zeby miec swiatlo i zobaczyc ile exp brakuje do next lvl... no i macro do traina bo niemam z kim trenic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Chorzów
|
![]() ja uzywam czitow i bede uzywal, przeciez czity sa dla ludzi
![]() p.s jak sie nazywa programik ktory sam robi runy?
tibia uzależnia tak jak palenie, alkohol i inne używki Ostatnio edytowany przez Wkurzony - 21-05-2005 o 08:45. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cheaty? Nie używałem, nie używam, i nie mam zamiaru używać, w rzadnej grze RRG Online!
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Myszków
![]() ![]() |
![]() Wg. mnie cheat-y są przekleństwem tibii. Niestety używa ich coraz więcej osób... Zaczyna się od cheatów poprawiających robienie czynności monotonnych, tak jak np. łowienie ryb, zbieranie spear-ów, czy używanie światła. To może są drobnostki, ale najgorzej jest kiedy ktoś zaczyna dochodzić do wniosku, że skoro może już odpocząć od zbierania spear-ów, więc po co ma się nadal męczyć z robieniem loot-ów, aby zarobić na UH-y, skoro może korzystać z tibi MC i sam sobie je robić. To już zaczyna denerwować uczciwych graczy. Są tacy, którzy dochodzą do wniosku, iż: "skoro inni oszukują, to dlaczego ja miałbym tego nie robić?!"... liczba cheat-erów zaczyna się zwiększać. Później do urzytku dochodzą inne cheat-y, jak np. cheat pomagający w używaniu run UH-a w odpowiednim momencie, czy strzelający runami ofensywnymi, bo po co się męczyć, skoro można cheat-ów używać. Tak więc uczciwy gracz ma nikłe szanse w wyścigu z cheat-erem o lepszą postać. I w tym momencie, uczciwi gracze (których został już niewielu) grają już nie przeciwko ludziom, (podczas walki PvP) tylko przeciwko botom... I tutaj gra online traci swój urok...
Osobiście nie używam cheat-ów, bo zabijają tą fantastyczną grę. Już nawet osoba, która pokazała mi ją, pisze mi na gadu-gadu, że ma włączonych 5 MC... Na cheat-ach się wogóle nie znam, ale wiem, że głównym serwerem rozprowadzającym to g**** jest tibia.org.pl, która uważa to za powód do dumy... żałosne. Co do mojej gry w tibię, to powoli zaczynam kończyć, bo taka gra traci sens... Zachęcam do wzięcia udziału w krótkiej ankiecie i wypowiedzeniu się na temat cheat-ów, którą sam przygotowałem, a znajduje się ona na stronie mojego kolegi: http://www.karolkaforum.fora.pl/viewtopic.php?t=64 Z góry dziękuję...
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() kiedys jak moi qmple chwalili sie ile maja kasy tylko dla tego ze na noc zostawiaja po 3-4 uh-makerow to przez chwile sie zastanawialem, ale w pewnej chwili stwierdzilem ze te kilkanascie k nie mialoby dla mnie zadnego znaczenia gdybym zdobyl je oszustwem i stwierdzilem ze lepiej samemu zapracowac.
jak jeszcze gralem palkiem uzywalem "sztucznego swiatla" ![]() ale teraz juz nie uzywam i trocze sie wstydze ze kiedys uzywalem ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Jasne że nie , mój kuzyn zanim przeszedł na Mu używał.
I nawet mnie namawiał ;/ Cheaty to nielegalny śmieć który uzwya każdy który nie umie dobrze grać w tibię. Zreszta bez graczy z chetem nie mogłabym lurowac na nich potworków i zabierać loocik (tylko osoby używające maro do robienia runek.)
![]() "Nie przyszłam przyjaciele by skraść wasze serca" _ O _/_\ (O.o) (> <)To jest zimowy króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! _____|+> \_____/ <- to jest kaczuszka. Wstaw ją do podpisu aby była w twoim podpisie Ostatnio edytowany przez Karo22 - 23-07-2005 o 14:26. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: Co cie to obchodzi??
|
![]() Ja cheatów nie używałam i niebede używać bo to tak jakby sie w innych grach wpisywało kody na kase, lób coś takiego. Nie polecam takiego rozwiązania nikomu przeciez torchy nie kosztują dużo, a gdy nagle jakiś potwór wyłania sie z ciemności zawsze jest to lepsze wrażenie.
Cheaty precz!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Szkoda że nie ma tej blokady.
Ale lurowanie jakiś potworków jest niezłe. Ale luruje najwyzej minotaura , rota moge czasami . ZNISZCZYĆ CHEATY I BOTY. |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() tibia mc żeby postawić sobie druida/sorca który robi runki bo nooby nie kupują eq czekają aż stanieje(co się nie stanie pricelist
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Sam nie uzywam zadnych cheatow - uzywalem 2.5 roku temu kiedyzaczynalem grac w tibie i wszyscy kumple uzywali. Bylem wtedy malym nuupkiem i newbie. Od 2 lat nie uzywam cheatow, bo uwazam, ze ludzie uzywajacy cheaty sa... Slabi. Nie potrafia poradzic sobie z gra to niech nie graja - przez to psuja zabawe innym. Kłótnia kumpli: jeden sork 83 level, 65 magic, a kolo niego sork 87 level i 69 magic. Ten "lepszy" jedzie gorszego, ze on robil swoja postac w 1 rok przy czym ten gorszy przez ok. 2 lata... I co z tego? Ten gorszy uzywal mc, uhmakerow, botów i innych, a ten gorszy grał bez "pomocy" i czuł przyjemnosc z rozgrywki. Gra za trudna? Nie graj, przez uzywanie cheatow psujesz zabawe innym... I have nothing else to say...
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja uzywam Tibia Black ice czyli TBI ale tylko do robienia run a nie wiem jak inni ale u mnie na chimerze to uh chodzol czasami do 3.5 ale najczensciej do 3 k a to i tak tragicnie i co ma zrobic biedny low lvl a tak pozatym to jest sposób na kase i to kase dla was przeciesz jak ktos zostawia na noc to spi wienc jak cos zlurujesz to przez te 3/4 godz on na bank dednie wienc to jest sposób na kase zarówno dla heaterów jak i dla graczy ich zwalczających
2wniosek ogólny z heatami zle ale bez nich jeszcz gozej
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Ja nie używam cheatów bo nie chce być z hackowany
![]() |