|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moze w tym temacie niech umieszczaja zdjecia wszyscy go graja na aldorze lub grali i mają jakies ss fajnie chociaż powstanie jakiś album bo nieopłaca sie osobnego tematu zakladac co wy na to
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() More plx..... Nie no fajne zdjęcia, avansów, dobrze że mało a huntór dosyć dużo..... Szczególnie podobają mi się te DL-e. Bardzo fajna liczba expa na tym starym zdjęciu
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() oby tak dalej i żeby ci się net naprawił też tak kiedyś miałem i padłem bodajże na dl'u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() Dzieki wszystkim za komenty, w koncu temat ruszyl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Tarnow
|
![]() Gz ss!! Wiem jak to boli jak sie dednie przez kompa!!Daj jakies ss z huntow!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro mowa o ssach z Sacrifice
![]() Dl loot zabilismy 7 dli na wiezy!!! To moj pierwszy dobry loot z dli ![]() ![]() Dwarf quest jeszcze z Mevarem ![]() Noobek bloczy 1 raz Hero ![]() ![]() Explo plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Heh, gratz loota z DL'i mi przez całą noc nic nie wypadło
![]() Ogólnie gratz ss podobają mi się, bo coś ciekawego i jest pewna różnorodność. P.S. Explo średnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Bychawa
![]() |
![]() Fajne screeny ale szkoda ze ja akurat gram na chimirze jeszcze ciotowatym ludzikiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Kilka godzin temu bylem na dl huncie wiec zapodam kilka fot
![]() Team: Oloaik Cichy 60 RP 96 dist Myth'xas 53 RP dista nie znam ![]() Juz zdazyl narobic ognia :> ![]() Resp za wolny wiec przeszlismy sie na inny obok ![]() Hmmmmmmmm.... ![]() Elite loot -.- ![]() Pogon za paladynami ![]() ![]() Pogon za paladynami ciag dalszy ;p ![]() Ladny bolcik ladny, sie trenuje sie ma ![]() ![]() Kolejny mega loot .... ![]() Troche dramaturgi xD ![]() Co ty chcesz od tego Oloaika??? ![]() Dl juz uciekal wiec juz celowalem w niego z hmm ![]() Ale postanowil jeszcze zostac.... ![]() ..... i sie zemscic ![]() Wszystko stalo sie tak szybko, ze nie zdazylem zmienic hmm na uha, paladyn tez uhnac mnie nie zdarzyl. Troche expa stracilem ale sie odrobi, na tym zakonczylem dl hunt ![]() Powtorka z histori: Gdy mialem malo expa do 65 lvlu postanowilem go jakos uczcic. Poszedlem z kumplem ne behemoty, zeby je zabic z exori no i zaliczyc ladny awansik. Exori wchodzilo slabo ![]() Ja bardziej dostawalem niz one ![]() Czasem bylo lepiej ![]() ![]() Tutaj prawie wygralem ![]() Dwoch na jednego, behemoty mialy widoczna przewage ![]() WooooooooooHoooooooooooooo ![]() ![]() Manasy sie skonczyly, ja 2% do lvla, kumpel co mi zabijal potwory musi dac loga i chwile potem ja tez musialem sie wylogowac ![]() Jesli ma ktos na sprzedaz troche szczescia chetnie kupie kazda ilosc :>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Bdg - 4don
Imię: Malsumis
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: 55/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() uuu... photobucket nie chce wspołpracowac
![]() Na szczęscie obejrzalem SSki wczesniej juz ![]() ![]() Zal tego deada ![]() ![]() Jakos odrobimy szybko ![]() ![]() Pojedynek z behami tez niezly ![]() ![]() ![]() pzdr.. hail sacri ! hail aldora ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() Ja bede szybki i po roku czasu wyjawie ci ile wtedy mialem dista : ] 88 ^^.
Postac sie s*****la jak raczej wszyscy wiedza; / coz bywa i tak przez rok nie mialem neta a jesli juz sa t scr z Aldory do tego Sacrafice i jeszcze kumpli no to coz pozostawie cos po sobie : ] Hail Aldora : ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: ~Wrocław~
Imię: Krzychu de'Vere
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 44
Skille: -/-
Poziom mag.: 59
|
![]() Heh Huh a myslalem ze limit zdjec w jednym poscie to 10 a tutaj jest 20 ~ xD
Gratz efektownego powrotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() @up. ja naliczylem 29... no ale moze to dlaego ze jestem na humanie : ]
to nie jest powrot bo ta postac hmm juz nie istnieje ; / |
![]() |
![]() |