|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Najtrudniejszy Warlock, poniewaz:
-ma duzo hp -ucieka (np. jak archer) -znika, aby powrocic go do postaci widzialnej trzeba strzelic w niego z sd lub explozji. Teraz bardzo trudno w niego trafic, poniewaz znikajac rowniez ucieka...
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witch- nic niewypada (no morze oprucz ciasteczek
![]() mino mag-bardzo silna magia i durze obrarzenia DL -jak sie przerzuci a niestojisz kołos chodów to ded ![]() i wszystkie wienksze stworki kture nie umisz bic LAG- główny sprawca wienkszości śmierci
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
![]() |
![]() Najgorsze sa te potwory ktore bezczelnie wysysaja zycie (np demon skeleton) sa bardzo wytrzymale , maja dużo zycia i się lecza , i czaruja (ALL this D E M O N)
To sa najgorsze potwory |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() (Dla graczy o niskich levelach) 1. Bez hmm - slime jest zabójczy 2. Witch - mały loot, nie radze 3. Scorpion - oj, bez antidode to nie podchodź I wiele innych - ale z tymi miałem ''przyjemność'' i mało co nie zaliczyłem deada. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2004
![]() |
![]() najtrudniejszym potworem znaczy potworem który zadaje duzo ciosów przy zabijaniu go to elf scout i roc berseker, zas rowniez cycek ale on na niskim lvl. (w swojej wypowiedzi nie licze potworów do huntów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() ja mino maga spotkalem na 9 lv i od tamtej pory mam przykre wspomnienia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mysle ze najtrudniej jest zabic czarnego rycerza
bo ma bohy szybko biega i tez duze ma hity! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: PT
Stan: Na emeryturze
Imię: Kargax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Endless Shine
Świat: Nova
Poziom: 134
Poziom mag.: 77
|
![]() Bez dyskusji WARLOCK.
Chociaż patrzac na statystyki najwięcej ludzi ginie od rata lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Najgorszy do zabicia jest zerk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Śmiać mi się chce, jak niektórzy wypowiadają się na temat potworków których nawet nie widzieli na oczy.
Z potworków które ja lałem, najwiekszy problem sprawiały mi huntery i fire elementale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() IC se na Dla to zobaczysz jak potrafi walnoc zgfb
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, dla mnie druida najbardziej denerwojacym potworkiem ktorego regularnie spotykam jest orc warrior, fakt, moge uzyc HMMow czy czego ale szkoda mi ich. Expa jest tyle samo co za minosa(zwyklego) a jest znacznie trudniejszy. Obrona moze i slaba, ale atak wystarczajaco mocny aby zrezygnowac z bicia go.
Druid skille17/19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2003
![]() |
![]() Gralem Sorcem i Palem jakby co
![]() Hunter po updacie jest bardzoooo dziwny.... wali za szybko wedlug mnie. Jeszcze 1 to przejdzie (chyba ze GS cie na PoH goni i trafisz na hunterka jeszcze ![]() ![]() Zerk - jak jestes w stanie mu zwiac nie stanowi problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() fe - omfg , najgorsze co moze byc w 1 sek atakuje 2 razy
![]() gs - mam na nim deadchy glownie z ... z lagow =/ archer - pojedynczy slaby , wiekszej ilosc = omfg hunter - niechodze na nie ;d , niechce tracic uhow za huntera powinno byc 300 expa a nie 150 ;/ a po 2 pomyslicie sobie co by sie stalo jak by dla huntera dali kusze i bolty =] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Z punktu widzenia knighta:
- FE Bo szybko strzela, chociaż łatwo go zabić - GS Chyba, ze jesteś przygotowany, bo wczoraj wpadłem przez przypadek do dzióry z nim, a miałem lagi i nawet BP z UH otwartej nie miałem i prawie zginąłem, ale jakos dałem rade.. Reszte potworków z którymi walczyłem b. lubie blokować. Szczególnie leadery i smoczki, ostatnio też zerki. Pozatym knight jest niestety stworzony po to, aby obrywać...
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Najtrudniejsze według mnie to mino archer w sqadzie
z mino guardem te dwa dupki moga czasem przywalic dosc spore kombo:/ Aha i jeszcze pytanko takie off topic: Wszyscy kolesie mówią że orc shaman jest meag silny a co w nim zabójczego przecierz on CHYBA towrzy tylko snake'i?!?!(prosze odpowiadac na prywatnej wiadomosci plz)Z góry thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2004
|
![]() nie wiem jak wy mozecie na 8 lvl chodzic na roty i swampy ja odrazu startuje na cycki ale z dobrymi skilami i eg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Ja nielubie FD bo bija obszarowo i czasem jak sie zejdzie po schodach nawet z inv to wejdzie jakis newbie i FD zacznie ladowac i w newbie i w gracza z inv, w ten sposob zginół mój kumpel.
A niewiem czego kazdy pisze o tym GSie ze taki silny po update knightem na 16lvlu ![]() ![]() ![]() ![]() ale 25-90 to nie 100-200 a mialem stell helmet,plate arm, brass legs, dwarwen shield i serpent sworda (nowo zakupionego).
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Pojedynczy szaman nie jest trudny ale jak wypadnie kilka + zerki + leader + wariory + spermany to może być pochyło (ale nie musi ;p ) Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |