|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Mathrin
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 26
Skille: 65/65~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() berylia czy jakoś tak to chyba dla Brazoli powinna być ..żeby sie tam wynieśli ..=D
przykładowo: są 2 trole i owca. BR: Kill please, mine sheep I: ..ok BR: br? ... |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Park Yellowstone
![]() |
![]() jest 3 w nocy wstalem sobie zeby troche posmigac (mialem wczesiej ale troche zaspalem) chce sie wbic , patrze a tu co ? Kolejka 64. Wbije sie za jakies 30 minut -.-
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wg mnie CIP Soft robi za dużo światów, a za mało ulepszeń, napraw itp. Co z tego że będzie 70 światów, skoro lagi obejmą 58, GMy będą patrolować 7 światów, a wszyscy gracze przeniosą się na w miarę dobrze działające, co spowoduje przeludnienie. Zamiast finansować kolejne serwery, CIPy powinny zrobić jakąś modernizację sprzętu. To chyba by przyciągnęło więcej ludzi.
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Powinni stworzyc Premie 2
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
Podobnie nie powstanie juz prawdopodobnie zaden serwer e-pvp. Powod takze jest oczywisty. Nowe serwery to faktycznie dobry sposob na zarabianie kasy (coraz wiekszej) ale takze sposob na zatrzymywanie graczy, bo kazdy z nas wie ile osob by odeszlo od Tibi, a tak jest nowa motywacja. Jest to pewien sposob rozluznienia atmosfery. Czy nowe swiaty byly potrzebne ? Wydaje mi sie, ze tak. Najlepiej swiadczy o tym zainteresowanie (dzisiaj na Beryli 400 osobowa kolejka paccow, przy 170 osobach online). Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Nowe swiaty enforced-pvp tez by cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem na poczatku, wlasnie dlatego ze masa ludzi rzucilaby sie na taki, bo wiedza ze na infernie i dolerze, nie maja szans sie wybic w rankingu, bo zaraz ich zgnoja, ci co sa u wladzy. |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Ostróda
![]() |
![]() Mnie to cieszy 2 nowe non pvp= mniej ludu na strych non pvp(secura itp) = mniejsze kolejki = niestety wolny exp ale co tam Jak bedzie tak że w Niedziele o 12 bez kolejki wbije to Pochwale Cipów ale jednak..... Mogli by zrobić jakiegoś Update.... Jakieś nowe Miasto dla Facc albo coś takiego bo już wszystkie tereny dla Facc Znam... Pozatym mogli by dać jakieś potworki dobre takie do trenienia przy lvl 20(+-2lvl) i żeby spawn był wieeeeeelki..i to chyba..... Fszystko!!
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
Nie wiem na jakis serwerach (laczach) stoi Premia oraz 2 e-pvp. Prawdpodobnie sa to znacznie slabsze lacza, jednak na pewno nie "2 krotnie tansze" - czyli z ekonomicznego punktu widzenia mniej oplacalne. Z pogonia za pieniedzmy zgadzam sie, zreszta napisalem to juz wczesniej. Wielu ludzi kupuje specjalnie paccki (lub jaka maja bana zakladaja nowe konto) bo nowy swiat - szansa do "wybicia sie", poczucia sie kims wiecej jak tylko szarakiem ![]() Ja osobiscie gram na nowym swiecie (viva Berylia) i jestem zadowolony. Jest jednak pewne, ze dlugo spokojnie nie bedzie, poniewaz okolo 90 % osob jest nastawionych, ze to bedzie "ich world". Wojna nieunikiona i moim skromnym zdaniem wygra ja Vito (mieszanka Del Toro oraz VCF wlasnie z Premi ![]() Pozdrawiam Thor |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Mam takie małe pytanie co to znaczy PVP albo non-PVP ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Non - PvP to swiat, na ktorym nie mozesz atakowac innych graczy. I uprzedzajac nastepne pytanie: E-Pvp to enforced pvp, swiat na ktorym nie dostajesz czasek za zabijanie, a co wiecej jesli zabijesz kogos dostajesz za niego expa. Jednak odradzam ci ten typ serwera, gdyz jestes poczatkujacy i bedziesz mial spore problemy z przezyciem... |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() re up:
spore to malo powiedziane. jak by powstala nowa premia to by bylo jeszcze gorzej niz jest na premii. dla czego? na premii i tak sie potwornie dupiato expi z powodu respow. jest to do tego jeden z tanszych serwerow
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() EJ czyli new serw bedzie dostepny dla faccow za 2 tygodnie ???? czy szybciej???
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Świat: Nebula
|
![]() Oj to się będzie na Beryli działo
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Moim zdaniem nowe swiaty sa dobre...
up date tez by sie przydal. Ale sprawa podstawowa wydaje mi sie zbyt mala ilosc gm'ow jest 56 serverow a gmow jest okolo 20... liczac ze na antice zazwyczaj jest 2 gmow (wnioskujac z tibi.com kiedy jeszcze bylo widac gdzie jest jaki gm...) to jest zenujace kiedy nooby spammuja na trade linkami z rozszerzeniem ***** i nic z tym nie da sie zrobic lub gdy 4 - 30 lwlowcow biega z guardami po 1 poziomie dwarfow.... mozesz dac raport odpowiedz otrzymasz nan astepny dzien ale musial bys byc on line caly czas.... wiec dla mnie to jest najwiekszy problem tibii bo wkurza mnie jak zabijaja niskich lwlow... Mozna probowac to załatwiac na wlasna reke tylko ze nic to nie daje... Taki czlowiek sie nie przestraszy ciebie wiedzac ze nie jestes gmem... Przygladajac sie dalej ilosci gmow mozna stwierdzic iz duza ich czesc nie loguje sie regularnie patrz raz na kilka dni... Jak by tak zrekrutowali nowych 20 gmow ktorzy loguja sie regularnie ta gra byla by o wiele lepsza dopiero wtedy bym dal up date i nowe servery ![]() Takie jest moje zdanie....
http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm NAUKA OBSLUGI FORUM WEJDZ I SIE NAUCZ... ![]() Ostatnio edytowany przez customer17 - 27-05-2005 o 10:31. |
![]() |