|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Część mojego posta kieruje do tych co mówią że dobrze im że dedli.....GÓWNO ****A!!! Jesteście n00by *******one to sie dziwicie że Nareli i reszta was zabijala? Ja grałem Na Pandorii Jak wy kichaliście w pieluchy a Nareli mial 56 lvl!!!! I wiem kto to jest Nareli!!!!! A wy zachowujecie sie jak pępki świata!!! GÓWNO ****A!!! Nie znacie ich albo im zazdroszczycie LEVELI!!!! Sami jesteście n00by bo jakbyście nie spylali BP HMM za 2k albo Nie spylali bag lub BP LMM to by oni tez dostrzegli w was porzadnych graczy tibii!!! (LMM kto takie gówno kupi -.-)
Szkoda że dedli......lubiłem ich a swoja drogą też nie gram już na pandorii ale chyba tam wrócę i żeby nie było nie przestałem grać przez nich tylko miałem HACKA!!!! -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() niekazdemu sie udaje ....
![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @cassner
no wiesz ja tez nic d onich nie mam nawet do fenzy ktora chciala 20k za to ze sie wbila na moj resp i potwory ja zjechaly do reda... ale naprzyklad 2 moich kumpli nie sellowalo bp hmm za 2k albo cos w tym stylu a relyt sie do nich do*******a....
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() czyli niekoniecznie sa n00bami ale widocznie komus zaszli za skore bo ZUPELNIE w 100% za nic nigdy sie nie ginie......
a tak inną drogą to Nareli mi 4 razy dupe uratował gdy byłem 11 sorcem mimo, że na pandorii na początku była wojna pol-swe i ja pol a on swe i on to wiedział.....i jak powstrzymał swoich kumpli swe i do mnie na priv gadał "leave plz" to wiesz.......mam do niego respekt i gdybym mógł shackować wszystkich na pandorii to mimo iż nareli ma red skulla co świadczy o zabijaniu shackowałbym go jako OSTATNIEGO |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Jakie na tym forum sa Noobki, OMG.
Moze ktos ma tak szybka reke ze sie ****a uha co 0.5 sec. co was to interesuje. Po 2. ktos tu napsal ze ten co nagrywal mial beznadziejna postac, hmm? Ciekawe jaka ty bys mial jak bys expil caly czas i zero trenowal?... po 3. ktos napisal o ice rapierach, jak myslisz ile ich ma bp czy 2? i co to mialo by starczyc? jak nieraz hity z ice rapiera wchodza po 20 ?! .. @Topic niestety nie dali rady, moze next time |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
tylko ze istnieje takie cos jak exhausted i nie mozna sie uhac co 0.5sek(tak jak ja to ostatnio na otsie praktykuje...)"noobku" a co do tych ice rapierow to zgadzam sie z toba...
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() dobrze cassner mówisz...
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() No ale co was obchodzi czy ktos uh dawal co 0.5 sekundy czy 1 sekunde uzywali program i tyle i co tu filozofowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi nie działa.. chociaż chciała bym zobaczyc jak padli :> Widziałam juz filmik jak udało sie im
![]() Krzysiek na gg mi prześlesz :>
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1.nie widzisz ze to stary temat?! 2.po co go odswiezasz? 3.na forum tibia.com jest ten film, ale trzeba poszukac co z pewnoscia jest trudne-.-
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: W Polsce
|
![]() o rany sryy znowu nie zauwazylam ze to stary topic...
mozna jakos usunac ta wiadomosc bez bana? Ostatnio edytowany przez Eravia Za'abita - 27-07-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |