|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() @Maciosek
Helmet (porównaj rodzaj hełma, do np. vikinga) ![]() DestinY Sword: ![]() @Sanderos: Konik rozmiar 64x64? i jaki kolor jego?
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Rozmiar obojetnie, kolor czarny, siodlo brazowe, a jezdzca (ooo, wczesniej tego nie bylo
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Pomorskie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamyk Ziomek
Profesja: Druid
Gildia: Knights of circle table
Świat: Celesta
Poziom: 53
|
![]() Siema
Jak masz czas to weż mi zrób Best Dark Set =>
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
:S Proponuję zapoznać się z wyglądem ekwipunku Rzymian np. kohorty llegionu. To co narysowałeś nijak nie przypomina ich rynsztunku. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shan
Boże czy naprawdę set musi być realny :/. Przecież to nie gra, nie wyjdziesz z meiczem na ulicę i nie będziesz krzyczeć "ZA GONDOR S****YSYNY!!!". Pozatym wzorowałem siez jednego z legiolenczyków i uważam, że król Juliusz Cezar nie założyłby zwykłego pancerza dla wojaków tylko jakiś bardziej mocny -.-.
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() @up
niezałożyłby pancerza dla wojaków tylko taki jaki ty narysowałeś (czyt. kosmiczny). Poza tym ty też jesteś tym od "Hi elv" i innych bzdetów ? Dziwne, ale dołączyłeś 20 maja i tego samego dnia zamieściłeś swoje grafiki i masz taki sam styl rysowania jak tamci -.- Deja vu ? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie znam nawet tego hi elv <lol> pozatym co ja mam wspólnego? podaj mi jego nick zobacze grafiki ~~.
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() Bardzo ladnie o to mi chodzilo tylko ze to ostrze bardziej spire przypomina, przedluz je troche i ta chusta, czy jak to nazwac, niech bedzie troche nizej i niech ma 2 ramiona (?)
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sanderos (coś mi się nick kojarzy z Sandałami
![]() ![]() Juliusz Cezar helmet ![]() @Evulek Poprawię EDIT: ![]() ??????? @DAWAJCIE WIĘCEJ ZAMÓWIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odszedłem z ziemi poszedłem do nieba (czyt. Odszedłem z tego forum poszedłem na inne poświęconej innej grze). Ostatnio edytowany przez Kin - 10-06-2005 o 19:05. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shan
OMG lepiej nie można?. Czepek nie ma "tych drucików" po obu stronach -.-. @Drackmir ![]() Blackrobe @Sandały : P Konik w drodze
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() ![]() Te..ekhm.. ramoina chusty niech beda po jednej stronie, a drąg czy jak to nazwac troszke jasniejszy a ostrze bardziej przypominajace d lance lecz nie identyczne btw. kiedys dojdziemy do idealu ![]()
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 10-06-2005 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra ja robię, wy awajcie więcej zleceń.
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() katana, steel boots, fire sword, legion helmet, chain helmet, arctic armor, acient shield, green robe, i jesli potwory te to poprosze acient demona
![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Ja bym chciał..
Ancient Legs...Arm...Sword... Ale nie ma byc tyle szczegółów co w hełmie ![]()
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra przyjmuję ale to trochę potrwa......