|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() A co zrobić, jak nie mogę się zalogować? Wpisuję login, wszystko gra, wczytuje się lista serwerów i jest tylko Test Server I. Klikam OK i się zamienia w kropkę, a po jakimś czasie znowu w OK i nie wchodzi do gry.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz poczekac a jezeli znowu sie pokaze OK to serv jest max, teraz juz jest jeden serv wiec jest luz. Dodatkowa wiadmosc jezeli masz jakiegos f walla to podczas logowania wyskakuja bledy ~ okolo 12 i wystarczy klikac ok az znikna. Wipe out bedzie 11 lub 14 lipca, ale wszystko moze sie jeszcze zmienic. Wiec proponuje przez ten czas pomyslec i poprobowac kazdej klasy, zeby puzniej wybrac ulubiona.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Teraz to już mi działa all i grałem i nawet wykonałem questy na ubranka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Mam pytanie, bo ta strona co podałeś, ta z questami nie działa... Więc jakbyś mógł tu/PW/GG napisać mi jak zdobyć to "blacksmit vartan" i co z tym zrobić to byłbym wdzięczny.
Jak co to mam nick w grze Hiey @edit Znazałem już tego gościa tylko jak ja z nim mam gadać -.- Ostatnio edytowany przez Hieyan - 30-06-2005 o 08:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Da sie grac w tantre za free i zeby nie usuwali konta co jakis czas bo teraz na stronce pisze ze 20 dni za free tylko >.> wiec moze ktos cos wie o jakims darmowym servie co dziala i nic nie kasuja co jakis czas plx help :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zarąbista gierka z tej Tanatry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wcale ze nie po dwodziestu dniach. Ostatnio bylo z dwa miechy chyba. A teraz bedzie z miech albo dlozej. A pozatym nawet miech ci wystarczy zeby nagrac sie dana postacia, duzo ludzi czeka na wipy bo chca oni ulepszac tworzenie wlasnej postaci, albo sprobowac czegos nowego. W 1 dzien mozna zdobyc 45 , a puzniej to juz trzeba tylko party szukac. Hail Vinshu Masters - dla wtajemniczonych
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Ja mam pytanie jak zrobie wszystkei questy na tejk poczatkowej wyspie (gdzie jets ten samouczek itp.) to jaki musze miec poziom, aby zmienic (miasto?) i profesje?
Jak ktoś może mi podać link z opisami do questów (po polsku), bo mi tamten link podany przez TG nie działa ![]()
Zemsta nadchodzi... Ostatnio edytowany przez Yerhilliaeh - 21-07-2005 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Prosze o pomoc gdy wlaczam to TantraOpenSetup wyskakuje mi blad a w okinku pisze: "This archiwe has an an unsupereted version. Msg me plx i to fast.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() W co pakować swordmanowi nerve czy muscule?
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Sciagnelem gre i zainstalowalem tak jak w "instrukcji"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() SIEMAa ja taks amo zainsatlowalem gre wszystko good chce sie podalczyc pod server i mi psize canoot whit equpend 9czy cos takiego)connect.pleas wait?
A tak wogule czemu nieszlo grac na tych 3 serevrac tam a nnie jakim prywatnym? pls help Ostatnio edytowany przez Fivapo - 17-08-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Fajna gra, mam już 30lvl
![]() Edit: Już wiem ![]() Ostatnio edytowany przez Zbi - 05-09-2005 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Ludzie wy to macie cierpliwość do tej gry... Ja ściągłem 3% i wyłaczyłem bo sciągałem jakiąś godzinkę... . A co do rejestracji to się niemogę bo coś im password niepasuje żaden jaki wpisuje... Heh szkoda czasu i dysku dla tej gry bo wkońcu mam Tibię...
![]() EDIT: Lol !!!!111 Ściągam jakieś 1,5h i mam już 7% ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Morun Kous - 14-09-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() tantra zainstalowana, wlaczam gre wpisuje id i haslo i kilkam OK i ono sie zmienia w kropke a pod spodem pisze "Please Connect Again" ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() A ja mam taki problem że w czasie ściągania aktualizacji mniej więcej w połowie za każdym razem się zacina... wie może ktoś co trzeba zrobić?
|
![]() |
![]() |