![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jesli chodzi o wszystkie zamowienia, narazie sie wstyrzymajcie...jesli chodzi o nowe prace musze sie wysilic i skoczyc do goscia ktory mieszka 3 pietra nizej, zadzwonic, i powiedziec zeby mi przeslal to na gadu. o ile pamietam zrobilem grafa "trawa" bo kiedy ostatnio patrzalem to tylko udalo mi sie zapamietac, jesli chodzi o zamowienia, graf skonczyl na okladce zeszytu od biologi... Pozdrawiam ...
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() to jak juz beda zamowinie to ja poproszę z napisem Fakolpet ale takie mroczne plz
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Niezłe nie powiem
![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Zarombiste! U mnie na hais to lepszych nie widziałem (na kartce oczywiście XD) Zawsze chciałem sie na uczyć rusować graffiti...ale na kartce no bez przesady
![]() ![]()