![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Cytuj:
![]() Zgadza sie C armor wymienilem juz na B robe i jestem bardzo zadowolony ze do niego powrocilem. Thx wszystkim ktorzy przekonali mnie do b roba bo to wlasnie dzieki niemu wrocilem z mojego najbardziej udanego hunta na scarabach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Jak expisz na rotach to rób hmm. W czasie potrzebnym na zrobienie 400 boltów zrobisz 2bp hmm i sprzedasz je za min. 2k za co masz prawie 700 boltów.Jak sprzedasz drożej i kupisz bolty od gracza to przelicznik jeszcze korzystniejszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Srry napisalem ze jak chcecie to mozecie wchodzic na mojego bloga a nie podalem linku
![]() __________________________________________________ ________ Dla zainteresowanych www.tibia-misjo.blog.onet.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Na non pvp p set bohy i jedziesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Wiec to zalezy od Ciebie. Ja zainwestowalbym tak jak koledzy w boszki.
Ale generalnie jezeli masz duzy lvl wybralbym dsm te 25 capa to 30 bolt bez roznicy Ale taki dsm to wiazalby sie z aolem Poniewaz to jest secura nigdzy nie wiesz czy jest zlurowany 1 gs czy 10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() omf ludzie jak wy sie mozecie klocic o takie *******y xD kup sobie koles to co Ci sie bardziej podoba/przyda ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() robisz tak:
sprzedajesz: c-arm , kupujesz b-robe i nosisz takie eq do końca a całą zbędną kasę wydajesz na runy/bolty przy pomocy których nabijasz lvl. |
![]() |
![]() |