|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() @Instynkt : jak to się stało ze padlas na bodajże 51 przez minosa ?? kick ?? czy moze za ciężko było
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Tesh robie rookstayera... Narazie robie...
![]() ![]() Komus sie nudzilo: 4 orci,3 spearmany i rot ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez owiec - 08-07-2005 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() No musze przyznać, że ssy fajne (jak na rooka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Bład na stronie , niestety niemoge dać fotki
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Moze to i nic wielkiego, ale bronze amulet na rook'u...
![]() ![]() Ps. Nie wiem czemu te foto jest takie male ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() ***ane pedały po ***a zrooka dajecie ****a nie umieta grac chyba nooby jedne
zesram sie wam na morde i posmyram smykalke w dupe sobie to wsaccie jaaaa kokon jest lepszy od was ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Nieznasz sie to przynajmniej siedz cicho.
A fotki lepsze niz nieraz te tematy Only.... ![]() Wielkie gratz dla wszystkich rookst..... a przeważnie dla Roguardian... << myśle ze dobrze zaczełam ten nick ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez DaniaStone - 01-09-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() heh gz adv
![]() ![]() EDIT @up up omg rece opadaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ja Tez Mam Rookslayera Na Swiecie Morgana ;D Moim Skromnym Zdaniem Rokk Jest Spox Narazie Tylko 12 Lvl Ale Rosnie Up ;D Moze Kiedys Dojde Do 20 Lv Ale Watpie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() EEEE....Ladnie Ladnie ale ja nie widze zadnych
![]() EDIT: Przepraszam za ten post. Przeczytalem regulamin jeszcze raz (uwaznie). Mam nadzieje ze wiecej niepopelnie takich bledow. Ostatnio edytowany przez Zamiela Jr. - 20-07-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Chciałbym pogratulować wszystkim rookslayerom wytrwalosci i duzego samozaparcia. Niegdyś sam robiłem ( a właściwie probowałem zrobić ) rookslayera. Po zdobyciu katany coppera itp oraz wbiciu 9 lvl gra na rooku straciła dla mnie sens, nie chciało mi sie
![]() 1. niektore noobki ktore szaleja kiedy widza na rooku kogos z lvl wyzszym niz 8 ![]() ![]() 2. Inni rookslayerzy, naprawdze dobrzy kumple ![]() ![]() ...Niektore zdjatka calkiem fajne ![]() Ostatnio edytowany przez Ragnus - 25-08-2005 o 18:25. |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: nie powiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie mam
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 18/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() No...
Nareszcie mogę dodać nowe ss'y ![]() ![]() No to jedziemy: 20lvl (dezzzert plx ![]() ![]() 21lvl (nastepnego dnia ^^) ![]() 22lvl (wolfy też dają ![]() ![]() 23lvl (prawie koniec ;p) ![]() 24lvl (koniec :>) ![]() Salmon Quest ![]() ![]() Mam też GQ ale nei dam bo QS ;/ A teraz coś innego ![]() Tyle można zebrać na samych wolfach przez 10minut ![]() ![]() N/C ![]() ![]() ![]() No... To tyle... Narazie odpoczywam sobie od rooka :> Ale zaloguje się czasem żeby sprawdzić czy ktoś się zgłosi po tą nagrodę ![]() Dawajcie swoje ss'ki z rooka ![]() Pozdro dla: Xena, Rook (Gz 62 ^^) Gandiego (dorobkiewicz ![]() Comments Plx!
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() No to ja moze też coś zamieszcze, normalnie założyłbym osobny temat, ale narazie mam tylko jedno zdjątko (po katana room quescie
![]() Ps. mam 6lvl dopiero, ale ja prawie nie expie, expie tylko na ratach jak zbieram kase, ew. jak ktoś potrzebuje mojej pomocy ![]() Ten jeden kolo co sie tam odzywa chciał zabic rotworma ![]() Rook'Guardian Percon - 6lvl Nern Apoxa - 5lvl Pawel Druszcz - 8lvl Teraz juz wiecie czemu sie smieje ze chcial rota ubic ? (na taakich lvl napewno bysmy rade dali <j/k> Pomoc 3 kolesiom na 4lvl w zrobieniu bear room: ![]() Moje nowe studded legsy: ![]() Wielkie THX dla Nern Apoxa który wymienił na terenie dla PACC honey flower na studded legsy ![]() Nagrody z Goblin Hell: ![]() (server: vinera) edit: http://photobucket.com/albums/b102/X.../RookGuardian/ - na bierząco będe tam wrzucał nowe zdjęcia (pisze jakbym zapomniał tutaj wrzucić) Ostatnio edytowany przez Xyrius - 04-09-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Cytuj:
lol załosny jestes koleś
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() rotfl fajne ssy.. najlepsze to "wymienilem honey flower za studed legsy" no comments.. wiesz wogle po co jest honey flower? i czemu kazdy rookstayer powinien go miec?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @up: hmm.. no honery flower sie wymienia własnie za studded legsy u Lee'Dee na terenie dla PACC
![]() Cholera wie po co każdy rookstayer powinien to miec (ja newbie rookstayer) - ale co tam, juz mam następne honery flower ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Maniakalny Dinveth
Profesja: Sorcerer
Gildia: chcialbym, chciaal...
Świat: Elera
Poziom: 15
Skille: 18/21
Poziom mag.: 11
|
![]() screeny są, zastanawiam się co zrobić żeby wyglądać jak lord Paciek... bo ze mnie jest nOOb.... i forum zasmiecam... ale odpowiedzcie mi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Północna Polska
|
![]() Witajcie,
skoro grono "rookstayerów" tak znacznie się powiększyło, ja również postanowiłem umieścić screeny mojego rookstayera ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: YorOST
Poziom: 66
Skille: 90/90
Poziom mag.: 6