|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Mam wielka nadzieje ze ci sie uda zrobic next czesci i bys mial kolejny cool pomysl Jestes jednym z najlepszych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() do wsyzstkich "mistrzow co to robia super faki" odczepcie sie od niego jak dla mnie fake bardzo fajny i chyba 1 raz ktos zrobil fake ktory potrafi sie podobac mimo niedorobek w paincie itp
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz talent.Rób dalsze.Tylko trochę dłuższe...
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Może pomysł by mi się gdyby widział to z dobrą grafą bo tak to, to...-.- Wiesz poćwicz, bo jeśli nastepne odcinki takie będą to uuuu...Musisz być coraz lepszy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() zabieram sie za kolejny odcinek
![]()
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() robiac 2 czesc brales chyba za wzor ,,szeregowca rayana,, bo taki snajperzyna modlil sie tak samo jak twoj bohaterek
![]() a moze zrobisz atak rakietowy na jakies miasto? i ludziki beda sie kitrac w podziemiach...venore pasuje bo ma spory ,,schron,, pod depo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() za***iste chociaz troche niestarannie zrobione ale nie jestem expertem welug mnie 8/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() przepraszam ze robie drugiego posta ale musze cos powiedziec:
Adi Olsztyn SUX!!! MAtko boska no juz gorszego wykonanie nie widzialem. No poza tym jednym jak gostek sobie jaja robil i bana dostal za to. Fabula tez mi sie nie podoba, bo dla starszych ludzi nei jest mile wracac do tamtych wydarzen albo podobnych im rzeczy, ktore im tylko przypominaja przezyte cierpienia. Nie wiem jak inni, ale ja uwazam, ze temat nie jest to robienia sobie z niego zartow i powinien zostac usuniety. ej niemozemy uciekac od przeszlosci musimy pamietac o tych zlych dziejach i dobrych mamy zapomniec tez o ludziach ktorzy oddali zycie za to by Polska byla wolna nie wrecz przeciwnie powinnismy pamietac o tym Ps: nieumiem za bardzo wklejac |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Moim zdaniem zli powinni zaatakowac Thais a dobrzy bronic sie w zamku.
Albo zamialst Venore zniszczyc kazo |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Fabuła 9/10 (Nareszcie WWII
![]() Wykonanie 2/10 Ogólnie: Może być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() spox. Może ci coś podsune moim pomysłem
![]() Możesz tak zrobić że on pujdzie tam do tych wroguw i zabierze tajne plany ataku i zwieje jakimś samolotem albo wyśle telegraf żeby przjechali po niego ciuchciol albo przylecieli ( tak jak w Medalu 2 misja ) Ocena ![]() wykonanie: 6/10 pomysł: 9.6/10 fabuła : 10/10 (niech bendzie to 10 ) Średnia ocen : 8.6/10 nie jestem dobry z matmy więc może być więcej albo mniej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Cz I:
1) trzeba juz bylo zrobic Adolf Hitler a nie jakis Piger 2) jak wykozystujesz flage panstwowa III Rzeszy, to kup prawa autorskie ![]() 3) mogles zrobic walki miedzy zolniezami - okopy, bunkry itp. a nie mordowanie NPC na rooku 4) karabiny dobrze zrobione, tylko dziwie sie ze Niemcy ida na wojne z rzutkami do tarczy ze swastyka (jakas akcja marketingowa?) - przeciez oni byli jedna z najlepiej wyposarzonych i wyszkolonych armii Cz II: 1) Himmler nie mial stopnia oficerskiego - przed wojna byl on hodowca kur ![]() Cz III: 1) Na co komu snajper w krzakach? to takie uwagi na przyszlosc - sprobuje zrobic fake wg. moich punktow ![]() a tak to nawet OK (duzo tego nie zostalo ![]()
name: Niepomocny Czuprynkowi proff: ![]() lev: 19 pretector: CZUPRYN ![]() ![]() ![]() kiedys 11 skill na servie w ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 3dsmaxman - 27-06-2005 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: venore-thais-kazoordon
Imię: Strong maki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish army
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 81:(/56
Poziom mag.: 15
|
![]() Wzięłaś żywcem z Call Of Duty 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Bardzo fajny fake.Podzwględem graficznym nie najlepiszy ale pod względem fabuły to coś wspaniałago.Rada na pszyszłość: Napisy weż tam gdzie są nicki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Jak widać lubisz grać w Call of Duty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzisiaj wydam ostatnią czesc pt. Pozbawienie wladzy Pigera
![]() |
#58 |
Zbanowany
|
![]() A mi sie fake podobaja mimo wszystko, jesli chodzi o fabule to nadrabia ona nie dorobki graficzne ;], z niecierpliwoscia czekam na ostatnia czesc. Tribute;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Daj tam Modiego z Call of Duty to lulbiona postać mojego brata w tej grze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() W poprzednim odcinku Capt. Martin zosta złapany przez snajpera. 2 dni później wydano rozkaz rozstrzelania go. Do ostatecznej bitwy wyznaczono Sgt. Karolinę Kamińską (Pochodzenia Polskiego) miała ona za zadanie obalenia dyktatury Adolfa Pigera...
1.Została zrzucona na moście w Carlin...( Miał ją na oku snajper lecz nie strzelał) ![]() 2.Czym prędzej niezauważona popędziła do budynku... ![]() 3.Szła dalej obserwójąc wszystkie okna domów była pewna ze snajperzy w tym miescie to jak dzieci na hallowen. Nagle włączył się alarm snajper który nie strzełił( patrz obrazek 1.) dał cynk do Wartowni. ![]() 4.Niedośc ze Siły lotnicze Thais robiły nalot to jeszcze rozpoczęła sie rzeź ![]() 5.Nagle zauważyła Pvt. Evansa z którym miała sie spotkac ... ![]() 6.Była juz blisko kwatery Adolfa Pigera rozwaliła strażników granatem i wkroczyła na ziemie Pigera... ![]() 7.Stanęła przy drzwiach przeładowała Thompsona i.... ![]() 8.Zabójczym krokiem weszła do srodka i wystrzeliła cały magazynek w Pigera... ![]() Tak kończy się cała dyktatura Pigera (oraz Fake) O świcie Wojsko z Thais przyjechało do Carlin i wszystko było tak jak dawniej. Żołnierze Pigera Z wysp lodowych poginęli w skutek nalotu .....