![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Profesja Knight.
Szczegolnie odradzam chodzenie na guardy z broniami 2recznymi poniewaz gdzy zaatakuje nas wiencej niz 2 bendziemy mieli niezy lomot. Preferuje chodzenie z tarcza i atakowanie na balance wtedy tracimy mniej UH. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() ja to moim wojakiem (53/50) bilem jednego guarda i 2-3 soldy i tracilem tylko 1 uh!!moj eq to:golden armor , k-legs, warior helmet, demon shield, fire axe!!o i zakladalem do tego axe ring!raz jak przyszly 2 guardy i 3 soldy to stracilem 2 uhy i pare exur!!mialem 25 lvl i 4mlvl teraz niegram a postac sprzedalem
![]() 8) |
![]() |
![]() |
#46 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
co do podpisu to gratz:mamy kolejnego wyleczonego ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Ja rozwalam guardy w asyście soldków, na 14 lv. 8 mlv. skilach 52/38(wiem tandetne), bez uh, ih tylko na exura, niestety czasami musze wiać jak sie soldkom zachce zdaleka strzelać.
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Niewiem jak wy ale ja dwarva guarda na 10lv rozwaliłem mając skile swordink 42 i shieldink 40 posiadając two handed sworda i dwarf shielda on mi zadał tylko 10 hitpointa waliłem na pełnym ataku.
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ja zabijam dwarf guarda ze skillami 55/53 z 25 lvl i fire swordem w lapie. chociaz bez uhow to bym sie raczej nie odwazyl
![]()
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja to mam palka na 33 vl m lvl 13 skille 69/53 k set d helmet i c shield spiry w lape i bije guardy czasem bywa ze zabije ze 4 bez straty polowy zycia a czasem ze musze sie uhnąc. ale na guardy chodze tylko w kazo do gory po schodach tam gdzie taki fajny pokoik ze sprzętem i kolo co promocje sprzedaje tam jest luzno . lurujesz 1 d guarda zamykasz dzwi jak zabjesz to ottwierasz i drugi przychodzi no i tak do konca guardow
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() 32 lvl 13mlvl skille 71/58 pallek c armor, k legsy, bohy c helmet, na guardy chodze z boltami czasami biore strzały.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Ja zatukłem tylko jednego dwarf guarda
![]() Było ciężko , ale na żółtym wyszedłem !! Z jakieś 5hmm zeszło. Narazie expie na soldkach i tak nieraz jest pochyło jak więcej niż jeden atk. PS Mam małe pytanko , mlvl zacząłem robić od 18lvl i mam obecnie 3mlvl na 23+ kiedy moge sie spodziewać awansu na 4mlvl ? Bez UH to prze*****e. ![]() FS \ Dwarven \ Dark H. \ Scraf \