![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Wrocek
Imię: Slayer Robin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Olo cycu wrzuc wrzuc ja z checia obejrze ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Enderdil
Gildia: Draconians
Poziom: 95
Skille: 90/88
|
![]() Dzieki bogu w koncu cos sie dzieje
![]() Dzieki za pozytywne komenty ![]() Slayer Robin ty grales na infernie z patrykusem ? huehue, kiedys opowiadal troche o jego zyciu tam ... ![]() ![]() btw. mam kare na kompa wiec slabo ide ale w kazda sobote caly dzien online, bo niema starszych ![]() Edit : cofki niebylo, co za fuks ze na tych dragach niepadlem xD Ostatnio edytowany przez Inhabitant of Saphira - 23-08-2005 o 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Brovaruss
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dreamnation
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 80/44
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to ja tez cos dodam
![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Wrocek
Imię: Slayer Robin
Gildia: Brak
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() 59
![]() ![]() Brovarus milo cie widziec ![]() moze jak 60 wbije to skoczymy na DLe ![]() Edit: No i upragniona 60-ka ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Inhabitant of Saphira - 26-08-2005 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka ziomki tera ja coś wstawie, wiem że nie ciekawe ale i tak wstawie
![]() Na początek awanse ![]() ![]() ![]() 21 PLAX ![]() I 1 MAGIC ![]() Tera coś ciekawszego ![]() Ten KOLEŚ obok to naprawdę wielki człowiek, dzięki niemu mam 21 lvl WIELKIE GRATZ DLA TEGO PANA i POZDRO ![]() Lol ? ![]() I tera troszke dwarfów Oto moja nieudolna koleżanka, co chciała się sprawdzić na dwarfach i w taki oto sposób ja druid musialem blokowac nawet guardym ale spoko ona była tylko po to, zęby perfidnie wędzić mi loot ![]() ![]() ![]() Mój blok guarda ![]() jak chcecie mnie wypożyczyć na jakiegoś blokera to piszcie ![]() ![]() Solo sTyle ![]() Troszke się nabiegałem ale screenow az sie balem robic bo lekkie lagi ![]() ![]() Chciałem jescze raz pozdrowić KAMILA-HOODa oraz wszystkich którzy grają na Saphirze. PEACE GUYS następne SS niedługo. ![]()
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może ktoś by zaczął coś wrzucać albo komentować, byle co ale żeby cos bylo.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz sie robi ... wrzucam
61 lvl ![]() After DL hunt - loot ![]() I po Draconii quescie, zuzylem sobie ice rapiera na kumplu ![]() ![]() ide expic (8% to go) ... wiec zaraz wróce dokleic nastepne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Imię: ---
Profesja: Knight
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Enderdil to ty Spotkales Davisima an Draconi ? ;]
No nice, nice... Ale ten hit z Rapiera... jakis taki... niski troche ;D
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Delarev powraca!!!!! narazie mam 49/48 i 14 lvl ale z Enderdilem i kumplami zwojujemy Saphire.... biore sie ostro do roboty wiec....niedlugo beda pierwsze hunty i adv.. nie zamieszcze tych teraz bo sa noobskie
![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 31-08-2005 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem że nędza ale mam w końcu 13 lvl ^^ a wczoraj mi wszedl 64 też w beholdera ale dziś tylko 44 ale bedzie lepiej już niedlugo
![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ na moim temacie jest coraz więcej chamstwa, będe tu wstawiał ss, wiem że narazie nieciekawe ale będe lepsze
Najpierw Ekipa ![]() Tu Patryk chciał mnie zpekować, ale niestety jestem zbyt mocny. Moja muły rozwalą Pudziana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [url=http://imageshack.us] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I awanse ![]() i najświerzszy ![]() POZDRO FOR ALL AND WAIT FOR MORE BO W SOBOTE ZAMIERZAM ZCZYSCIC CALA KATEDRE Tu jescze troszke Oto kolejne sski troszke cycków ![]() Jedziemy Padnijcie mi do stóp ![]() Prosto w krocze ![]() ![]() ![]() Znowu złodziej się przybłakał dzięki któremu zużylem 2 uhy gdyż mial lagi oraz zabierał cały loot. nOOb ![]() To mały krok dla mnie a WIELKI DLA LUDZKOŚCI ![]() Tu na koniec ![]() Tera troche beholderów ![]() ![]() ![]() ![]() Slimy ![]() ![]() Jescze ghul ale to tak dla picu ![]() ![]() Nic ciekawego nie wypadło ale awansik był ![]() ![]() HAIL WSZYSCY
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez shadow1230 - 01-09-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() 62 lvl
![]() ![]() @shadow1230 troche za duzo tych ss niesadzisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak na mój lvl chyba nie są takie złe.....powrót do dawnych skili powoli....powoli....
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Delarev, ukradles mi miejscówe do treningu
![]() ![]() 63 lvl - male urozmaicenie (uwaga to nie scaraby ![]() ![]() btw. wlazlem tam w levo do góry, bo niewiedzialem co tam jest. a tam komitet powitalny 3 DL + x drags ![]() ![]() 64 lvl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Inhabitant of Saphira - 11-09-2005 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Poziom: 72