|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A skąd wiesz,że nie przechodzi się samemu,he ?Może sam go przeszedłeś ?Śmiem w to wątpić.
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() jakei wy debile jeden ze fake drugi ze nie!!nooby to jest tylko zdjecie odzwzorowane jak to pomieszczen ie wyglada naprawde ja niemoge omg jakis koles "Fake plx" zrozumeisz to kiedys??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() No i co w tym takiego?
Ostatnio edytowany przez KoGuTeK - 30-01-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @UP
****A TY CIULU *******ONY W DUPE NAUCZ SIE ****A CZYTAC!!!! TO NIE JEST FAKE TYLKO ODTWORZENIE TEJ KOMNATY, TAK JAK ODTWARZAJA, NP. MIEJSCE ZBRODNI TY KRETYNIE!! JUZ NA SAMYM POCZATKU TO POWIEDZIAL. JA *******E. BOZE BRON POLSKE PRZEDC NOOBAMI TAKIMI JAK CI CO SIE GLUPIO WYPOWIADAJA W TYM TEMACIE!! @mods Wiem, dostaje warna za nadmierne bluzganie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Hehe już wiem jak Gniew to zrobił i powiem że na pewno to nie jest fake.
P.S. Gniew mi wcale nie mówił jak to zrobił.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() no to juz ktos wczesniej ujawnil jak to zrobic wystarczy podmienic i edytowac sprites tak by ich efekt byl widoczny z daleka
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() ****a, na c*** odświeżacie topici hmm? -.-
Było wyjaśnione jak to zrobił a teraz odwalcie sie juz od tego topicu. :> ~Yours Jojo
![]() |
#49 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macarton
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 194
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() @Voodom
Przeczytaj ty se pierwszego posta i sie zastanow!!czy On Napisal:Wszedlem do komnaty hurra comment plx narazie nie powiem jaka jest nagroda??napisal tak?? naucz sie czytac...a wogóle jaką masz pewnosc ze to fake?? ![]() najpier czytaj ze zrozumieniem a potem pisz..z tym samym.. ![]() @topic TO na 90% nie jest fake ale nie mozna udowodnic ze akurat takiego wygladu jest ta komnata... a jakbyscie chcieli wiedziec to mino mag jak przy nim stoisz ucieka i strzela nawet z pleców.. ja mysle ze to mozna jeszcze inaczej zrobic..po prostu przesunąl sobie mapke o powiedzmy 20 kratek w prawo i chodzil po szkieletach a widzial komnate... wszystko jest mozliwe...ale nie jestem pewien..no cuz jeszcze nikt do konca niewie o co w tym chodzi..Prócz CipSoft.. ![]() Br??Pl??Swe??HUnterr is Pk!!( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Venore
|
![]() Gniew czy mógłbyś pokazać np. komnate z Ghoulem na roku, wieże na Feymour Hills i tą wieże na pohu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() @Up
tez bym chetnie zobaczyl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Odkryłem to dośc dawno.. Można podmienić sprajt podłogi, na czysty rozowy kwadracik 32x32. Jak wiadomo kolor rozowy jest przezroczysty w tibii, wiec to pozwoli to widziec na wylot danej textury.
Jednak.. dziala to przy 'pojednyczych warstwach'. Jesli zamienisz trawe na róż, bedziesz widział podziemia.. ale jesli zamienisz podloge podziemii, na roz.. to na logike powinienes widziec w nieskonczonosc w dol.. sam nie wiem.. To troche nielogiczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Primo) Jeśli podmienimy trawe, nie będziemy widzieć podziemi. Jest to spowodowane tym, że podczas chodzenia po powieszchni przesyłana jest mapa tylko opisująca to co jest ponad powieszchnią. Secundo) W podziemiach przesyłane są 2 poziomy pod nami, nasz poziom, i dwa nad nami. Nie pozwala to widzieć do nieskończoności, ale i tak wystarczająco głęboko.
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ludzieee wszystko pięknie ładnie tak jak piszecie rozumiem że on to tylko ODTWORZYŁ ale skąd by sie pojawila ta krew(jeszcze zachodząca na ściane-.-) oraz ten teleport którego nie widać z Tunelu obok ;] (zapewne wiecie o który tunel chodzi) jak dla mnie jest to mozliwe ale te dwie rzeczy jakos tak nie trzymają sie kupy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Ronek
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() jaki noob...lepiej sobie poexp albo cos ,a nie fake'i robisz... -.-
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Hehe, fajnie pomyślane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na emeryturze
Imię: Zciulany Luftem
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
![]() |
![]() A ja ciagle czekam na inne miejsca gdzie sie nieda dostać
np. Knightwatchtower (hyab dobrze pisze ![]() wierze na femore tą gdzie odrasta trawa może ten quest jest aktywny dalej ![]() może twoją moetoda da sie cos nei coś zoabczyc a co drą sie że fake to powinni dostać bana i kasacje posta odrazu..
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na emeryturze
Imię: Twoj stary!!!
Gildia: Twoj stary familly!!!
|
![]() Ejj ja moge sie mylic ale jak jest mino hell to po lewej sa drzwi za ktorymi widac tego mino maga, a na jego "odwzorowanym zdjeciu" takich drzwi nie ma =.=
||
![]() |
![]() |