|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() Oki bajer ale wiesz troche sie wkurzylem tym ale to dziwne bo patrz kazdy kto dostal bana to ma tez pod spodem Deleted wiec nieiwm czy po miechu bedzie mozna grac pasuje zeby mi ktos wlasnie powiedzial czy jak mam deledted to moge nim potem dalej grac
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Według mnie bana masz na miesiąc a te deleted oznacza kiedy dostałeś tego bana, by każdy mógł wiedzieć na jak długi czas go dostałeś.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Frycu:
1. Jeżeli uzywałeś czegokolwiek nielegalnego z Tibia Rules to ban ci sie należał. 2. Po to ludzie raportują żeby wyeliminować oszustów. 3. A tak w ogóle... są wakacje, słońce świeci, idź pograć w piłkę, poszukaj se dziewczyny, idz z kumplami na piwo i fajke, a nie marnujesz czas na granie w Tibię. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() Eeee koles tak sie sklada ze na faji i picu jestem codziennie z kumplami do panienki tez wpadam prawie co dziennie a w pilke grac nie lubie ale niech mi wkoncu ktos konkretnie powie czy to mi kasuje czy tak jak mowi bajer jest zeby bylo wiadomo kiedy
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Wrocek :)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie no chyba az tak ze mna zle nie jest ale moze ty jestes podobny do swojego? Nio ale nikt mi ostatecznie nie odpowiedzial na pytanie o to czy ban czy juz po postaci
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Titania
Skille: 15
|
![]() @Taliboy
No i co tak kozaczysz?! Ciekawe czy ty tez tak robisz...Jestem przekonany ze nie, bo pewnie nie masz kolegow, nie masz na fajki, i dziewczyny cie nie chca...Wiec nie dawaj rad innym ok? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Nigdy się z banem nie spotkałem. A za co dostałeś??
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiesz to jest chyba juz po postaci bo to jest tak Banished do 7 Sierpnia a pod spodem data Deleted kiedy mnie zbanowal wiec niewiem co to jest ale chyba juz pogralem BOCZEK RULZ
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Cytuj:
Jasnowidz ****a, jasnowidz... 1. Nie gram w Tibie. 2. Kozakiem jest moja babcia. 3. Kolegów mam mało ale za to wspaniałych. 4. Fajki mam za darmo od sąsiada. 5. Nie wiem czy mnie chcą, a szukac mnie sie nie chce bo jestem w gipsie XD. Ostatnio edytowany przez Taliboy - 13-07-2005 o 10:43. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Następnym razem zanim ktoś wyśle raporta dobrze, by było włączyć tibiacam
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Fajne zdjecia
![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() przez takich jak ty ci ludzie pewnie juz wiecej nie uzyja macro... jak mogels sie tak zachowac...
![]() |
![]() |