|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() No nareszcie jakies pozadne zdjatka z questow
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Jak obiecalem tak jest
![]() Hero hunt z Bialym 3 hero i juz taka mial niespodzianka ![]() Seria w bohatera ![]() I kojejny i kresu zycia ![]() Oooo wreszcie cos wylecialo ![]() Bialy wykluca sie o loot z hero ![]() ![]() Ostatni hero ![]() W miedzy czasie przeszlo z 30 osob bo ekipa robila ani~ Loot jak na prawie 5 godzin huntu slaby ![]()
Życie jest snem a marzenia chwilą ... Ostatnio edytowany przez ColdFire - 13-07-2005 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() xozu, popraw bo widac tylko 2 ssy
![]() EDIT: a jednak wszystkie widac, trzeba bylo tylko troszke poczekac ![]() Ostatnio edytowany przez White Pinguin - 13-07-2005 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Gratz Orderki Gratz Biały Pingwinie byłem z wami na tym EF Quest chyba mnie widzisz ;d chcesz to moge ci wysłać filma
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() SSy są zajefajne !!! Lootem chłopaki się nie przejmujcie, jak dla mnie to nie taki zły
![]() Słuchajcie powiedzcie mi jak umieszcza sie avatar w necie i jak sie robi nowy temat, będe ogromnie wdzięczny. Pozdro ALL!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() zeby umiescic avatar to wchodzisz w panel kontrolny uzytkownika, tak bedzie zmien avatar i wpisujes sciezke obrazka ktorego chcesz miec za avatara.
Zeby zalozyc nowy temat to z tym to bardzo skomplikowane jest raczej, a wiec po kolei: 1. klikasz "nowy temat" ktory jest po lewej stronie na gorze forum 2. zakladasz temat mam nadzieje ze przejrzyscie napisalem, paps i powodzenia re@ down zakladasz jakies konto na necie, gdzie wrzucasz ssy, ja mam photobucket ( moj to http://photobucket.com/albums/a321/Bialy_Pingwin/ ) i tam dajesz swoje ssy, i pod kazdym masz sciezke ktora tylko trzeba tutaj skopiowac, a wiec tak: 1. wchodzisz na www.photobucket.com 2. tam sie rejestrujesz 3. obadasz wszystko, co i jak, wkleisz sobie ssy, i pod tym bedzie Img ...(sciezka zdjecia)... , kopiujesz , wklejasz , i masz ![]() Ostatnio edytowany przez White Pinguin - 13-07-2005 o 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ale jak sie umieszcza ssy w swoim temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Joru
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 90/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Może ja dodam coś od siebie (nie dziwcie sie jak coś nie wyjdzie za pierwszym razem, dotychczas nie używałem tego forum
![]() ![]() ![]() Ten kocham xD: ![]() ![]() ![]() Styka wam ![]() Ostatnio edytowany przez Joru - 13-07-2005 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajne zdjęcia
![]() ![]() Szkoda że już nie gram z wami Biały ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() teraz doloze troszke testhitow: enjoy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak sie podoba? zamieszczac dalej ssy, ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Gildia: Infinity
Poziom mag.: 7
|
![]() Kilka screenow z Phtobucka Kuby the lord of the ring jemu sie niechce zamieszczac wiec go wyrecze
![]() Chyba zaduzo mino ![]() ![]() Tutaj macie 2 Exori testy ![]() ![]() ![]() Tutaj mu sie chyba nudzilo ![]() Tutaj jakis Qest w jego wykonaniu ![]() ![]() I teraz uwaga wszystkie laski z Hiberny jego RL photo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Super te ss'y ja tez tak chce
![]() __________________________________________________ _______________ Hiberna Rulezzzz xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
; p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Level: 24 <jak mi sie bedzie chcialo zrobie UP>
Profesja: Royal Palladyn Mlvl 13 Lipca 18:04 You advanced to magic level 14. <czyli przedchwila xD> Skills: <za przeproszeniem: "***NIA">61 prawie 62/38<shelding nie trenowany xD> Fishing: 56 xD a bym zapomnial <gdyby nie "Kochany Qando"> NAME: SZIZUMI<The Best Player> |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() wlasnie prze chiwla zrobilismy questa: ja i xozu pomoglismy chamletowi, oto co utrwalilem na ssach
bijemy gsy, tzn ja bije, xozu bije, chamlet patrzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po wybiciu zerkow 1 spearman sie uchowal, chcial zwiewac ale... ![]() tutaj wykanczamy bh, jednego z dwoch ![]() ostatni etap - dsy ![]() ![]() chamlet bierze nagrode ![]() koncowe foto ![]() Enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Piła
|
![]() Extr'a SSk'i....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
|
![]() Prosze bardzo ss nastepnego czlonka gildi
Lord Siudy Nice hit ![]() ![]() Czas na exori ![]() Loot z hero po 4 godzinach ![]() I na koniec 3 adv ![]() ![]() ![]() ![]() Comment plx
Życie jest snem a marzenia chwilą ... Ostatnio edytowany przez ColdFire - 14-07-2005 o 01:11. |
![]() |
![]() |