|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Koles kupił postac myslał ze jest boss bo wszyscy si go boja spotkał tam jakiegos sorca i sobie pomyslał "oo..jakis noob, popamieta mnie,ubije go, podejde do niego i mu powiem ze hunted i zaczne go lać" Podszedl pewein siebie zaczol go lac a tu nagle wielkie zdziwienie...Sorc zadaje mu hity za 120~130DMG co wysnosi około 1/4 jego HP, on mu z boltow bije marne po 30-40 i palek musi sie co chwile UH bija sie bija Palek patrzy a tu zaczyna mu brakowac UH sobie myesli o choleere co teraz, biegnie szybko do schodow i zaczyna biegac UP/DWON niestety pada, koledzy sie go pózniej pytaja co sie stało ze padnoł i znając życie powie ze miał laga i dosstacl kicka mial malo hp i go ten sorc dobił- to sie srpawdza w 50% przypadkach.
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Heh to słaby musialbyc ten palladyn a tak kozaczyl osobiscie zadaje ludziom hity po 60-70 i jeszcze z sd
![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------- Elysia-Palladyn-45lvl-skille 80/62-16mlev |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Ja mam sorca , który rośnie w siłę i jestem dumny z tego , że sorcowie pokonują palów o nawet 2 razy lepszym levelu (o skilach nie wspomnę).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() Cytuj:
BUAHAHAHHAHAHHAH Gram na Dolerze ( e-pvp jak ktos nie wie ) i wiem jaka profesja tam wymiata. Zapewniam Cie, że nie ma lepszej profesji do pekowania niż palek. Jeżeli ktoś pekuje z " high leveli " to jest tylko i wyłącznie palkiem- no... czasami sorek sie trafi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() re up : chlopcze na e-pvp nie ma co porównywac gdyz pall szybcjej lvl zdobywa a na mlvl nie chce sie nikomu stac pod dp i obczajac czy ktos nie idzie bo najlepiej mlvl robi sie na afk wiec nie mów mi ze ta i ta profesja jest lepsza bo na low lvl sorc jest najsłabsza profesja a na wyrzszych lvl jest najmocniejsza tyle ze ciezko jest ubic wysoki lvl poniewarz sorc wolno expi. Dziękuje i pozdrawiam Ps. szukam blockera na Shivierze i gram palem
![]() |
#46 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
z sorcem generalnie jest podobnie tylko hity wchodza troche mocniej ale nadal bolce sa za slabe do zabicia sredniego sorca 1v1 _bez_ uzywania run ofensywnych ( chyba ze masz palka 85+ dista i siejesz znacznie slabszego ) Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sam kiedys balem sie sorka potencjalnie slabszego odemnie, jak zrobil mi najazd z ue i sd to ledwo do dp zwialem, wole sie nie narzucac sorkom, nawet male lvle moga zabic wysokie, np kombo 35 lvla z uE i SD (z dobrym m lvlem)na 50 lvl palku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() tak to prawda. wiekszosc ludzi budzi respekt do sorcow. czasem dla tego ze pallem gra sie latwiej. niby tesh uzywa runek ale sd whodzi pozno, a sorcem trzeba miec cierpliwosc do nabicia wysokiego lvl (do 27 lvl larvy/roty z lapy), dobrego cela (jesli o runki chodzi). wiec jesli widzimy sorca h lvl to wiemy ze niejest 1wszym z brzegu "mlotkiem", bo wszyskie "sorce-mlotki" odpadaja na pocztakq, a pall h lvl niemusi koniecznie (hoc oczywiscie moze) byc ostrym intelektualista. moze przecierz calutki ten swoj 60 lvl nabic wylacznie na guardach... i z tego wzgledu wiadomo ze sorc zaatakowany przez palla przez zaskoczenie moze dobrze myslec, wymyslec szybka taktyke na ciebie, ma w zanadrzu uhy i sd (przewaznie). a pall niekoniecznie. moze np trenic, niepotrzebuje duzo runek do ochrony bo mysli ze do dp dobiegnie z duza iloscia hp, wiec nawet jesli jest w ruchu sorc z dobrym zaopatrzeniem zdejmie go szybko (ue+mort hurx2).
jesli chodzi o duele tu jest juz dla sorca ciezej. pall uniesie wiecej bp uh niz sorc bp sd. wiec sorc znowu musi liczyc na swoj intelekt i zamotac palla (np udawac ze skonczyly ci sie sd i walic z hmm przez chwile, i udajesz ze niemasz many ani manasow nieuzywajac zadnych czarow spont. ani niemanasujac sie) wtedy kiedy pall mysli ze ma wygrana w kieszeni, uha sie wolniej, i kiedy ma yellow hp dostaje combo ue+mort hur/sd i koniec duela ![]() Oczywiscie to tylko moje sugestie wiec wiem ze kazdy moze myslec inaczej, ale moim zdaniem sorc jest najpotezniejsza profesja w tibii. I wlasnie dlatego gram Sorcem ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() nie podniecajcie sie tymi kombami sorca.Jak sorc sie bije z jakims pallem 80lv i jest nowy owner ktory jest ciota i nie wie co to uh to zapewne pall przegra,lecz ja jestem doswiadczony i jakos nie bije sei sorca UE bo dostanie z 2sd i 2 bolty po 60 i po sorcu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zależy w czym, knight szybko lvluje w pvp praktycznie sie nie liczy pall jest uniwersalny dosyć szybko lvluje i dobry w pvp a sorc wolno lvluje lecz jest dobry w pvp.
A co do pana wyrzej to nie myslales ze tego 60lvl sorc ma nowego ownera?
Znów jestem sam i smutno mi.... Ostatnio edytowany przez Mati Crusher - 23-07-2005 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() @Celmir
tee My tu nie mówimy o noobach którzy musza kupowac chary bo sami naweto 20 nie wbija.Mowa jest o doswiadczonych graczach @Lyssy Sorcem nie idzie sie na Dulele ; p szkoda marnowac Mane i Runs. @Mati Crusher Sorc wolno lvl'uje na poczatku.Ma cienki skills i troche zajmuje udupic takiego rota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Ludzie... powiem wam jak najprowdopodobniej było
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro =D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() @Mati: Walnięcie z e wawe to nie taka wielka sztuka poprostu kiedy schodzi naciskasz enter i dostaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() normalnie knightem z 30 levem uzywajacym uhy i musi miec protection amulet
sorc ma bardzo slaba strone moze nie miec many i runek i malo hp ma wtedy ryczez spokojnie rozwali go 20 sorca do nich sie nawet nie zblizam ciogle mysle o jego sdekach czy on mie trafi czy nie kazda profesja jest silna trzeba wiedziec jak sie ja gra a moze mc ten sorc uzywal dlatego ?? tak czesto trafial Ostatnio edytowany przez janek@ - 24-07-2005 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Bez obrazy palkowie ale.....
Dużo jest palków fakt.... Wielu (aż za) to pk albo mass pk.... Wielu palków to nooby! Leave or Die!!! Zabijają bez większych powodów.... A że mam sd nie czuje sie bezpieczniejszy bo jak dostaniesz hita za 60 to odrazu sracie w gacie i w nogi... A i BR? Jesuz Christus jak ja tej rasy ludzi nie lubie a może mam dodadać br? Albo jak odpowiadam (dość często low lev[jeżeli mnie tym męczy]) I hate BR and now i kill u for this i gość ucieka.A h-lev jak dres przyczaja sie jak gepard by upolować biednom malpe...I nie wiem za co podziwiać takom lame... I jeszcze coś myśle że jakby drut + Sorc vs najt+palek to najt by zginol a palek jak zwykle uciekł...Najpierw by uciekł palek a potem biedny knajt zdechl po zabiciu (albo i nie) jednego z magicznej drużyny Takie moje zdanie ale moge sie mylić.... a dla tego pana na górze :a domnie sie zbliżysz mam 24 lev Soc Ostatnio edytowany przez Malpa@ - 29-07-2005 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Co do pana u góry to mam teorię:
Myśle jednak że jeżeli ten knight był sprawnie grającym graczem to walka była by po stronie Palla&Knighta. Teraz co do tego duela to moim zdaniem ten pall to jakiś alien boże on chyba pomylił gry niech se pogra np. nie wiem w Barbie Projektantke Mody ![]() ----------------------------------------------------------------------------- UHy służą do leczenia to nie żaden rare!! ![]() Ostatnio edytowany przez Yokoshu Royal Paladin - 30-07-2005 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() wszystko zalezy od umiejetnosci gracza, ilosci run oraz zdarzen losowych [kicki, freezy]
od kiedy to jeden sorc moze walnac combo ? przeciez jest exhousted sorc to potezna bron na wojnach, gdyz paru takich 100+ msow, potrafi sciagnac prawie kazdego w pare sekund jak chcecie znac odpowiedz, to zagadajcie to jakichs 100+ leveli i popytajcie, bo tutaj mozecie tylko gdybac |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() no dobra jestem sorcem ale ci powiem najlepijej kusze mieci duzo bolt lub power bolt i bp of uh i bp of sd i bp of fire lub energi field i jeszcze do ego hmm lub explo i jak sorc cie wali z hmm lub sdto bijegaj w boki a jak dociebie podbijegnie to wezi utamo vita i stani i jak bolt poleci i zabieze mu 20 hp powedzmy to walisz odrazu
sd i bedzie 2 hity szybkie po duzo hp czyli sd walisz ciagle z utamo vita a bolty same leca no i jak walisz to wal najlepijej energi field fire field hmm explo i sd i wal potem sd a jak ma yellow hp walisz z sd jjak najszybciej jaak ma red hp wal z gfb zeby jak ucieka i chce czar wypowiedzieci exura vita to niedasz mu uciec a i pamitaj jak wie ze jestesi mocnjiejszy i ucieka a masz sd to o 1 krtake kieruj strzal przedniego i w tedy sd go trafia ![]() |
![]() |
![]() |