Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-07-2005, 13:35   #41
Marcin of shadow
Zbanowany

Marcin of shadow's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)

Marcin of shadow ma numer GG 1931759
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galarion
Ale ty masz żenialne pomysly . Na prezydenta!
Po 1 nie mam zamiaru byc prezydentem bo to nudne
Po 2 to nie moj pomysl tylko w jakiejs gazecie czy czyms to czytalem (moze w necie)
Marcin of shadow jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2005, 13:39   #42
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

@gangrel
Znam historie. Według mnie Napoleon też był świrem, ale chociaż bdb uzdolnionym np. taktyka. On nie zabijał bezbronnych ludzi i dzieci. Przynajmniej dowodów nie ma.
Maethi jest offline  
stary 14-07-2005, 13:48   #43
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin of shadow
Moim zdaniem byl swirem poniewaz uwazal ze sa ludzie i pod ludzie (razem sie to pisze??) oraz myslal ze uda mu sie podbic caly swiat, moim zdnaiem moglo by mu sie to nawet udac ale popelnil blad mianowicie zamiast zabijac jencow mogl by ich wcielac do swojej armi.
Taktaktak... Jeńcy- morale wysokie jak cholera (to sarkazm), nie chcą zabijać swoich, dezerterują, mogą wprowadzić bunt, sabotować wyprawy... Geniusz!
Shanhaevel jest offline  
stary 14-07-2005, 13:59   #44
Angelus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004

Domyślny

Ech , tyle sie tego uzbieralo , ze nie wiem od czego zaczac ...

- Caerlionne

Jesli poczytasz Stary Testament dowiesz sie , ze Bog uczynil z Izraelitow narod wybrany !
Nie wiem czy jestes praktykujacym katolikiem , ale powiem tylko , ze Jezus Chrystus , Matka Boska , Apostolowie ... oni wszyscy byli Zydami.
Dla Zydow fakt zawarcia przymierza z Bogiem jest rzecza niezwykle wazna i sa z niej dumni. Wolno im !!!
Niewydaje mi sie zeby uwazali sie za narod lepszy od innych , ale jesli tak jest , to sa w bledzie. Kazdy narod jest w czyms dobry , ma swoja historie , swoich uczonych , sportowcow , artystow , pisarzy , politykow ...
Porownywanie kto zrobil wiecej dla swiata i kto jest lepszy : Jezus , Mahomet , czy Budda ... przypomina mi klotnie dzieci z piaskownicy.
Wszystkie te postacie to wielcy ludzie, wielcy przywodcy religijni , dla swoich wyznawcow sa swietoscia ! Nie ma sensu sie klocic ktory jest wazniejszy !!!

Co do tego , ze Zydzi beda rzadzic swiatem ...
A niech se rzadza , nie mam nic przeciwko ...
Niemcy maja rzadzic prosze bardzo ...
Jedna sprawa : pelna demokracja ! wolnosc slowa ! tolerancja !

Co to znaczy rzadzic swiatem ???
Mozna miec olbrzymie wplywy, z racji dostepu do zrodel finansowych.
Zydzi maja niesamowity zmysl do robienia interesow , za to ich podziwiam.
Sa swietnymi bankierami , stad tez ich odzialywania na politykow.
Ale wydaje mi sie , ze zeby byc dobrym ekonomista , trzeba miec naprawde spora wiedze. A ludzie dysponujacy olbrzymia wiedza , rzadko kiedy sa na tyle glupi aby darzyc do wladzy absolutnej.
__________________________________________________ __________________

- czy chec podbicia swiata ma sens ?

To , ze Hitler chcial podbic swiat nie czyni z niego osoby nienormalnej.
Wrecz przeciwnie fakt ten swiadczy, ze byl ponadprzecietnie ambitny , ze ocieral sie gdzies tam o geniusz.
Ale to co wyprawial z innymi narodami, ten terror, to mordowanie Zydow , Cyganow , Polakow ...
No sorry, ale jak ktos zleca wymordowanie milionow niewinnych ludzi to jaki jest ??? Normalny raczej nie !!!

Co do tego wielomilionowego wymordowania , to dla Hitlera raczej trudne nie bylo. A to z tego powodu , ze on wszystko zlecal ! Podpisywal dokument , a reszta zajmowaili sie inni ...

Ostatnio edytowany przez Angelus - 14-07-2005 o 14:09.
Angelus jest offline  
stary 14-07-2005, 14:04   #45
Marcin of shadow
Zbanowany

Marcin of shadow's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)

Marcin of shadow ma numer GG 1931759
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelus
Ech , tyle sie tego uzbieralo , ze nie wiem od czego zaczac ...

- Caerlionne

Jesli poczytasz Stary Testament dowiesz sie , ze Bog uczynil z Izraelitow narod wybrany !
Nie wiem czy jestes praktykujacym katolikiem , ale powiem tylko , ze Jezus Chrystus , Matka Boska , Apostolowie ... oni wszyscy byli Zydami.
Dla Zydow fakt zawarcia przymierza z Bogiem jest rzecza niezwykle wazna i sa z niej dumni. Wolno im !!!
Niewydaje mi sie zeby uwazali sie za narod lepszy od innych , ale jesli tak jest , to sa w bledzie. Kazdy narod jest w czyms dobry , ma swoja historie , swoich uczonych , sportowcow , artystow , pisarzy , politykow ...
Porownywanie kto zrobil wiecej dla swiata i kto jest lepszy : Jezus , Mahomet , czy Budda ... przypomina mi klotnie dzieci z piaskownicy.
Wszystkie te postacie to wielcy ludzie, wielcy przywodcy religijni , dla swoich wyznawcow sa swietoscia ! Nie ma sensu sie klocic ktory jest wazniejszy !!!

Co do tego , ze Zydzi beda rzadzic swiatem ...
A niech se rzadza , nie mam nic przeciwko ...
Niemcy maja rzadzic prosze bardzo ...
Jedna sprawa : pelna demokracja ! wolnosc slowa ! tolerancja !

Co to znaczy rzadzic swiatem ???
Mozna miec olbrzymie wplywy, z racji dostepu do zrodel finansowych.
Zydzi maja niesamowity zmysl do robienia interesow , za to ich podziwiam.
Sa swietnymi bankierami , stad tez ich odzialywania na politykow.
Ale wydaje mi sie , ze zeby byc dobrym ekonomista , trzeba miec naprawde spora wiedze. A ludzie dysponujacy olbrzymia wiedza , rzadko kiedy sa na tyle glupi aby darzyc do wladzy absolutnej.
Cos ci sie tematu pomilily

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Taktaktak... Jeńcy- morale wysokie jak cholera (to sarkazm), nie chcą zabijać swoich, dezerterują, mogą wprowadzić bunt, sabotować wyprawy... Geniusz!
W sumie tez prawda...
Marcin of shadow jest offline  
stary 14-07-2005, 14:09   #46
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maethi
Czy według Ciebie, chęć zabicia wszystkich Żydów, mord na Polakach ( Oświęcim) i zabijanie cywili to był przejaw mądrości. przyznaję jego plan działał bez zarzutu do pewnego momentu. Człowiek normalny nie zabija jednak cywili, ani bezbronnych ludzi. Dzieci także zabijano. Nawet te najmniejsze. Co ty tutaj pierdzielisz głupoty o mądrości. To był psychopata. Myślisz, że normalna zdrowa na umyśle osoba chce zawładnąć całym światem.

ROTFL
Ludzie czy wy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie??
NIE MOWIE ZE MĄDROŚCIĄ JEST ZABIJANIE ŻYDÓW W STRASZNY SPOSÓB I MORDOWANIE LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, ale mądrością jest zapanowanie nad takimi rzeczami
nad jakimi on panował czyli prowadzenie wojny na tak wielką skale. I gówno prawda, że robili to za niego jego ludzie ( tzn chodzi mi o to że faktycznie ludzie walczyli za niego ale nie podejmowali za niego ważnych decyzjii). I jeszcze apropo jedej rzeczy- hitler nie zabijał Żydów , ponieważ spodobała mu sie myśl jakiegos filozofa jak to ktoś napisał ani nie uważał ich za podludzi. Hitler wiedział, że Żydzi niosą za sobą kant i oszustwo. I nie mówie, że był on , że tak powiem mądry ponieważ zabijał ludzi ale był on mądry ponieważ wszystko dobrze prowadził na swojej wojnie oprócz błędów takich jak atakowanie za wiele państw naraz co przesądziło o jego klęsce.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 14:12   #47
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomisław
NIE MOWIE ZE MĄDROŚCIĄ JEST ZABIJANIE ŻYDÓW W STRASZNY SPOSÓB I MORDOWANIE LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, ale mądrością jest zapanowanie nad takimi rzeczami
nad jakimi on panował czyli prowadzenie wojny na tak wielką skale. I gówno prawda, że robili to za niego jego ludzie ( tzn chodzi mi o to że faktycznie ludzie walczyli za niego ale nie podejmowali za niego ważnych decyzjii). I jeszcze apropo jedej rzeczy- hitler nie zabijał Żydów , ponieważ spodobała mu sie myśl jakiegos filozofa jak to ktoś napisał ani nie uważał ich za podludzi. Hitler wiedział, że Żydzi niosą za sobą kant i oszustwo. I nie mówie, że był on , że tak powiem mądry ponieważ zabijał ludzi ale był on mądry ponieważ wszystko dobrze prowadził na swojej wojnie oprócz błędów takich jak atakowanie za wiele państw naraz co przesądziło o jego klęsce.
Mówię po raz drugi: Gdyby był dobrym dowódcą, to dziś byśmy nie wiedzieli, że istniała Polska. BTW. I tak wszystkie kraje by się na niego rzuciły...

Dalej, to całkiem możliwe, że pomagali mu ludzie, a wręcz rządzili za niego. On był bardziej politykiem, człowiekiem, który umiał porwać lud i podrzegać d o wojny.

Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 14-07-2005 o 14:14.
Shanhaevel jest offline  
stary 14-07-2005, 14:13   #48
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@Elmer:
Obejrzałeś film "Upadek" i myślisz, że wiesz coś o Hitlerze? Ten film to jedna wielka bzdura. Hitler nie był chory psychicznie.
Może kogoś pominąłem, ale to jest chyba jedna osoba, która uważa, że hitler nie był chory psychicznie.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 14:13   #49
Angelus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@Angelus:
Bo ja jestem antysemitą. Teraz mieszkam w Izraelu, choć nie jestem żydem i widzę jak oni się zachowują. Żydzi uważają, że są lepsi od innych narodów, że są narodem wybranym. Gdybyś widział jak oni traktują ludzi... Jak rzeczy. Moi rodzice, w Izraelu są sprzątaczami (btw. zarabiają tyle co polscy politycy albo i więcej), więc mają z żydami duży kontakt. Kiedyś rozmawiałem z człowiekiem, u którego pracują moi rodzice. Pytał się mnie czy w Polsce mamy komputery, lodówki, wierzowce... Dla nich każdy naród jest gorszy. U nich wszystko jest najlepsze, najzdrowsze etc. Uważają siebie za nadludzi(!), za naród wybrany przez Boga, naród który jest lepszy od innych.

@Gezund:
Dokładnie. Średnio co 60-70 lat są "pogromy" żydów. Gdyby tak nie było to oni by teraz byli "władcami świata". Teraz już i tak mają ogromne wpływy. W rządzie każdego z krajów jest pełno żydów. Np. Kwaśniewski, Bush, Clinton + sporo innych polityków.
- Marcin of shadow ... i komu sie tematy pomylily ???? moze zacznij dokladniej czytac posty !

Ostatnio edytowany przez Angelus - 14-07-2005 o 14:21.
Angelus jest offline  
stary 14-07-2005, 14:18   #50
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Mówię po raz drugi: Gdyby był dobrym dowódcą, to dziś byśmy nie wiedzieli, że istniała Polska. BTW. I tak wszystkie kraje by się na niego rzuciły...

Dalej, to całkiem możliwe, że pomagali mu ludzie, a wręcz rządzili za niego. On był bardziej politykiem, człowiekiem, który umiał porwać lud i podrzegać d o wojny.

Dobrze a czy slyszałeś, że każdy popełnia błędy?? Do czasu aż widać było ze hitler wojne wygra nie robił praktycznie żadnych błędów tylko pod koniec.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 14:26   #51
Angelus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Dobrze a czy slyszałeś, że każdy popełnia błędy?? Do czasu aż widać było ze hitler wojne wygra nie robił praktycznie żadnych błędów tylko pod koniec.
Hehe ... robil mnostwo bledow !!!
Ale jego przeciwnicy tez je robili , moze nawet duzo wiecej.

1. Kiedy Hitler uderzyl na Polske , rzucil do walki niemal cale swoje wojsko.
W Niemczech zostalo bardzo niewiele odzialow.
Gdyby wojska zachodnich mocarstw / Francji , Anglii / uderzyly wtedy na niego z drugiej strony to by sie zabawa skonczyla od razu.
Ale zachodnie mocarstwa wolaly ostrzegac, gadac i grozic palcem.

2. Otworzenie drugiego frontu wschodniego bylo samobojstwem strategicznym !!!
__________________________________________________ ____________________________________

3. Najwiekszym bledem Hitlera bylo to , ze nie zdawal do Akademii Sztuk Pieknych po raz czwarty !!!
Moze by sie dostal , moze by zostal znanym i cenionym artysta ... a tak jego imie zostalo na wieki przeklete !

Zastanawia mnie jedna rzecz ???
Gdyby Hitler dostal sie do tej Akademii , to czy nazisci doszliby do wladzy w Niemczech.
A nawet jesli by doszli to , czy wybuchlaby II Wojna Swiatowa ???

Moim zdaniem nawet jesli by doszlo na swiatowego konfliktu militarnego ,
to raczej zaden przywodca poza Hitlerem / i Stalinem / nie mial takich szalonych pomyslow dotyczacych wymordowania milionow ludzkich istnien.

Ludzie prosze Was !!! Zdawajcie do Akademii Sztuk Pieknych nawet i 10 razy !!!
Sztuka uszlachetnia ... hehe / tak troche na wesolo dla rozladowania napiecia/

Ostatnio edytowany przez Angelus - 14-07-2005 o 14:45.
Angelus jest offline  
stary 14-07-2005, 14:34   #52
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Hitler był nienormalny. Każdy, kto chce zapanować nad całym światem, jest nienormalny. On chciał, aby cały świat był Rzeszą. Też byś tak chciał?

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline  
stary 14-07-2005, 14:46   #53
Angelus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Hitler był nienormalny. Każdy, kto chce zapanować nad całym światem, jest nienormalny. On chciał, aby cały świat był Rzeszą. Też byś tak chciał?
Ales sie wypowiedzial !!! Widac , ze masz pojecie o historii ...

A slyszales o wielkich przywodcach / Aleksander Wielki ,Juliusz Cezar, Napoleon / , o imperium perskim , imperium macedonskim ,
imperium rzymskim , imperium mongolskim , imperium rosyjskim ...

Aleksander Wielki - podbil niemal caly owczesnie znany swiat !!!
Uwazany jest za geniusza militarnego, potrafil wygrywac bitwy mimo przygniatajacej przewagi liczebnej przeciwnika ,
dziesiec tys. Macedonczykow , kontra 100 tys. Persow.
Wiedzial jak ustawic swoich ludzi , gdzie zaatakowac , jak zmotywowac swych zolnierzy .
Jadl z nimi , sypial tam gdzie oni , rozmawial , a w czasie bitwy walczyl ramie w ramie. Za to go kochali i walczyli jak szaleni.

Ale kiedy Aleksander podbijal jakies panstwo nie wprowadzal terroru.
Pozwalal na zachowanie kultury , jezyka, wierzen.
Zachecal swych zolnierzy,aby zenili sie z miejscowymi kobietami i zakladali rodziny.
Wcielal miejscowych mezczyzn do swojej armii ... itp.

Inni wielcy wodzowie wzorowali sie na Aleksandrze Wielkim . Juliusz Cezar i Napoleon byli nim zafscynowani.

Ale zeby nie bylo , ze Aleksander byl idealem .
Potrafil sie upic i byl wtedy nieobliczalny, latwo sie denerwowal i agresje wyladowywal nawet na najblizszych.
Kiedys w szale zabil swego najlepszego przyjaciela ,za jakas drobnostke.

Ostatnio edytowany przez Angelus - 14-07-2005 o 15:07.
Angelus jest offline  
stary 14-07-2005, 14:50   #54
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Tak, popelnil bledy pod koniec wojny, a dokladniej w 1941. A wojna sie skonczyla w 1945. Grunt to poczucie czasu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelus
1. Kiedy Hitler uderzyl na Polske , rzucil do walki niemal cale swoje wojsko.
W Niemczech zostalo bardzo niewiele odzialow.
Gdyby wojska zachodnich mocarstw / Francji , Anglii / uderzyly wtedy na niego z drugiej strony to by sie zabawa skonczyla od razu.
Ale zachodnie mocarstwa wolaly ostrzegac, gadac i grozic palcem.

2. Otworzenie drugiego frontu wschodniego bylo samobojstwem strategicznym !!!
1. Rzucil cale wojsko, bo korzystal z doktryny Blitzkriegu. Od strony wschodniej nie grozil mu atak (ZSRR + kraje przez owe panstwo zajete, panstwa uzaleznione od Rzeszy), od poludnia byla Austria i Wlochy. Wiedzial tez, ze atak ze strony Francji mu nie grozi, co udowodnila obojetnosc wobec zajecia Nadrenii. Anglia sama nie zdolalaby pokonac Niemiec.

2. Fakt, to juz blad. Chociaz, gdyby nie ostra zima, ktora przyszla dosc wczesnie, historia mogla sie potoczyc inaczej...
stary 14-07-2005, 14:59   #55
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Cytuj:
Ile ty masz lat? Uczyłeś się historii? Od czego miał doradców Himmler , Goering, Ribbentrop, Keitl, Frank, Frick. Kim oni byli? Gdyby nie oni ta wojna wyglądałaby inaczej. Hitlerowi spodobały się sentencje filozofa. Był psychopatą i przyswoił sobie te sentencje. Napisał książkę wykorzystując te sentencje. Potem nie mógł się wycofać. Pozatym jego ojciec też był Żydem. Nie wiadomo nic więcej o jego ojcu. jeżeli go bił to mógł mieć uraz. Może mi ktoś powie , że zabijanie bezbronnych Żydów przez Gestapo to było ludzkie - normalne z własnej woli lub z pomysłu , że to oszuści?
Maethi jest offline  
stary 14-07-2005, 15:37   #56
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Nacjonalizm śmierdzi.
Był człowiekiem nienormalnym, bardziej lub mniej. Oglądał kiedyś ktoś z jakim szaleństwem i porywczością przemawiał do ludu? Nie, on nie grał. On wierzył w to co mówi bardziej niż ktokolwiek inny.
Dla tych których to nie przekonuje - dobra, nie był szaleńcem, ale miał zepsuty system wartości. Najpierw jest ZYCIE LUDZKIE, a potem narody i inne bzdury(ja wogóle nie uznaję narodów, dla mnie to kompletna bzdura).
Co do antysemitów :
I co to ma do rzeczy, że Ci ludzie są Żydami? A co, Polacy mają rządzić światem? Dużo to zmieni? Tak naprawdę to nie Żydzi rządzą światem, ale wartośćficyjna, wirtualna - PIENIĄDZE. A to, że są w rękach Niemców, Żydów, Rosjan czy Indochińczyków - nie robi nikomu różnicy.
S.P.M jest offline  
stary 14-07-2005, 15:51   #57
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maethi
Ile ty masz lat? Uczyłeś się historii? Od czego miał doradców Himmler , Goering, Ribbentrop, Keitl, Frank, Frick. Kim oni byli? Gdyby nie oni ta wojna wyglądałaby inaczej. Hitlerowi spodobały się sentencje filozofa. Był psychopatą i przyswoił sobie te sentencje. Napisał książkę wykorzystując te sentencje. Potem nie mógł się wycofać. Pozatym jego ojciec też był Żydem. Nie wiadomo nic więcej o jego ojcu. jeżeli go bił to mógł mieć uraz. Może mi ktoś powie , że zabijanie bezbronnych Żydów przez Gestapo to było ludzkie - normalne z własnej woli lub z pomysłu , że to oszuści?

Kolejny idiota który mówi, że ojciec hitlera bił go i ,że przez to hitler nienawidził ludzi (szczególnie Żydów) i chciał wszystkich zabić.
Kolejny idiota, który mówi, że hitler był psychopatą.
Kolejny idiota, który mówi , że hitler zabijał Żydów , ponieważ spodobały mu sie sentencje jakiegos filozofa.

Tak to jest gdy masz zawyżone ambicje i zdaje ci sie że wszystko co mówisz jest święte.

Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 14-07-2005 o 15:55.
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 17:02   #58
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Cytuj:
Kolejny idiota który mówi, że ojciec hitlera bił go i ,że przez to hitler nienawidził ludzi (szczególnie Żydów) i chciał wszystkich zabić.
Kolejny idiota, który mówi, że hitler był psychopatą.
Kolejny idiota, który mówi , że hitler zabijał Żydów , ponieważ spodobały mu sie sentencje jakiegos filozofa.

Tak to jest gdy masz zawyżone ambicje i zdaje ci sie że wszystko co mówisz jest święte.
Sama jesteś idiotką, poucz się co MĄDRZEJSI ludzie piszą na temat Hitlera.
Kierował się on filozowią Nietschego.
Czytał jego dzieła i kierował się nimi w swojej polityce.
Nie p*dol jak qrva nie wiesz.
Hitler był psychopatą, co człowiek musi zrobić, żebyś uznał go za psychopatę? On był MANIAKIEM, zaślepionym przez swoją ideologię.
S.P.M jest offline  
stary 14-07-2005, 17:25   #59
Ziomisław
Zbanowany

Ziomisław's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
Sama jesteś idiotką, poucz się co MĄDRZEJSI ludzie piszą na temat Hitlera.
Kierował się on filozowią Nietschego.
Czytał jego dzieła i kierował się nimi w swojej polityce.
Nie p*dol jak qrva nie wiesz.
Hitler był psychopatą, co człowiek musi zrobić, żebyś uznał go za psychopatę? On był MANIAKIEM, zaślepionym przez swoją ideologię.
Po pierwsze ja jestem on a nie ona.
teraz musze przeprosic bo to prawda ze hitler kierował sie filozofią.
Ale psychopatą nie był!
Ziomisław jest offline  
stary 14-07-2005, 18:12   #60
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

Cytuj:
Ale psychopatą nie był!
To jak inaczej nazwiesz człowieka, który mordował miliony niewinnych ludzi, nie nawidził żydów, dzielił ludzi na ludzi i półludzi?

Nie no sory, ale dla mnie on był zkretyniałym psychopatą(?) z jakąś dziwną manią wielkości -.-

Badzo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania