|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Zostajac przy knajcie. Jak na servie masz high lev qmpla to masz zajebisice. Najlepiej jak paladyn , (w sumie niekoniecznie high level - wysatrczy jakis 14+) zbieracie razeem na klucz do hell gate (5k) i idizecie
![]() ![]() ![]() P.S No, i to by bylo na tyle ![]()
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Koło thais podziemia pękają od troli
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Najszybciej na trolach pod Ab'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ostatnio zrobiłem paldka i zamieszcze krótki poradnik:
Od razu lecisz do Ab. Trenujesz na Trollach, ale nie exp, tylko skille i mlvl. Jak masz troche zbędnej many rzuć Food. Jak bedzie 30 dista do Fermor hills. Ja bedzie full respawn to bedzie 3 Gobbosy 1 Skeleton i coś koło 8 Rotów. Żyć nie umierać! ![]() I mam pytanie dotyczące lodowych wysp. Dużo tam PK? To może se popłyne ciekawie tam jest? I od jakiego lvl/skillsów bede tam w miare bezpieczny? Mam na myśli potwory występujące na powierzchni i 1./2. poziomie podziemii. P.S. Co do tego paldka to jak bedziecie mieli jakiś porządny lvl/mlvl to róbcie HMM i strzały.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rycek:
Venore najpierw swampy do gdzieś 14 vl potem roty na zachód i żyć nie umierać są tam ogromne jaskinie w których żyją tylko roty(jest jedno miejsce ze slimami) bijesz expa tam praktycznie do 18 lvl i dobrych skil i jedziesz do kopalni albo na becho.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Najpierw trole koło Thais
Potem swamp trole pod Venore A dalej to dwarfy koło kazo Dalej to niewiem bo sam właśnie expie na dwarfach ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie polecam tych trolli koło Carlin często czają się tam PK czatujący tylko na to aż jakiś n00b tam wejdzie
![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() dla leveli od 8 mozna chodzic na bugi pod carlin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() Najlepiej szkielety dobry loot jak na 8 lvl ze skillami 14/14 i 5lvl bije je na rooku to dla kogos z 8lvl nie powinny stanowić problemu. :evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() trzeba trenowac i isc na dwrvy ale trzeba trenowac ławtwiej wtedy ubic potworka ja kiedy widziałem 7 lvl knajt a mial skile 57/55 wdług mnie to są wytrzepane skile jak na ten lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na początek do jaskin pod cmentarzem w Carlin -.-
zabijesz 1 trolla przychodza 2 następne...chcesz juz wyjść a tu otacza cie z nikąd 5 trolli wkurzające stworzenia...do 11 da sie nabic ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2004
|
![]() Ja uważam, że najlepiej jest expic na wschud od CARLIN w jaskini goblinów. Najlepiej oczywiście jeżeli jestesmy tam sami i zaden lol na nie przeszkadza :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() kurde a w thais !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mam gdzie i na co chodzic |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
![]() |
![]() Na bugi pod Carlin jest ich tam bardzo dużo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Lokacja: ZOO
|
![]() eee no wszystko pienknie ale gdzie moge dostc ten kluczyk do krypty w carlin ?????? no gdzie
![]() ![]() ![]() no gadac co wiecie ![]() ![]() i do krypty ale krypta nie stoji otworem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naj mondrzejsze mysli jakie slyszalem ![]() ![]() nie wyjmuj czapki z lodowki bo ci rower ukradna ![]() szkola jest jak kibel hodzis bo muszisz ![]() zycie jest jak papier toaletowy szare i do dupy ![]() ![]() szkola jest jak mediamarkt powini tego zabronic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() PLIZ jak ktos wie albo moze niech przesle mi na meaila informacje gdzie w venore mozna isc na trole ale sprcyzowane a mail to [email protected] i to chyba na tyle mam 7 lvl zabili mnie palk 14 ds
WielkiMadry (Mr.GandalfGrey) ___________________________ Juz moja 3 postac Gram palkiem zabili mnie cofna sie na 7 lvl i ma 14 distanca ![]() Nie poddawac się MOJA DEWIZA \,,/(-_-)\,,/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja najbardzoej lubie ab tam najlepiej zrobic 10 lvl na trollach a potem na dwarfz i rotz w kopalniach kolo kazzo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() Dla Knightów:
Klucz do krypty pod cmentarzem znajdziesz w porcie w skrzyni. Wystarczy poszukać. Jest to bone key. W jaskini pod Carlińskim cvmentarzem, jest rzeczywiśie dużo trolli, które się szybko respawnują. Zdobądź jakiś mieczyk i sztylet. Expujesz i zarazem skillujesz. Sam na trollach Sword -> 15 doszedłem do sword 28 8) Jescze tylko shieldiong. Gdy zdobędziez 30/30 idz zdobądz 12-15 lv. Najlepiej na amazonki (bierz po góra 3!!! inaczej zginiesz) Później droga na dwarfy i rotwormy stoi przed tobą otworem. Następnie spróboj iść na ghule !!!ALE UWAŻAJ!!!. Walkirie itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Na niskich lvlach najlepsze są trolle swamp trolle i orki, oraz gobosy
|
![]() |
![]() |