|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Co obcokrajowcy o nas myślą? | |||
Sama ich zapytaj. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 4.44% |
Polacy to nooby. |
86 | 31.85% |
Nie jest tak źle. Połowa jest fajna, druga połowa do ****ostwo. |
62 | 22.96% |
Większość z nich to dysdałnie, ale zdarzają się fajni kumple. |
91 | 33.70% |
Polacy rządzą. |
19 | 7.04% |
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wedlug mnie, najwiekszymi n00bami sa brazylijczycy i szwedzi... ale zaraz po nich sa polacy. Wiekszosc z nich to mlode szczeniaki
![]() ![]() aha, i podpis nieaktualny ale nie chce mi sie zmieniac ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
Masz racje... Szwedzi, holendrzy, szwaby i hiszpany Mowia ze polaacy to nooby... tak saamo jak my mowimy o nich ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
liczy sie jeden czlowiek i od jego zalezy jak reprezentuje swuj kraj i miemanie o sobie ale jak na to spojrzec z innej strony to wiekszosc polakow olewa szkole i caly czas w kafei lub na kompie siedzi dlatego ta dysoutografia nam sie pojawia ale to przeciez jezyk tibijski (dla noobow) i oni ten jezyk wymyslili wiec nie bujmy sie swego kraju i doprowadzmy zeby inni o nas mysleli dobrze i zebysmy o nich tez mysleli dobrze wtedy da sie opinie troche poprawic i tylko trzeba tym lolkom powiedziec zeby przestali tak gadac i pogarszac opinie polakow (bedzie to trudne ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 22-07-2005 o 01:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() janek, nie pisz wiecej o dysortografii prosze cie i zedytuj swoj post jeszcze raz, ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz wielką rację.Polacy to są nOOby.Podam przykład.Gośćiu z polskim nickiem stoi se rzed dp.Przychodzi drugi polak i pyta: pl?.Gościu w****iony mówi że tak,a tamten: Fri tanz plax.To może człowieka wkurzyć.
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Co ty masz do Szwedów? Oni nie są takimi noobami, jak my. Przynjamniej tzymają się razem i jeden na drugiego ręki nie podniesie.
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() ba 95% brazylow to nooby.Podstempnie mnie strapowali.
Jeden brazyl tak jak by sie ze mna zaprzyjaznil.Powiedzial mi abym poszedl za nim.Poszedlem.Zablokowal mnie w tunelu i zabil.I kto mowi ze polacy wieksze nooby.Ale prawda polacy sa nawet nawet noobami
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() zagłosowalem polacy to nooby bo dzisaj na silverze na save 16lvl zabil polaka ja mam 12lvl palka wszycy polacy w depo siedza pytam sie po co bo nawet lepsze lvl muwi taki 20+lvl polak boje sie tego 16 zaczal bic z ff 11lvl ja sie dolaczylem i zabilismy go bez eq byl zabijal pl na redzie z exori vis potme polacy dalej nei ccheli wyjsc z depo nawet jak cialo pokazalem bo powiedzeli "a jak wruci?"
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Pani Kopytko, a ty nie bądź taka mądra bo twój podpis mówi sam za ciebie kim ty jesteś:
Nie wchodź tu-dostaniesz kody do konta z Paccem!!! (klikniecie w ten link a tak naprawdę doładujecie jej konto w thecrims http://www2.thecrims.com/?rid=872491 - na tej stronie) |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Jasne ![]() Polacy to nooby i nie chce mi sie wiecej gadac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() eee może trzeba się by ich spytać nie jestem taki samokrytyczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Bael Hael - Twój też. Level, nie LEWEL. Ale jestem mądra... Choć z drugiej strony forum nie jest po to, żeby dogryzać innym. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Pani Kopytko - 22-07-2005 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Tige'roox
Profesja: Paladin
Gildia: Teddy Bears
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 75/52
Poziom mag.: 17
|
![]() powiem jedno, Polacy to najwieksze z***y na Tibii, gdzie nie spojrzysz "pliz free iten" "free fire sword" "plz help me gs" a co ja ****a GOPR jestem? radz se sam ***any deklu Oo, Szwedzi i wiekszosc Brazylijczykow jest spoko, Polacy to zakala Tibii
Tige~ \,,/_ |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Robie z kumplem trik a ziomk podhodzi zabija monsteri i jak mu coś powiemy muwi
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Litości... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Hmm... Ja myśle, że to nie była literówka ani inne takie źle zrozumianie gówno. Poprostu człowiek (prawdopodobnie Szwed) nie lubi/nie nawidzi Polaków grających w Tibie (tak jak ja, przynajmniej większości).
Może chce zrobić gildie, która wypowie wojne Polakom, albo będzie stostować PA na naszych niestety rodakach-n00bach... Tak mnie się wydaje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Wiadomosc z przed paru minut:
11:37 Krav'en: ej 11:37 Krav'en: zhakowali mnie 11:37 Krav'en: daj jakols zbroje 11:37 Krav'en: plz 11:37 Krav'en: scal 11:38 Krav'en: byle co I potem podchodzi do innych ludzi w dp i mowi: ,,pl?" Ehh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() poalcy sa swietni koels ma od tygodia 8lvl i prosi o bron chcialwem mu dac spera bo to palladyn i wytlumaczyc ze tym trzeba bic to mnie wyzywa od noobuw ze grac nie umiem