|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carmie
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Poziom mag.: 2
|
![]() Nick:Tronis
Lvl: 20 Profesja: Druid Skille: 20/20 18 Magic lvl Status konta: facc (za miesiąc pacc) Staż gry: 1,5 roku Aktywność: 2-3h Coś o postaci: Anty Thief,Anty noob,Anty Troll Coś o sobie: Rock&Roll Rules ![]() Informacje dodatkowe: Outfit faceta ale ja jestem dziewczyną ![]() ![]() ![]() Naszczęscie zmienie płeć ![]()
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vionn
Profesja: Sorcerer
Gildia: Death Vision
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Nick: (aktualny nick postaci w Tibii)
Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu) Nick: Hoop Fruti Lvl: 22 Profesja: Druid Skille: 23mlvl Status konta: Facc Staż gry: mniej więcej od zimy 2006 Aktywność: W wolny dzień koło 7-8 godzin, w dni powszednie (szkoła) około 4 Coś o postaci: na teraz, gdy to pisze, mam k armor, crus helm, p legi, guard shld, platinum amulet... z kasą kiepsko :/ Coś o sobie: ema jestem maciek, dla kolegow Krzyżak xP ( o ile kogoś to obchodzi ![]() Inf. Dodatkowe: jest to moja druga postać, 1 to była Lyron Orbo na świecie Harmonioa (moze ktos zna? ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Gorzuw wlkp
Imię: moraz dialsca
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie mam jeszcze
Świat: refugia
Poziom: 22
Skille: 19/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Poszukuje gildi jestem w thais ,a wienc zaczynamy: ![]() ]1Nick:Moraz Dialsca 2Lvl:14 no prawie 15 3Profesja:Sorcerer 4Skille:7mlvl 5Status konta:facc 6Staż gry:z 5 dni tom postacom a gram w tibie od 16 lipca 2006 roku 7Aktywność:z 3 do 6godz dziennie 8Coś o postaci:tak wogule to nic ale moze powiem moje eq hełm-dark helmet ![]() zbroja-plate armor ![]() spodnie-plate legs ![]() broń-wand of dragonbreath ![]() oczywisce mam lepsze ruzdziki dla sorca tarcza-dwarven shield ![]() 9Coś o sobie:jesli chodzi o mnie to lubie komputery ![]() 10Informacje dodatkowe:jeszcze chciałem dodac ze moge robic runy kture sorcer moze tylko jak bende mial lvl na czary ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Nick: Siir Schnaapii
Lvl: 19 Profesja: Paladin Skille: 52/35/8 Status konta: facc Staż gry: 0.5 roku Aktywność: 2-3h Coś o postaci: Mam strasznie duży waste na bolty więc wale arrowsami ![]() Coś o sobie: N/c Informacje dodatkowe: -ll- |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Profesja: Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Refugia
Poziom: 21
Skille: 21
Poziom mag.: 31
|
![]() Sir Opos
10 (najpierw skille) Knight 54/54 (ciągle rosną i będą rosły do 75+) mlvl 3 (też bedzie rosnął) facc Staż sięga tibii 7.1 Ale z przerwami. Gram 1-5h dziennie Eq jest niezłe, a powiedziałbym, że dobre jak na ten lvl. O sobie nie napisze bo po co. Info dodatkowe: Nie jestem noobem i thiefem. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Nick: Jack Moradimus
Lvl/mlvl: 29/32 Profesja: Sorcer Skille:tarcza:22, fishing: 51, Status konta: facc Staż gry: kolo pół roku Aktywność: 2-5 godzin dziennie Coś o postaci: moje eq: crown helmet, blue robe, plate legs, wand of cosmic energy, dragon shield, scarf, leather bots Coś o sobie: mam 17 lat, slucham metalu, punka, rocka Informacje dodatkowe: szukam poważnej gildii a nie noobowiska Ostatnio edytowany przez Menoroth - 09-10-2006 o 20:43. Powód: aktualizacja |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nick: Royaln
Lvl: 21 Mlvl:23 Profesja: Sorcerer Shielding: 20 Status konta: PACC Staż gry: Gram prawie rok, a tą postacią 1 i pół miecha Aktywność: 6h+ Coś o postaci: Eq: Crown Helm, Knight Arm, Drag Shield, Wand of Plague, Plate Legi a buty zwykłe i scarf. Coś o sobie: lubie sport |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Carmie
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 17
Poziom mag.: 2
|
![]() Nick: Tronis
Lvl: 27 Profesja: Druid Skille: 30 m lvl Staż gry: 2 lata , różnymi profesjami i na różnych światach Aktywność: 3h Coś o postaci: Niedługo będe miała pacca więc świetny do "siochania" i dobry do wspólnego expa druid ![]() Coś o sobie: Uwielbiam muzykę typu rock-metal , ucze się grac na gitarze , mam 14 lat , a na imie mam Asia Informacje dodatkowe: Jeśli jesteś zainteresowany przyjęcie mie do gildi napisz w grze ![]()
#50 |
Guest
|
![]() Nick: Thard Zedry
Lvl: 18 Profesja: Knight Skille: 53/47 trenuje Status konta: facc Staż gry: 2 lata z przerwami Aktywność: zalezy ile mam czasu 3-8 Coś o postaci: szybko rozwijajaca sie ![]() Coś o sobie: Brak Informacje dodatkowe: Na jakies oferty czekam na gg 4345221 lub w tibi |