|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ja w boga nie wierze...Księży nienawidze...do kościoła nie chodze... Satanistów ścigam z qmplami... Metali zresztą też... W co wierze?... w nic... Do życia mi to jakoś nie potrzebne... Pozatym obejrzyjcie sobie fajny film Stygmaty lub poczytajcie kilka mądrych książek (Daniken, Kod Biblii, Komentarz do Apokalipsy św. Janka). Może kilka spraw zrozumiecie... Jak nie to znaczy że jeszcze za młodzi jesteście.......
A szatan czy istnieje? Taki sam wytwór wyobraźni jakiegoś ludka jak bóg. Ci co wierzą w niego (szatana) są po prostu idiotami. Tak samo jak araby co zabijają sie w imie Allacha. A w Koranie jest napisane żeby nie zabijać. Po prostu idioci... Nie lubie takich... Sora jak kogoś uraziłem ale Polska to wolny kraj (przynajmniej teoretycznie) i istnieje wolność słowa jak i wyznania... EDIT: @Gufat III Taa wiem że niemają nic wspólnego ale w mojej okolicy metale to ostre po***y niestety. Sorka zapomnialem tam dodać, że nie wszystkich ścigamy, bo niektórzy są spoko. Ale parunastu niestety nie nawidzimy i toczymy wojny ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 28-07-2005 o 11:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Ło kvrwa
![]() Ide kroic koty, cya ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() @Grue
I to co prezentujesz to sie nazywa nasranie na lweo i prawo stereotypami + ciemnota. Moge zrozumieć że chcesz coś od Satanistów, rób sobie nawet wyprawy krzyżowe przeciwko nim, ale co masz od metali, zwykle nie związanych z Satanizmem? Cytuj:
Cytuj:
Nie można, jak już ustalił Berials, Satanizm wyklucza wiarę w Boga. @Dulib A co Ty tu robisz w ogóle, oszołomie? ![]() ![]()
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 28-07-2005 o 11:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak widać jeden wielki chaos. Dlatego też dzisiaj diametralnie zmieniłem stosunek do tej filozofio-religii czy jak Wy to chcecie nazywać. To wszystko jest chore i nie zorganizowane. Jeden mówi że wyklucza drugi że nie, jeden że LaVey to idiota drugi co innego, i jeszcze te wszystkie filozofie z których to się wyłania poprzez LaVey'a się gryzą... Czysty paradoks, nie zamierzam i nie będę w tym uczestniczył nigdy.
![]() |
#46 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Co do satanistow, to nie uznalbym tego za filozofie, tylko jak matek powiedzial, cos w rodzaju subkultury. Edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 28-07-2005 o 12:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: DuLiB
Podetnij sobie lepiej żyły, koty zostaw w spokoju. Cytuj:
re: Gufat III Niestety nie znajde Ci tego tekstu który czytałem nt. powiązań Thelmy z Kościołem Szatana. Próbowałem znaleźć na Google ale nie da rady. Za dużo powierzchownych tematów. Ta kwestia zostanie pewnie nie wyjaśniona chociaż możemy się kłócić tak jak Ty z Baronem Kaldrickiem. No niestety nie da się ująć w regułce Satanizmu, gdyż jak dowiedliśmy zapewne, Satanizm jest inaczej kreowany przez każdego z jego indywidualnych wyznawców, są co prawda wspólne zasady, ale większość rzeczy robimy tak jak dla nas jest najlepiej. Chaos ! re : DOWN Możliwe, ale mógł to uogólnić. Ostatnio edytowany przez Berials - 28-07-2005 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Mu chyba chodziło o to, że ci co czczą Szatana są idiotami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Do tematu, filozofia satanistyczna jest mi obojętna. Dobrze, że jest elastyczna, można ją kształtować wedle własnych przemyśleń.
Pogromca, jeśli dobrze pamiętam, to wcale od Kaldrick'a starszy nie jesteś ![]()
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Berials I właśnie ten chaos mi sie nie podoba, ale każdy wierzy w to co chce. Tak czy inaczej, miło było podyskutowac.
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @up
Źle to ujołem... Ci co czczą szatana są idiotami. Co do chrześcijan nic niemam, niech sobie wierzą w boga. Ale żeby szatana czcić to już trzeba mieć zlekka zryty łep. @Pogromca pk Byś poznał kilka faktów to może byś troche rzeczy zrozumiał...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
@pOGROMCA pK Śmieszny jesteś, dziecko.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() To nie żadna religia, raczej filozofia życia.
Wiara w szatana jako istotę jest tak samo bezsensowna jak wiara w boga - Boga. Jestem neutralny w stosunku do satanizmu, pewne cechy, zachowania itp. popieram, ale znalazl bym tez kilka kwestii ktorych nie moglbym podzielic. Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 28-07-2005 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() @Gure - ty naprawde masz 18 lat? Jezeli tak, to sa 2 mozliwosci:
1) biegasz z kolegami ubranymi w podobne 1-3 paskowe dresy z ogolonymi glowami 2) podczas porodu zostales powaznie okaleczony przez lekarzy... @Pogromca pk Mysle ze dyskusje na odpowienim poziomie poprowadzisz z kolegami z piaskownicy. @Berials A ty to juz wogole smieszny jestes ... Najlepiej wyjdz na ulice krzyczac "jestem stanista!!!111one" byc moze wtedy ludzie zwroca na Ciebie uwage(najlepiej bedzie, jezeli w tym momencie bedziesz mial ochote na sex i podbiegniesz do jakiejs kobiety uprawiajac na niej dziwne ruchy...). Wiesz, czytalem 'bible szatana' i moge powiedziec o niej ze jest conajmniej 'smieszna'. Odpowiem odrazu na twoje pytanie, tak zrozumialem sens jej. Nie jestem tez katolikiem, nie wyznaje zadnej wiary(ateizm). A i jescze jedno, czy twoj avatar nie powienien byc odwrocony o 180 stopni?
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() >>W tym momencie koncze dyskusje z toba, skoro twoja wielka inteligencja >>zmusza cie do nazywania sarszych od ciebie "dziecmi".
A ja zgadzam sie z Kaldem.
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jak ja nie lubie takich tematów... Wszyscy w nich się wyzywają od dzieciaków, inteligentnych - inaczej etc. Jak dla mnie każdy SZatanista, jest osobą która ma naprawdę nierówno pod sufitem. Co do satanistów... Niektóre z ich "przykazań" są ciekawe, ale z wieloma nie mógłbym się zgodzić. Chyba Baron Kaldrick pisał, że katolicyzm jest prosty... Jest prosty, ale dla osób które slepo wierzą w Boga, a nie starają się zrozumieć tej religii. Jeśli chciałbyś to zrozumieć, wtedy ta religia będzie potwornie "skomplikowana" i trudna.
![]() |
![]() |
#60 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Gewof: Nie lubie obrażać ludzi, więc nie skomentuję. |
|
![]() |
![]() |