|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Z http://forum.tibia.pl//showthread.ph...044#post452044 : (...)Soul points będzie się zdobywać poprzez zabijanie potworów dających równa lub wiekszą ilośc punktów doświadczenia niż nasz poziom (n.p lvl 40 dostanie soul points tylko za zabicie rotworma lub czegoś mocniejszego).(...) Wyraźnie jest napisane, że aby zdobyć sp (potrzebnego do robienia run) należy zabić potwora z którego exp jest równy lub wiekszy od twojego lvl !!! A przykład z rotami jest jedynie ułatwieniem "zrozumienia" mechanizmu Soul points. Chyba już jasne...... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() to miał być temat Tak dla Update -.-
imho soul point's będą u tibii tydzien, a potem sprzeciw graczy zmusi CipSoft to cofnięcia niektórych zmian Update'u poza tym, runy u npc ROX ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Stan: Rookstayer
Imię: Kangurek Bart
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 19/24
![]() ![]() |
![]() Ja sie SP nie przejmuje ponieważ ... zaczołem się bawić jako rookstayer xD
Zaczne sie przejmować jak na rooku beda czary xD a co gorsza runy ... xD Wtedy kilku graczy nie bedzie moglo ich robic bo niema potworka dajacego wiecej nic 50 expa hehe A co do spear to może to być uciążliwe, ale nie wiemy jak dosłownie CipSoft sobie wymyślił te "znikajace" speary xD Czy to będzie 10 czy 100 rzutów xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
amagad mi to nei sprawialo trudnosci.....ale jezeli ktos bez cheatow grac nie umie....
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mówisz ze cieszysz sie ze znikajacych spirów, ale nie ejstes palkiem, (jestes sorcem) ale jak przychodzi do udupiania sorca to ocena pomysłu drastycznie spadła w dól... jak to rozumiec? to tyllko twoja opinia... wg mnie te znikajace sipry to zly pomysl... wole soul pointy, bo nie gram sorcem, tylko palkiem...
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Dla mnie te zmiany sa do kitu
Soul points-n/c Znikajace potwory-lurowanie tez ma swuj urok i jest fajne a ja juz nigdy nie zobacze gsa pod db ani draga w am camp nie bedzie juz nigdy trapów, o tez jest minusem, trapy tez sa spoko, nawet jesli sie w nich ginie, podchodze do tego jak do gry i nieprzejmuje sie jak wpadne w trap Ja zdecydowanie muwie update NIE!!!
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @ Aigo
Pomylił ci się chyba temet, tu piszą osoby którym się update [w dużej części] podoba Ja oczywiście jestem na TAK ^^ [z SP też O.o] |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() JESTEM NA TAK DLA NEW UP'DATE ;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Uwazam ze sprawa lurowania bedzie sie tyczyc tylko niektorych potworow i jakiegos terenu np GS nie wyjdzie z PoH'u co wcale nie przeszkodzi pallom na ich huntowanie (bo oni nie uciekaja gdzies na most dwarfow zeby go wreszcie zabic.A np jesli sie to bedzie tyczyc wszystkich potworow to dadza np troche wilkow na jakies miejsce i nie myslcie ze jak potwor odejdzie 20 kratek od respa to zniknie (tego nie ma powiedziane).
Co do SP to nie znaczy zeby ciagle zabijac potwory tylko o to ze jesli zabijesz tam 100 rotow to pozniej bedziesz mogl zrobic sobie przed dp 2-3 bp UH dzieki temu nie bedzie drutow na 11lv z 50mlv... A speary nie beda sie przeciez rozwalac po pierwszym uderzeniu wiec np jesli za 30 to zabierajac na trening 70 spearow zaatakujesz 2100 razy (to nie jest malo). Jesli chodzi o obiekcje to mam tylko do ropowania...poniewaz jesli moze sie ropnac na smieciach to np kladziesz lootbaga na dziure-rope-pozniej rope lootbaga...wiec co sie stanie z czarem magic rope? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#52 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Jakby nie my ( tezjestem facc) gra znaczne była by uboższa.
Zobaczcie na premie ile tam jest ludzi. Mam nadzieje zejednakkiedys cos zostanie dodanedla Facc |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Wlasnie teraz wszystkie dridzi i sorce wpruja na expowiska powinni dac jakies nowe miejscuwki dla faccuw a nie tyllko dla pacc. Ale zreszta moze nie bedzie tak zle jak na to wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dandrag
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Doom Brigade
Świat: Azura
Poziom: 46
Poziom mag.: 52
![]() ![]() |
![]() Pomyśl ile osób przestanie grac więc nie martw sie o miejsca do expa
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() No a jeśli w ogólnym przeliczeniu soul ppintsy beda dawały wieksza ilosc run niz teraz mana ??
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Gome~... Sp potrzebujesz dodatkowo, do Many... Czyli mając 90 MP na Zrobienei Hmma, to msusiz miec dodatkowo, np. 5 SP
![]()