|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ludzie co Was obchodzi że ma 3 ownerów ? To jest dział ze zdjęciami,a nie z typerkiem liczby ownerów ! SS'y są bardzo fajne tylko dawaj też jakieś hunty/questy,bo za dużo advenców na razie ...
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() haha to napewno acc sharing, tak jakw czesniej mowili z jednego kompa, nikt o zdrowym umysle nie bedzie siedzial 24/h przy kompie chyba ze naprawde jestes tak glupi/glupia ze zyjesz tylko po to by grac w tibie.
OWNED bardzo ciesze sie z tego bana bo nie lubie takich ludzi, moj kumpel gra ponad rok w tibie i ma 110 lvl, wiec w 3 miechy zrobic 100lvl to nawpewno sharing, tez nalezy zobaczyc ze nizsze lvle to 80 i nizej.. wiec? i jak ktos kiedys pisal lvl to nie wszystko liczy sie przyjemnosc gry. pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() eee...
Po 1. Nie siedzi 24h na dobe Po 2. Sa wakacje<moze tak wykorzystuje swoj czas> Po 3. A moze ma brata i postanowili grac razem aby podbic tibie <lol> a wy wszyscy tak gadacie bo poprostu zazdroscicie ^^<ja sie nie podlizuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() ja nie zazdroszcze jak pisalem dla mnie nie liczy sie lvl tylko frajda z gry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Ehh .. siedzi 24 h na dobe .. 3 braci nią gra .. i wcale im nie zazdroszcze .. może i mają 100 lvl + ale na Guardii większość osób jej nie lubi .. (tak mówi mój kolega który tam gra) .. btw. ja bym wolał żeby mojego chara szanowali a nie nienawidzili ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Tu i tam
Imię: Grunv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draig Noddfa
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 18\20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() po 1 . te ja nie wiem ale nie sadze aby tirv~ musiala zabierac im te sd..ona/on moze sobie kupic pelno sd i nie widze potrzeby zeby ona wam je zabierala...
po 2 . nawet jezeli ona sharuje konto TO I TAK NIE MACIE DOWODU ABY JA TYM OBIAZAC... po 3 . znam tirveliuse i uwazam ze to jest uczciwa osoba nigdy mnie nie oszukala nawet na 1 gp po 4 . nice ss dawaj wiecej i nie przejmuj sie nimi oni poprostu zazdroszcza...
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
99,9% ludzi ktorzy nie lubia np bubble nie znaja jej WCALE, tak jak z tirve, jest uczciwa nie kradnie itp. nie sharuje gdy bylem w jej guidli i znia rozmawialem o kazdej porze dnia mowila to samo tak samo a jednak malo prawdopodbne aby 3 ludzi mialo taki sam charakter, a mi kolega mowil ze w domu cie rookuja -.- ptaszek mi spiewal ze ukradles ostatnio ukradles scale armor, nie sorry nie potrafie dorownac ci debilizmem -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Tirve~ nie przemuj się nimi....Omg poprostu zazdroszczą to że ludzie Cie nie lubią to też jest przez zazdroszczenie bo pewnie Oni sami męczą depo i skille 40 kiedy Ty wbijasz kolejne levele...Ludzie a nawet jeżeli jest 24h na dobe to nie znaczy ze sharuje! Są ludzie co 2 dni bez przerwy potrafią grać i co? To sharing?W między tych dwóch dni wypiją kilkanaście kubków z kawą i zgrzewke red bulli i przez te 2 dni się trzmają na nogach
![]() ![]() Pozdro and more more more more more Ss'plx bo wymiatają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() całkiem fajne screeny more plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() hahha nie no niemoge z tych losi jak jej w dupe wchodza i tak nic wam to nieda i tka najlepsze sa texty" nie przejmuj sie nimi" hahah zeby tak w dupe wchodzi to ...
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Haha fajnie ktos na forum tibia.com napisal:
> Ya, in the cold war russian prisoners (or > in Abu Graib, Guantanamo or whatever) > people were forced to stay > awake 100 hours and this was heavy torture and > extremely bad for physical and mental health. causing > all sorts of brain dammage. > > If this is what is happening to Tirveliusa, they > should be banned for their own safety. Co mniej wiecej oznacza Podczas zimnej wojny rosyjscy wiezniowie (rowniez w Abu Graib, Guantanamo itd) ludzie byli zmuszani aby byc na nogach (nie spac) przez 100 godzin, to byla ciezka tortura, ktora byla niesamowicie niszczaca dla fizycznego i psychicznego zdrowia, powodujac wszystkie rodzaje uszkodzen mozgu. Jesli to sie dzieje z z Tir, powinni ich zbanowac dla ich wlasnego bezpieczenstwa. HAHAH moze lepiej idzcie spac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
yyy a ty jesteś debilem , czy idiotą ?? Tirve jest złodziejem , urkadła Tireon'owi 120 bp hmmów , i cały domek ogołociła .. jest pieprzonym thiefem i tyle , Tireon jej zaufał i dał inva .. tirve jest uczciwa i nie kradnie ? haha -.-' Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 31-07-2005 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ja juz nie wiem :/ grałem na guardi no ale juz mi sie odechcialo grac w tibie
![]() Spotkajcie sie gdzies na rl i wyjasnijcie to po mesku ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po 2) "nie potrafie dorownac ci debilizmem-.-" obrazanie innych na tym forum jest zabronione, kolejny ktory nie umie przeczytac regulaminu/zasad Po 3) naprawde duzo ludzi jest ktorzy wydaja sie byc "fajnymi kumplami" a sie okazuja falszywi (Nie mowie ze Tirv~ sa falszywi!) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: STargard Szczecinski
|
![]() ss`ki fajne gz lvl i wogule na takim nowym servie ale czegoś tu brakuje bp best hitow w monstery
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Tutaj wszyscy bronią tak ją/jego/ich...Jeśli uważasz że Tirve gra 1 owner czemu piszesz jak by ich było kilku ? :>
"Always be nice to people on your way up. Because you will meet the same people on the way down..." "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live. " ![]() Ostatnio edytowany przez Master Knight de'Vere - 01-08-2005 o 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Heh screenki sa fajne
![]() Gralem jeszcze niedawno na Guardii, ale ban przekreslil moje szanse na kariere xD. Co do Tirveliusy, rozne rzeczy o nim/o nich slyszalem, i bylo mniej wiecej +-. Jedno mowili ze thief i lurer (podobno probowal lurowac gsa na ~50 lvlu, ale padł - TYLKO PODOBNO) a inni, że miły kumpel, kolezenski itp. Byc moze ludzie roznie o nim / o nich gadaja, bo mieli po prostu do czynienia z innym ownerem ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Mu chodziło o to, że "ownery" Tirve wrzucili to za bramkę.. |