![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() @Topic: Kiedys tam gralem w Tibie i jakos moi rodzice nie mieli zadnych 'ale'.
@Avager: Jesli chodzi o Twoje wypowiedzi o Tibi to zalezy od punktu widzienia, nie kazdy musi postrzegac Tibie jak Ty (choć w wiekszosci Cie popieram), a jesli chodzi o te typy ludzi to rozwin 'normalny' (HA! tu Cie mam ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() To będzie jeden z najkrutszych postów ...:
"Neutralni " |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Przesadzacie..
Dzięki Tibii nauczyłem się zasady nigdy nie przebaczać i nigdy nie zapominać. ![]() Dzięki Tibii też przetrwałem 4 miesiące przykuty do wózka inwalidzkiego z ręką i nogą w gipsie ![]() To fakt, można się zapuścić w nauce i można się zapuścić fizycznie. Ja to jak dobrze pójdzie od września się zapisuje na boks i nie będę miał czasu na Tibię bo będę sobie nos prostował i łuki brwiowe zszywał. W wieku Berburia byłem od niego o połowę grubszy. Teraz możecie moją fotę zobaczyć w topicu Zdjęcia z RL iksde i raczej go nie przypominam ![]() Dorasta się, poznaje panny, dostaje pierwszy raz po nosie, bierze się za siebie ![]() Zszedłem z tematu ![]() W każdym razie Tibia, czy ogólnie gry komputerowe, w odpowiedniej ilości napewno nie szkodzą. Można nauczyć się jak ludzie reagują w różnych sytuacjach i jak samemu trzeba reagować, w takiej grze z taką społecznością jest to bardzo łatwe, trzeba tylko się przyglądać. Możecie patrzeć na to pod kątem lekcji WOSu i analizować jak zachowania ludzi mają się do tego co słyszeliście na lekcjach ![]() Pozatym ja dzięki Tibii nauczyłem się sporo nieznanego mi słownictwa w j. angielskim. Co prawda można się nauczyć wielu złych rzeczy, np "no have" ![]() Sorry że wszystko takie zamotane jest i się kupy nie trzyma ale poszedłem spać o 5:30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Było już kilka takich tematów, ale co mi tam, powiem jeszcze raz: (w końcu każdy nabity post się liczy xD) STRATA KASY!!! Na co ci 3 miesiące grania z Pacc'iem, jak w końcu ci się znudzi. Ja wolę kupić podręcznik do D&D, a nawet dwa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Moj ojciec sie nie burka siedze na necie ile chce tylko jak widzi ze gram w tibie to sie dziwy ze ja gram w gry z taka grafa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Tylko, ze kazdy dochodzi do tego wniosku po kilku miesiacach od wydania kasy na pacca ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() A moj tata mowi, ze niewie jak ja moge w to grac- ciagle tylko jakies ludziki popycham po monitorze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() kazdy ma swoje zdanie na temat tibi i kazdy na swoj sposob ustawi sobie zycie lecz w przyszlosci napewno bende zalowal tego czasu co stracilem grajac w tibie jednak narazie jestem zbyt slaby aby sie od tego oderwac.
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() kiedyś to były akcje ale odpowiedziałem raz i się skończyło.
Kaczi:lecz się 500złotych zarabiają miesięcznie i mają kompa i neta hahaha ale żeś zabłysnoł;/ Tymczasowy:sam żeś sux jak policzyć to złotówka dziennie za gre to nie dużo.ale i tak twoim gadaniem nikt się nie przejmie-.-rodzice nie lubią tej gry bo nie wiedzą o co w niej chodzi nie wiedzą nagle dlaczego ich dziecko przestaje się uczyć a to nie przez tibie to przez chorobę:LENISTWO.ps.porozmawiajcie z rodzicami pokażcie statystyki tej gry ile ta gra ma lat i dlaczego nikt nie mógłby przez nią wirusa wpuścic i ukraść 90złotych.ja tak zrobilem do dziś mam spokój |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Taki temat już był ! Szukaj ! Matko boska...
W całej dyskusji popieram Avagera. Avager, kiedyś oni sobie to uświadomią, ale wtedy będzie za poźno. Stracone chwile, przed monitorem. To tylko kwesta czasu.
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 04-08-2005 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie zaplanujcie sobie życie i dążcie do tego. Tibia jest tylko marną rozrywką. Kiedyś ludzie z CIPsoftu umrą i sie skończy Tibia. Chyba, że chcecie pracować u CIP-ów, ale wątpie czy macie szanse.
Ja wiem co będe robić i do tego dąże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja mialem PACC.. Kupilem za swoja kase... Starszym pomysl sie nie podobal, ale kupilem. Fajna rzecz ten pacc, ale rzeczywiscie- jak za te pieniadze, to troche krotko. Teraz zbieram na basa i nie mam zamiaru kupowac PACC.. Jak bede bogatszy (w tibii) to kupie za tamtejsza gotowke.
@Avager:Wiem ze Berburio smiesznie wyglada, ale nie musisz sie z niego az tak nabijac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
W taka pogode jaka jest dzis w Bialymstoku (chmurno i mokro) nie chce mi sie nigdzie wychodzic i dla zabicia czasu katuje w tibie (czyt. trace nieodwracalnie cenne lata mlodosci ;D).
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() @spider-bialystok
My nic nie wyolbrzymiamy, mowa tu o ludziach nałogowcach siedzących po 6h przy Tibi, rozumiem tak jak ty pograć sobie troszczkę, lecz nie do przesady. Dla mnie Tibia już nie istnieje. Te twoje ceny lata młodości można inaczej spędzić, wyjśc do kumpla na sesje RPG, wybrać się z kumplami na piwo* (czyt*CocaCole) jest mnóstwo innych rzeczy. Jeśli już chcecie grać, to pograjcie w coś innego, Knight Online, KalOnine, RYL, tam chociaż jest na co popatrzeć. Dla wyjadaczów Guild Wars oraz WoW. Ja, moge soptak tu zaledwie kilku ludzi popierających moje wypowiedzi np. Avger. Zaraz na mnie zaczną najeżdzać 11 latki. "Niechcesz to nie graj !" Jak widać nie gram. Mi to zwisa, mój najlpeszy kumpel odplynał przez Tibię, zawsze razem spędzaliśmy kupe czasu. Teraz moge go spotkac tylko online na Tibi...
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 04-08-2005 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Aleja zdechłych kotów
|
![]() Kiedys bylem na scarabach a moj tata "Mlody nienudzi ci sie to? W kolko chodzic i karaluchy zabijac"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój stary to tylko czasami zagląda ale tylko po to żeby mu coś tam ściągnąć...okropność...był przeciwnikiem gier z przemocą i krwią...ale co tam..olej...ale moja stara...Boshe...przeciwniczka kupowania PACC'a i czasami 2-3 godziny przed kmopem siedzi i pieprzy z moimi siorami jak najęta i 0 expienia...Aff...ale też czasami narzeka to ja to olewam...A co!
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 04-08-2005 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() PACC za rl kase... Juz lepiej byloby wyrzucic te pieniadze za okno...Przynajmniej jakis zul niebylby glodny (pomijajac wódę xd) a tak...
Za te pieniadze moze zaczniesz grac na jakims nowy serverze...;/Bo w co innego oni inwestuja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() @@@UP
za te pieniadze jeden z czlonkow cipsoftu moze wyzywic rodzine.