|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy przemawia do ciebie mój "artykuł" i jestes za, czy przeciw religi w szkołach? | |||
Masz rację. jestem przeciwny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 35.21% |
Szczerze mówiąc 'Mi to lotto" |
19 | 26.76% |
Nie masz racji. Niech zostanie tak jak jest. |
27 | 38.03% |
Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie religie powinni znieść ze szkół.Zamiast niej mogli by dać jeszcze jeden polski,matme,angielski...przecież to przez religie niektórzy mają złe stopnie ,bo muszą się uczyć do jakichś durnych sprawdzianów z reldy ,a potem nie mają czasu na polski lub coś im się myli.
PRECZ Z RELIGIĄ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @up:
Tak. A potem zacofance co nie chodzili ani na rweligie ani do kosciola maja czelnosc pieprzyc glupoty, ze ksieza sa bogaci, nic nie robia i ogolnie sa slugami szatana. Bez obrazy, ale wiekszosc was zyje w katolickich rodzinach. Nie chcecie chodzic na religie - karteczka od rodzicow. Nie daja - przekonajcie ich. Nie mozecie ich przkonac - nie dorosliscie jeszcze do tego, zeby decydowac calkowicie samodzielnie o sobie. Bolesna prawda.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() A według mnie religia musi zostać ja też kiedyś nażekałem ale po śmierci naszego papieża zmieniłem zdanie wcześniej do kościoła chodziłem 1 lub 2 razy na miesiąc a od kwietnia jeszcze ani razu nieopuściłem żadnej niedzelnej mszy świętej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() @UP
Też miałem coś w tym stylu po śmierci papieża, ale zmieniłem z powrotem zdanie. Wiesz dlaczego? Bo wszyscy gadają, że kościól jest taki świety itd. A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. @DOWN To nie są bzdury... Wystarczy oglądać wiadomości przynajmniej raz na dwa dni ablo przejrzec gazetę, a będzie się na bierząco ;/
Ostatnio edytowany przez Pramus - 10-08-2005 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zrodlo prosze! A nie bez dowodow gadasz bzdury
![]() |
#46 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() Cytuj:
>>A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. No i co z tego? Dlatego że gdzies w kraju trzeciego swiata ktos kogos zabil, czlowiek ma zwatpic w Kosciol? Gratuluje. Jak niemiec czeskiego pochodzenia zabije fina, to kogo zaczniemy nie lubić? Niemcow czy czechów? Oto jest pytanie! Get a life. To co czynia czlonkowie Kosciola, nie rzutuje na jego istote i olbrzymia ilosc zaslug. Ale nie, wszystko co katolickie jest be. Ostatnio edytowany przez Sorcerer Maciek - 10-08-2005 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiadomosci ogladam raz dziennie zazwyczaj. Wiec podaj dowod bo wezme cie za kolejnego pacana, ktory obraza kosciol bez najmniejszgo powodu od tak tylko, zeby byc cool i trendy. Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 11-08-2005 o 17:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tak tak...Ja nie uważam ,że księża są bogaci.Do kościoła chodze tylko na wielkanoc ,bo starsza wypycha ze święconką:/Wogóle to jest jakieś popierdzielone...był sobie koleś...napisali o nim troche za dużo nadciągniętych historyjek i teraz każdy się nim podnieca.Uwierze w Boga i wogóle w to wszystko jak go zobacze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
|
|