|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Music World Game - http://www.xtina.pl/ (nie wchodzic miedzy godzina 18 a 20, bo szacowny autor wprowadzil komercje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() jest jeszcze jeden superowy mmorg. jest nim EUO cos jak ultima 5 ale z gorszą grafiką.
ale grafa tam nie jest ważna, najważniejsza jest treść. chcem zalożyć własny klan EUO. chętnych prosze o zgłaszanie sie na mail: [email protected] |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Ja znam oprócz Tibii jeszce HELBREATH CRUSADER i ULTIME ONLINE. Lecz gram tylko w Tibie i HB!
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() mówie wam nie grajcie w Hb bo to główno.........
z początku niby fajna grafa i wogule,ale potem..... z początku łatwa gra ...moj kumpel zrobił 20 lev w ciągu godziny a potem tak na 80lev męczy się juz 3 miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() co ty gadasz gram troche w Hb wiem że w 1 dzien można zrobic na luzie 65 LVL!!!!!!!!!!!
Sam na okolo 90 lvlu dobrze expiac robilem 1 lvl dziennie!!!!!!! do okolo 96lvl potem wróciłem do Tibi a hb skończyłem . Ostatnio wracam i gram troche!!
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() MU - taka fajna gierka ale tibia lepsza (MU ma troche lepsza grafe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Powiem wam tylko ze Ulitma jest gra platna a jak nie placicie to gracie przez hakerski programi oni moga do was dojsc przez IP i wtedy bedzie gorzej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Hellbreath jest do bani....na początku fajny ale szybko sie nudzi....mało itemków mały świat ch..jowi gm'i...polecam Arkadie dla fanów bardziej czystego rpg naprawde warto...pozdro
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() @ghiron
Ciebie POKITRAŁO! Tak już widze maniaku jak w jeden dzień na loozie. Na loozie to się mówi jak się gra dziennie 4h a nie jak 23h! ![]() ![]() ![]() Teraz do rzeczy: Ja grałam w HB tylko przez jakiś tydzień, nabiłam "na loozie"... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() A ja oprócz tibii (już w tibie niegram...ah ta wolność!!!) grałem (i gram) w AAO (Americas Army: Operations.... tera Americas Army: Special Forces... www.americasarmy.com)... gierka jest nawet nawet ... strzelanka za free miesięcznie ...full free, jest coś w rodzaju LVL (Honor sie nazywa.... me honor 44
![]() ![]() A jesli chodzi o RPG to: Mu online, jeżeli to "ścierwo" można nazwać RPG-iem (tak na to mówi całe moje podwórko). Niewiem jak mogłem w to gówno grać :O, niedość, że niema wogule klimatu RPG to jeszcze 80% to Hakerzy (najpopularniejszy to, 1 hit kill ...lub jakoś tak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Cheh ja se troszke gralem w te rpg wiec cos onich napisze
![]() ![]() :rolleyes: HL zeczywiscie szybko bijesz poczatkowe lvl a potem........ szkoda gadc ![]() ![]() ![]() ?( Diablo w jedynke gralem na singlu obecnie gram sporadycznie we 2, pocinam na polskim serwie grota trola (HC-dla wtajemniczonych) Chodzi nawet dobrze na starym sprzecie choc bez 256mb ramu morze sie tnac. Jesli chodzi o americans army(AA-anonimowi alkocholicy ![]() rpg to niejest ale tez gralem i ........... wole counter-strike swego czasu morzna bylo kubic w specjalnej edycij za 40zl czy cos teraz tylko CS:condition zero za jakies 100zl CS:CZ praktycznie nieruzni sie rozgrywka od zwyklego cs. Pozdro dla all czytajacych forum tibia.pl Ps. quffffffa zginelm na skilowaniu SIC!!SIC!! Ale przedtem dostalem po skilach i jeszcze lvl zaliczylem LOL Knight teraz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |