Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-02-2004, 14:00   #41
bryn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 02 2004

bryn ma numer GG 2364185
Domyślny

Music World Game - http://www.xtina.pl/ (nie wchodzic miedzy godzina 18 a 20, bo szacowny autor wprowadzil komercje )
bryn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2004, 17:19   #42
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Ja po za Tibia czasami gram jeszcze w Mu online. NAwet fajna gra, z lepsza grafa od Tibi, ae jakos troche klimatu mi brak :/
stary 28-06-2004, 15:56   #43
jutek
Guest

Domyślny

jest jeszcze jeden superowy mmorg. jest nim EUO cos jak ultima 5 ale z gorszą grafiką.
ale grafa tam nie jest ważna, najważniejsza jest treść.
chcem zalożyć własny klan EUO. chętnych prosze o zgłaszanie sie na mail: [email protected]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2004, 16:03   #44
Ostach
Guest

Domyślny

Ja znam oprócz Tibii jeszce HELBREATH CRUSADER i ULTIME ONLINE. Lecz gram tylko w Tibie i HB!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2004, 17:09   #45
serero
Użytkownik Forum

serero's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

mówie wam nie grajcie w Hb bo to główno.........
z początku niby fajna grafa i wogule,ale potem.....
z początku łatwa gra ...moj kumpel zrobił 20 lev w ciągu godziny a potem tak na 80lev męczy się juz 3 miesiąc
stary 28-06-2004, 17:24   #46
ghiron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo

ghiron ma numer GG 4385328
Domyślny LoL

co ty gadasz gram troche w Hb wiem że w 1 dzien można zrobic na luzie 65 LVL!!!!!!!!!!!
Sam na okolo 90 lvlu dobrze expiac robilem 1 lvl dziennie!!!!!!! do okolo 96lvl potem wróciłem do Tibi a hb skończyłem . Ostatnio wracam i gram troche!!
ghiron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-07-2004, 16:45   #47
Elendart
Użytkownik Forum

Elendart's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
Elendart ma numer GG 9858035
Domyślny

MU - taka fajna gierka ale tibia lepsza (MU ma troche lepsza grafe)
Elendart jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 12:05   #48
Kapix
Zbanowany

Kapix's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
Kapix ma numer GG N.I.E.W.A.Ż.N.E.
Domyślny

Powiem wam tylko ze Ulitma jest gra platna a jak nie placicie to gracie przez hakerski programi oni moga do was dojsc przez IP i wtedy bedzie gorzej
Kapix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 12:23   #49
Guest

Domyślny

Hellbreath jest do bani....na początku fajny ale szybko sie nudzi....mało itemków mały świat ch..jowi gm'i...polecam Arkadie dla fanów bardziej czystego rpg naprawde warto...pozdro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 12:56   #50
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła

majq ma numer GG 4002226
Domyślny

@ghiron
Ciebie POKITRAŁO! Tak już widze maniaku jak w jeden dzień na loozie. Na loozie to się mówi jak się gra dziennie 4h a nie jak 23h! Widze ze mamy różne zdania co oznacza słowo "na loozie" (czyli bez problemu). Widać dla Ciebie to nie problem grać tyle ... MANIAK PLX

Teraz do rzeczy:

Ja grałam w HB tylko przez jakiś tydzień, nabiłam "na loozie"... 51 lvl, doszło do krucjaty jak co tydzień i mi się znudziło. Żadna rewelka. Tibia wydaje mi sie o wiele lepsza. Ma swój klimat i po paru updat`ach będzie świetna.

Wróciłam ... nie mam zamiaru kończyć
majq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2004, 14:33   #51
Mistrz Czarnego Miecza
Zbanowany

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

A ja oprócz tibii (już w tibie niegram...ah ta wolność!!!) grałem (i gram) w AAO (Americas Army: Operations.... tera Americas Army: Special Forces... www.americasarmy.com)... gierka jest nawet nawet ... strzelanka za free miesięcznie ...full free, jest coś w rodzaju LVL (Honor sie nazywa.... me honor 44 huhuhu). Niejest to RPG ale zawsze za free i zawsze ... ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam do świata ołowiu i zadań !!!

A jesli chodzi o RPG to:
Mu online, jeżeli to "ścierwo" można nazwać RPG-iem (tak na to mówi całe moje podwórko). Niewiem jak mogłem w to gówno grać :O, niedość, że niema wogule klimatu RPG to jeszcze 80% to Hakerzy (najpopularniejszy to, 1 hit kill ...lub jakoś tak)
Mistrz Czarnego Miecza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2004, 22:25   #52
Sirmati
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2004

Domyślny

Cheh ja se troszke gralem w te rpg wiec cos onich napisze
Muu nio cuz zblizony sytem do diablo choc z itemami bidie po wygladzie posta(inny staf inny wyglad) z latwoscia mozna rozpoznac lvl i ptofesje(na 1 lvl sztylet na 2 lvl miecz itd.)
:rolleyes: HL zeczywiscie szybko bijesz poczatkowe lvl a potem........ szkoda gadc(znudzilo mi sie;D)
Cuz Ultima jest to cos podobnego do tibi chociaz ja bym powiedzial ze tibia jest wzorowana na ultimie. Tez jest skilowanie tylko tam daje to cos wiecej niz wiekszy dmg lub obrona. Bedac kowalem morzna naprzyklad wykuwac sobie samemu bron oczywiscie trzeba na bron znalsc rudy a zeby miec rudy trzeba byc gurnikiem czy cus takiego. Jednym slowem nietylko licza sie tylko posty rodzaju magowie rycerze ale tez "szarzy ludzie" Ogulnie wypas. Zreszta to co opisalem na gurze zalezy jeszcze od serwa niekture wprowadzaja jeszcze wlasne prowfesje.(zeby grac trzeba placic, na darmowe sie dostac to trzeba ze 4 miechy wypelniac formularze i przesylac to wrescie morze zrobia acc)
?( Diablo w jedynke gralem na singlu obecnie gram sporadycznie we 2, pocinam na polskim serwie grota trola (HC-dla wtajemniczonych) Chodzi nawet dobrze na starym sprzecie choc bez 256mb ramu morze sie tnac.
Jesli chodzi o americans army(AA-anonimowi alkocholicy)
rpg to niejest ale tez gralem i ........... wole counter-strike
swego czasu morzna bylo kubic w specjalnej edycij za 40zl czy cos teraz tylko CS:condition zero za jakies 100zl CS:CZ praktycznie nieruzni sie rozgrywka od zwyklego cs.
Pozdro dla all czytajacych forum tibia.pl

Ps. quffffffa zginelm na skilowaniu SIC!!SIC!!
Ale przedtem dostalem po skilach i jeszcze lvl zaliczylem
LOL
Knight teraz lvl 13 skille 44/42 jestem z niego dumny
Sirmati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania