|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.
Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
|
![]() Mysle, ze autor tego tematu amputowal sobie glowe w celach zdrowotnych... :\
Innego wytlumaczenia glupoty plynacej z jego wypowiedzi nie widze -.-
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Smuggler ty jesteś wszędzie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Hail CD-ACTION!!! Uwilbiam wasze czasopismo!! Ale nie o tym mowa... co do cholery!! Tak sobie myślałem kiedy się tym zainteresujesz!! Może mam lekkiego bzika na punkcie plagiatowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() OMG,skończcię już,to czysty przypadek.Nieczytaliście nawet kilku postów tylko odrazu zabraliście się do swojego.Myslicie że tojedyny przypadek? Duzo potworó ma barwy "FLAG PAŃSTW " Robicie panike jakby niewiem co...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Mi ten Smuggler nie przeszkadzał. No ale po przeczytaniu tego tematu (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
Poziom: 62
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
|
![]() O nie! jak to możliwe! wydało się! teraz już nas napewno tajniaki nakryją : ( dobra, przyznaję się, trzymam za komodą lewy spirytus z Jugosławii i tanie fajki bez akcyzy, a na bazarku handluję chińskimi kalkulatorkami i podrabianymi dresami : (
tak poważnie, ten temat to głupota ![]()
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
Ps. Ludzie, dajcie sobie juz luz i dyskutujcie o czymś normalnym... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Imię: Galus Pienknus
Profesja: Sorcerer
Świat: Solera
Poziom: 30
Poziom mag.: 40
|
![]() NIe wiem po kiego grzyba zakładac takie z***ane tematy to tylko zaś
mieca forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() LOL.. tyle Wam powiem.. co z tego ze jest czerwono bialy.. tez macie problem.. dali taki outfit i ladnie wyglada.. to ze to kolor flagi.. moze czysty przypadek? poza tym mi sie ten Smugg podoba w takich barwach.. fajnie wyglada.. swamp troll w kolorze Libii i nikt sie nie czepia.. naprawde ten topic jest smieszny.. mam nadzieje ze wiekszosc postow to tylko podpucha/zart.. mam nadzieje ze moi rodacy nie sa az takimi rasistami ktorzy wszedzie widza obraze flagi.. OMG..
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Heaven
Profesja: Sorcerer
|
![]() Patriota się znalazł
![]() To że Smuggler ma takiego outfita ni znaczy że odrazu musi się kojarzyć z Polską i tyle bo poco by Polskę wyzywali Cipowie żeby 3 Wojnę Światową rozpętać . Za duży z Ciebie patriota i tyle .SKOŃCZYŁEM !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
![]() Mi outfit Smugglera nie przeszkadza. A kiedy zabijam naszych Smugglerów, wyobrażam sobie, że zmniejszam populacje Polskich noobów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Prawda jest taka, że pewnie 60% graczy, którzy nie są polakami nie wiedzą jak wygląda polska flaga.
Teraz każdy kraj, może wysłać petycje, że ich flaga okrył sie jakis stforek i cipy by musieli zrobić je gołe ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() watpie szcerze zeby to cos mialo sugerowac. Dopiero teraz jak powiedziales skapowalem sie, ze moznaby miec takie objekcje. Jak komus cos nie pasuje to niech napisze petycje do CIPsoftu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() smuggler to cos pokroju pirata... a piraci mniej wiecej tak wygladaja... biala koszula, czerwone/brazowe spodnie... wiec wyluzujcie -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Imię: Wielki Mati
Profesja: Knight
Gildia: Gildia sprawiedliwych
Świat: Arcania
Poziom: 29
|
![]() Być może miało to coś sugerować nie wiem . Mi to nie przerzkadza. Choć myśle że i tak to przypadek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() Jak oni mogą przecierz Smuggler to jeden z redaktorów CDA ... Smg rlz ! AR rlz !
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() a dlaczego papuga krzycząca PL?BR?SWE? krzyczy w pierwszej kolejnosci nasz kraj?toż to profanacja!<joke -informacja dla niekumatych>
|
![]() |
![]() |