|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Ja osobiscie trenuje w kazzo nad jeziorkiem. Jak mozesz tam dojsc hmm. Od dp idziesz caly czas w lewo nastepnie w gore bede tam schody i bedziesz szedl nimi caly czas w gore az wyjdziesz na powierzchnie. Nastepnie troche w prawo i w dol az dojdziesz do mlyna nastepnie schodami w gore az wyjdziesz na taki piaszczysty teren malo ludzi tam chodzi przynajmniej ja wielu nie spotykam i tam mozesz trenic godzinami bo jest jeziorko z duzym zapasem rybek a przy okazji pocwiczysz fishing
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
![]() dobry temat ale dla mni najlepsze miejsce to depo dla knightow albo na jakies wiezytce w miescie.A dla palków w zacisznym miejscu albo na wieży
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
![]() Zaden problem poprostu sciogasz bron i zakladasz 2 tarcze jedna morze byc twoja a droga starczy cooper w kazz tego pelno i trenisz Ostatnio edytowany przez Butcheres - 14-08-2004 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Bychawa
![]() |
![]() Paladyn : Dobre miejsce to dla mnie biblioteka w ab wchodze na gore buga se ruluje i z kolega party :berserker:
Knight :tak samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() idziesz na cypelek przy veno (przy tartaku czy jakos tak, jest tam mala jaskinia bugow) lurujesz sobie robale i trenisz. ladnie rybki wchodza na haczyk i wogole ql
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Pokaże ci dobre miejsce w Thais, które niedawno odkryłem
![]() ![]() Bardzo prosto zlurować sobie do trenningu tam wilki. Rzeka obok, więc żarcia pod dostatkiem. Ostatnio odkryłem tam niezła skrytkę, potrzeba łopaty by ją rozkopać. Naprawde, mało osób o niej wie. Jest ukryta "pod drzewem" więc prawie niewidoczna. Tam też możesz trenować... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() @up
no to teraz juz nie jest skrytka jak cale forum o niej wie
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Mam 11 Palka ze skillami 45/40 i uwazam ze niema gdzie trenic dostatecznie w carlin narazie przebywam w Kazo
![]() Ps: To muj pierwszy post chyba nic nie zrobilem glupiego i chyba nie dostane za to ![]() ![]() [IMG] |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Dla low maga dobrym miejscem jes Kopalnia troli w AB'Dendriel, a potem na roty na Fibułe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Czy Ty zastanawiasz się czasem co piszesz? Czy tylko większa liczba postów w profilu Ci w głowie? To temat nt. treningu, a nie expowania Sorcererem. A jeśli chodzi o trening, to jeśli się dobrze zna desert dungeon to z wielką iloścą jedzenia można tam dłuuugo potrenować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() mYthera, lvl 8 dopiero co wszedlem na maina, ale mam postac 24 lvl na myciie, co robic ze skilami 10/15 jak ma to byc pallek? czy trenic na ghoulu, czy na osobie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Radze rotwormy lub najlepiej na czlowieku. Jeśli chcesz efektownie trenować, przeczytaj poranik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() no wiec wg mnie dobrym miejscem do takiego treningu, sa kopalnie dwarfuw.
bierzesz z kolega idziecie gdzies w jakis slepy zaulek(najlepiej z samymi dwarfami) wybijacie tyle zeby tylko 1 zostal dal kazdego i po problemie ![]() Profesja: ![]() mlvl:8, za 72% 9 level:11 skille:38/39(dopiero zaczolem train) nick********* swiat:titania ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() ja polecam kopalnie dwarfów koło kazz, zdejmujesz eq bierzesz dagga wooden shield i 2 roty 1 dwarf i skille lecą szybciutko
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Dobrym miejscem do treningu jest spawn 1 slime.
Bijemy klony i można długo trenować jednak trzeba miec do tego dobre skille i eq bo można paść.
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Raszyn
![]() ![]() |
![]() Ja tam wole ćwiczyć z elfami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Krosno Odrzańskie
![]() |
![]() Ja mam Knighta 14 lvl skille 44/42 i sobie skieluje koło Venore na Rotach biorę sobie cooper shielda i zwykłego knife lub daggera i w miejscu gdzie sa roty jest takie wielkie zielone bagno pod ziemią i jak tam jestes to idziesz sobie na środek i się wychodzi na góre jest tam pare snejków i zwykle tam nikt nie chodzi bo nie ma po co lurujesz sobie 2 roty na góre max shieldning i walisz sie z 2 rotami i jednym snakiem... Ja tak robie cały czas i jest dobrze żarcie masz z rotów a jeśli nawet nie to kolega moze ci co jakiś czas podrzucać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
|
![]() Na elfach w Ab ,albo spiderach w North Port
![]() |
![]() |
![]() |