|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
|
![]() *Jeżeli na tibia.pl jest ten armor, to znaczy, że istnieje (zawsze ufam tibia.pl,
innym stronom nie ![]() ![]() *Na własne oczy go widziałem jak chcesz do pokażę Ci na Elysii widziałem jak Lo Kerim go pokazywał (mam nadzieję że znacie Lo Kerima kiedy gracie na Elysii) *Jak nie wierzycie tibia.pl to po hu*a logowaliście się na tej stronie? Żeby krytykować najlepszą stronkę o tibii? DARUJCIE SOBIE... JA OSOBIŚCIE WIERZĘ TIBIA.PL jak nie wierzycie to lepiej nie szukajcie tego armora, tibia.pl mówi prawdę i tylko prawdę Dobijają mnie cwaniaczki które zwracają na siebie uwagę, robiąc aferę z powodu że zbroja nie istnieje ![]() ![]() ![]() @off topic ciekawe czy będzie taki temat w którym będą mówić o magicznych zdolnościach tej "nieistniejącej" zbroji (zapewniam wszystkich noobów że zbroja istnieje) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() RE:up
cześć lizo dupco jakiego jeszcze nigdy nie widziałem... masz racje bo DW armor istnieje... ale don't lick tibia.pls ass plx RE: down & down down... fajnie że napisaliście dokładnie to samo co jak tylko na innym talerzu podane... Ostatnio edytowany przez Herante - 04-10-2005 o 23:58. Powód: ... |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2xup:
Eee... tibia.pl nie jest przez niektórych najlepszą stronką o tibi na świecie i twoja wypowieć troche mi się wydaje jakbyś lizał tyłek modom ![]() Wiem, że informacje są wiarygodne, ale czy jest ona najlepsza?
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
![]() Cytuj:
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO ![]() mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( ![]() wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Sorry, ale z tego co wiem, aby zdobyć darfen armor (tak mi sie wydaje) trzeba najpierw miec "old backpack". Dzieki niemu mozna zamienic cos i pujsc po dwarfen arma... Moge sie mylic.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Wszystko wskazuje na literówkę ze strony CIPsoftu, ale możliwe, że kolejne osoby popełniają ten sam błąd przy robieniu fake. Niedługo pewnie wszystko będzie pewne. Pozatym przypominam, że fake *.rec są możliwe. ;p
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Quest jest BANALNY, wystarczy troche szczescia i ma sie dvarf arm
![]() @upup Red backpack ze zwykłego orca na OF ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo little fake, albo pomyłka CIPów. Napewno by było DwarVen Armor, a nie DwarFen.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno jest 'Dwarfen', moze to byc błąd CipSoftu.. wiec skończcie tą dyskusje.
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |