|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jayan Sher
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 69
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Czy mógłby mi ktoś powedzieć gdzie jest dokladnie ten pokuj tego ghoula bo mam 14lvl na rooku i musze iść na tego potworka
![]() ![]() ============ Nixdorfix ![]() Nedal ![]() SECURA |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() beuehehe ja mam 16 lvl na mainie i skile 46/37 i chyba raczej nawet bym go nie zranil wiec nie macie sie po co pchac... zreszta by go pokonac musiablys miec przynajmniej scmita a nie tandetna katane...
<<moze sie myle ale takie jest mioje zdanie>> P.S dajcie mapke ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() LOL ja na poziomie 14 ze skillami 19/23 w Plate Armor, Dark Helmet, Plate Legs, Leather Boots, Dwarven Shield, Clerical Mace ubilem 3 ghoule ze stratą 5 UH (średnio 5 bo bywalo ze mniej, a bywało że wiecej
![]() Wiec nie takie one straszne. Mapki nie damy bo byłoby za łatwo wykonać quest ![]() Tu macie screena: ![]() Sorki za jakość, ale chce zeby sie w miare szybko ładowało ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ghoula widzialem, ale dojsc do niego mi sie nie udalo
![]() moze 3ba jakiegos zaklecia czy co? ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() proponuje wybrac sie w 6-7 osob, tak zeby kilku ochranialo wyjscia i zeby potworki nie wchodzily a reszta kombinowala jak tam sie dostac
![]() tylko do tego 3ba zaufanych ludzi z dobrymi skillami i z odpowiednim lvlem... jak ktos jest chetny to moglbym zorganizowac taka wieksza wyprawe na Novie w Rookgardzie => moj nick to Sopre on rook .. jak co to pisac ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() a... i mam pytanko odnosnie life fluidow: czy mozna jakos uzupelniac te puste buteleczki? bede wdzieczny za odp.
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]()