|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xavisto
Profesja: Sorcerer
Gildia: Lords of Valinor
Świat: Azura
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 48
|
![]() Bardzo fajne fotki
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Miałem pokazać skille i eq?! OK. Macie... wiem, że dupne ;/
![]() comment plz
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Fajne szkrinki ale co do cen teraz to sie cieszysz ze tanio a potem pójdziesz na jakiegos hunta cos wylotujesz i ci sie niezwroci .
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Ziolek Mighty
Profesja: Elite Knight
Gildia: Spies
![]() |
![]() Na Sam Początek świeżutki Adwans... Magic Level..
![]() 15 mlvl = ![]() ![]() Adwans w Level : ![]() I Pare Hitów 100+ : ( moj best hit 138 z belta w guarda ale nie zrobilem ss ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Born to fight, trained to kill, ready to die, but never will. ~~ Devoid Peace, Love & Extasy... Copyright © 2006 Zecko. All rights reserved Ostatnio edytowany przez Fikoł - 18-09-2005 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne sski, GZ adv - wreście 15 mlvl co nie??:> ja czekam aż 6 mlvl wbije
![]() 65% zostało ;/ Trzymaj się i pozdro. mam nadzieję, że będziesz tu częściej zaglądał paaaa
Słonko świeci, ptaszek śpiewa, a mnie w budzie krew zalewa. Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwchmijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() bardzo fajne sski gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Tak o niego Pozdrow go od Macka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Elo Elo Elo
![]() I znowu.. trza temat odświeżyć widze ![]() Na początek.. Pare Hitsów ![]() ![]() Adwans w Distance... sux ;/ skill.. Ale rosnie ![]() ![]() Orc Fortess Quest.. Zaliczony ![]() ![]() ![]() ![]() Adwans w Lvl ![]() ![]() No i small suprise ![]() ![]() Prosze aby więcej osób wrzucało tutaj ssy z Antici...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemq... GZ wszystkich adv no i wykonania questa
![]() Widze, że co jakiś czas zaglądasz tutaj, mam nadzieję, że ten temat nie stanie ![]() Dzięki i pozdro ;P Jagix~
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Gratz wszystkim ss'ów, adv i questów. Ale ten temat ma trochę mało stron jak na tak stary świat. :/
Nie chodzi mi tutaj o osoby, co nawijaja przez 50 str. offtopy, ale ogólnie o SS'y. ~Chesek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() a teraz troche screenów odemnie... większość jest starych ale...
Oto loot z 30 minut... ![]() Tarantule nad katedrą chyba na 29 lvl... dawno... jeszcze chyba w wakacje ![]() a tu najnowszy advenced 32-33 i już mam 1/3 do 100 lvl i 0,5 miliona exp ![]() ![]() A tu mi się nudziło ![]() ![]() I jeszcze ja w RL ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Apticer's - 20-09-2005 o 20:26. Powód: dodatkowe zdjęcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Tutaj taki mały screen z dość ważnego questa ![]() P.S Apither's Na c*** to zdjęcie z Grecji?? Powiedz c*** ono tu w nosi.. ale dobra.. może sie nie znam.. nie mam 14 lat...
Born to fight, trained to kill, ready to die, but never will. ~~ Devoid Peace, Love & Extasy... Copyright © 2006 Zecko. All rights reserved Ostatnio edytowany przez Fikoł - 22-09-2005 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() UP.
Przeszkadza ci to że oprócz screenów z tibii dałem jeszcze swoje? Czy to jest nie zgodne z regulaminem? BTW. Podniecasz się że jesteś straszy o rok? (26 września urodziny) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() huhu, fajne ss'ki najbardziej mnie interesuje jak było na tarantullach i ile schodzi UH itp. jeżeli mógłbyś to prosiłbym abyś napisal tutaj te info albo wysłał na priv
z góry THX
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Siemka
![]() ![]() Może zamieszcze jakieś ssy jeszcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie GZ lvla, może niedługo razem gdzieś wyszkoczymy
![]() ![]() Pozdro~
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Cytuj: