|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną? | |||
Tak, wierze w to |
![]() ![]() ![]() ![]() |
96 | 74.42% |
Nie, nie wierze |
33 | 25.58% |
Głosujących: 129. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() No to jest nas dwoch
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Hym sam mam przyjaciółkę i jest luxus... czasem robimy jaja... czasem się do mnie przytula i żali ogólnie jest spoko... wierzę w to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() To dziwne, bo z własnego doświadczenia wiem, że lepiej zwierzać się dziewczynom... Moi koledzy wielokrotnie mówili mi, że mogę im powiedzieć dlaczego jestem smutna i w ogóle, ale przed chłopakami tak trudno wydusić mi z siebie co mi leży na duszy. Szczególnie, jesli chodzi o to, kto mi się podoba i takie tam sprawy. Ale jeśli chodzi o inne sprawy - jak jestem z kolegami, nigdy się nie nudzę, zawsze jest o czym gadać i lepiej się bawimy, niż kiedy jestem z samymi dziewczynami... Ale nie można powiedzieć, że wolę od nich chłopców.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Czy ja wiem, czy wierzę...?
Możliwe. Jeśli kobieta/dziewczyna ta nie jest jakoś óber-atrakcyjna, to albo będzie to faktycznie przyjaźń, albo powoli zacznie przerastać w miłość. Jeśli tak, to wiadomo ![]() Sam mam kilka koleżanek - jedną bardzo lubię, druga wywiera na mnie takie dziwne wrażenie, jakby chciała czegoś więcej. (W tym drugim pewnie się mylę.) Nie zagłosowałem. Zagłosowałbym na opcję "Nie bardzo", gdyby taka była. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Jeżeli chodzi o przyjaźń to mam przyjaciółkę którą znam odkąd się urodziłem (urodziła się 6 miesiący wcześniej)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pieprzono szowinistyczno świnio! ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Offtop 1: to nawet Dobo zdecydowal, ze ujawni swoja prawdziwa nature
![]() Offtop 2: da sie zniesc cenzure na - wysluchóje? -.- (blad celowy) Ontop. Oczywiscie ze wierze, nie mam dziewczyny, a przyjaciolki mam. Nie zawsze trzeba sie zakochac w swojej przyjaciolce. Tak jak mowil Kaldrick istnieje przyjazn po zwiazku jak obie strony uznaja ze ich staly zwiazek byl pomylka, ale nie czuja do siebie nienawisci. zostaja wtedy przyjaciolmi "po przejsciach" ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Oczywiscie ze tak.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Nie ma czegoś takiego "wierze" "nie wierze" zależy kto? z kim? jak? gdzie? kiedy? po co?... Ja sam osobiście mam kilka przyjaciółek i wcale nie chce być z żadną z nich... A tak przy okazjii to są odemnie starsze więc . . . ;P No dobra a przyokazjii pozdrowie:
-Majkę ![]() -Gósię ![]() -Pati ;] -Siostrzyczkę ![]() -No i MariUszA ![]() @edit I bym o robercie zapomniał ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 14-08-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Zza Mikrofonu
Imię: Mystick Tomek
Gildia: DM
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Istnieje... znam wiele takich osob które maja przyjaciół płci przeciwenj sam kilka mam
![]()
![]() |
#52 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Wy tu sobie o miłościach i przyjaźniach, a ja już dawno doszłam do jednego: obie te rzeczy się nie wykluczają, a wręcz nie powinny wykluczać.
Ale od początku. W taką przyjaźń wierzę. Może to dlatego, że wychowałam się między chłopcami i do tej pory wolę towarzystwo płci przeciwnej. Z dziewczynami nie mogę się dogadać. Zazwyczaj są zbyt 'delikatne' lub zapatrzone w coś (idola, chlopaka, nauke bla, bla, bla...). Do tego ni jak da radę pogadać z nimi o sporcie, motoryzacji, a po opowiedzeniu dowcipu z pieprzykiem trzeba a. czekać na przeanalizowanie wszystkiego od początku lub b. słuchać 'o fee, jakie to obrzydliwe'. ![]() Wracając do tematu. Jak już zauważono, przyjaźń prowadzi często do miłości. I dobrze. Dla mnie przyjaźń to też miłość. W końcu Przyjaciel, to osoba której ufamy, na której polegamy i z którą chcemy spędzać jak najwięcej czasu. Definicja miłości praktycznie się nie różni. Miłością nie jest wzdychanie 'ależ ona/on piękna/y' i/lub/albo/inny_spójnik ścisk-pysk, lizu-lizu lub inne macu-macu, tylko właśnie przyjaźń na jeszcze wyższym stopniu wtajemniczenia. Tak więc z czystym sercem mogę powiedzieć, że kocham wszystkich moich przyjaciół niezależnie od płci. Na przykład takiego włochatego Kaldricka tez cholernie kocham i się tego nie wstydzę ![]() (a za to pewnie dostane za kulisami toporem ![]() No to jeszcze raz na podsumowanie: tak, wierzę.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() No taa..
Ale co to za milosc bez lizu-lizu ![]() edit: sorka, nie moglem sie owstrzymac. Rozwalil mnie ten tekst: 'lizu-lizu' ![]() ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 14-08-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
The Witch
|
![]() Cytuj:
![]() Nie chodzi o to, że bez. Chodzi o to, że nie jest najważniejsze. Takie językowe perwersje można wyczyniać nawet bez miłości ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem istnieje ale w 99.9 przypadkach konczy sie tak samo ...
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Sir Soulfire Strike
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() o mój Boże... Co za Temat... oczywiście że jest możliwe sam mam wiele przyjaciółek i TYLKO przyjaciółek które mają lub też nie własnego faceta i wiedzą że mogą na mnie w każdej chwili polegać... wiec to napewno jest możliwe... a jeżeli chodzi o coś więcej to od czego ma się dziewczynę/żonę?? a w przypadku kobiet chłopaka/męża?? i nie chodzi mi tu wogóle o seks bo to niejest ważne chodzi o to że ma się kogoś kto wesprzeć może i dopomoże to też przyjaciel może ale nie aż tak bardzo .... Pozdrowki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
The Witch
|
![]() O przepraszam, ale to przyslowie brzmi "money is root of all evil", tak więc poprawnym równaniem jest
![]()
![]() |
#60 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Tana : calkowicie sie z toba zgadzam
![]() ![]() @Topic : Troszke takie dziwne...hm...Z przyjaciolmi zazwyczaj spedza sie duzo czasu. Jesli przyjacielem jest dziewczyna, przez ten czas mozna "sie dotrzec", co moze doprowadzic do "chodzenia ze soba" czy jak ktos chce to nazywac. I czesto sie tak dzieje. Ale nie wyklucza sie tez, ze nie mozna zostac na stopniu "przyjazn".