|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mogłeś napisań na PW, na maila na GG w temacie dotyczącym wyglądu strony lub stworzyć temat (który by pewnie został zamknięty
![]()
#43 |
Guest
|
![]() no dobra niewazne ale moze by mi ktos odpowiedzial wreszcie czy zmienicie layka czy nie bo przydało by sie..... odpowiedzi na prywatnych wiadomosciach moze lepiej
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W "o wszystkim i o niczym" są tematy gdzie można pisać swoje sugestie i rady
Ups pomyliło mi sie z innym forum. Dómbo ma racje. Dawno tu nie zaglądałem i wszystko mi sie miesza ![]()
#45 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Jedno forum niżej - tibai.pl opinie, sugestie~ Brzmi lepiej, nieprawdaż ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Lokacja: Chodzież
|
![]() dobra... bede dawal glosy jak bedzie w poznaniu;P
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Dostal maila od ludzi z ConQuest w listopadzie a nas poinformowal na poczatku kwietnia (zlot odbywa sie 30kwietnia -3maj) to nawet nie bylo na nic czasu. Dlatego nici w tym roku bo nie ma kiedy tego przygotowac. Za rok moze sie uda.... |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Zaglosowalem dzis i jutro tez zaglosuje, mamy male szanse na wygrana, ale nie wolno sie poddawac i trzeba probowac!
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak tak Wam zależy to marsz do spożywczego po tosty i zajadamy! A kody na nagrody
![]()
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() njapierw wygramy to pozniej bedziemy glosowac na miasto tak jak powiedzial bosal
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Dobrze powiedziane (napisane) a ja mam jeszcze mala odezwe do forumowiczow: "Apeluje do tych zracych tosty,aby do konca trwania konkursu opychali sie wlasnie tymi, a Ci ktorzy ich nie lubia (np.Ja) niech chociarz nie zapominaja o codziennym glosowaniu!"
#53 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Przypomnę.... @Bosal A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Dobo : Moim zdaniem lepiej bylo by zorganizowac jakis konkurs z tym czymś jako główną nagrodą.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#55 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Np na layout dla naszej strony, w oparciu o wzór który Ci kiedyś pokazałem (eternal lands) ![]() A za Taki layout nagroda byłaby chyba odpowiednia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ja też sądzę, iż nagroda za pracę tylu użytkowników nie powinna iść w prywatne ręce bosala. Moim zdaniem też powinniśmy zoorganizować jakiś konkurs, w którym nagrodą był by ten przedmiot (wygrany w tostimprezie). Co Ty na to, bosal?
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale co taki "biedny" Bosal mógłby nam dać? Tosta z serem? Praktycznie nic oprócz podziękowań. A z koleji co to dla nas za wysiłek, kliknąć raz na dzień myszką. Praktycznie żaden. (a co będzie nagrodą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bobercjusz miśq nareszcie wróciłeś !
![]() Bosal mógłby przekazać swoją nagrodę z tostkonkursu osobie, która by wygrała konkurs organizowany przez tibia.pl. To by było dość ucziwe. Dlaczego nie allegro? A dlatego, ponieważ użytkownicy mogą później oskarżać, że bosal nie wydał całej kasy ze sprzedaży sprzętu na tibia.pl.
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Wedlug mnie impra powinna byc w miescie, w ktorym oddano najwiecej glosow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |