|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Co tu dużo mówić berylia to fajny świat ^.^
a wszyscy del toro z którymi miałem jakakolwiek stycznosc sa bardzo OK np sir(juz wiem jak mad mage zrobic xD) harlequin(pomagal w OF) liith vito(porzyczyl mi kase) falearo(pomagal w OF) no i kilku innych w del toro jest sporo moich kumpli i wszyscy bardzo chwala ta gildie a jedynce co robi gg to pisze na forum tibi.com ~~~~ a tu mały pokaz : xD[IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez Mumakil - 18-09-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Popieram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja SObie Zapierda-lam Ursusem Do Cafe zeby pograc
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() Vexmin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;] BTW GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvp (wystarczy 8-10 najwyzszych lvli z GG) i losy wojny mogą się odwrócić.
@Lord Dreathan Sama liczba fragów nie świadczy o wygraniu/przegraniu wojny. Zobaczymy kto się pierwszy podda. GL on Battlefields
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: top secret
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hahaha GG wygra..ale sobie powiedziałes....DT pomaga wiecej ludzi,a poza tym to GG juz wiedza ze maja przesrane na serwie i nie chca skonczyć wojny....ale niestety Sampzor załapał bana to Gg troche po dupie dostanie przez ten czas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo nie wyjdą z pz bo to bez sensu przy 20 dt online.I jak to niektórzy lubią sie ze mnie smiac za to ze nie jestem glupi(expienie zwiedzanie przy 20 dt online) i nie padalem z lapanki...
Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-09-2005 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wqrwia mnie to ze napierda-lacie cos na Nisko czy w ogole na c***-a gadac w tibi o miastach czy wiochach tibia to jedna cala wiocha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp. akurat lanbunga to ciota i to kazdy wie i jeden dead go zalamal bo padl 14 wrzesnia okolo 22 i wtedy jest jego last login do dzisiaj( stracil demonke, fa i 12~ bp uh <-- padl od noob charow gg)
althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem. dt was wszystkich wywali po miesiacu i bedzie huntowalo idioci. zreszta h** z wami matoly gl&hf w waszym boskim dt |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Zgadzam sie z dzej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Kilka spraw chcialbym sobie wyjasnic ... telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA ktory kiedys mi sciemnial ze jest z WAWY buahahah a uzywa zwrotu "tera" zamiast "teraz" xD wkoncu sie przyznal ze mieszka pod wawa w jakiejs wiosce. pamietam jak kiedys gadalem z althunusem na skype ... GWARA xD buhahahaha co do wojny ... moze GG przy obecnej sytuacji nie ma zadnych szans. ale to mnie juz kompletnie nie martwi ... chetnie popatrze jak dt ubija tych kilkunastu polakow ktorzy im "pomogli" wygrac wojne.
arion raven |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Respect for Dzej i Rugus
wreszcie ktoś po mojej stronie na tym forum ![]() |