Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-09-2005, 15:20   #41
Mumakil
Użytkownik Forum

Mumakil's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
Domyślny

Co tu dużo mówić berylia to fajny świat ^.^

a wszyscy del toro z którymi miałem jakakolwiek stycznosc sa bardzo OK

np sir(juz wiem jak mad mage zrobic xD)
harlequin(pomagal w OF)
liith vito(porzyczyl mi kase)
falearo(pomagal w OF)

no i kilku innych

w del toro jest sporo moich kumpli i wszyscy bardzo chwala ta gildie

a jedynce co robi gg to pisze na forum tibi.com ~~~~

a tu mały pokaz : xD[IMG][/IMG]

Ostatnio edytowany przez Mumakil - 18-09-2005 o 15:22.
Mumakil jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-09-2005, 15:51   #42
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez seedee
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]

btw. Devil Caff ... juz nie zyjesz...
Bym się cieszył jakby tak było tak naprawdę w wojnie spoza GG raczej nikt nie walczy z Dt a bardziej dt'som pomaga bardzo wiele osob z innych gildii lub bez gildii...
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 15:57   #43
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
No to mamy, krowy, kurczaki, owce, kroliki, chomiki, szynszyle no i TABORETY
myslisz ze to jest smieszne ??? stary jestes zalosny smieszy moze tytlko ciebie i tego debila alt~ ciekawe gdzie ty mieszkasz wawa?? ja bym chcial zamieszkac na wsi bez korkow spalin i zuli a ty jestes zalosny
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 16:20   #44
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

@up
Popieram
stary 18-09-2005, 17:03   #45
Wobunio
Użytkownik Forum

Wobunio's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Hell

Imię: Natur
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MYRMIDANS
Świat: Kyra
Poziom: 87
Skille: 90
Poziom mag.: 19
Domyślny

A ja SObie Zapierda-lam Ursusem Do Cafe zeby pograc ( bo u mnie na Wsi neta nie ma chyba ze ktos zakreci korba to moze cos odpali bateria sloneczna ^^ Kacu Mastha mi sssssal ^^;]
stary 18-09-2005, 20:25   #46
Dethmar
Użytkownik Forum

Dethmar's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
@ Seedee

O tak na pewno wygraja...musieliby zdobyć 52 fragi żeby wyrównać Warstatsy Pozatym syutacja się odwróciła: na samym początku mieli oni ponad 50 członków a my około 30 a teraz odwrotnie

Btw. Kto taki dobry niby do nich doszedł ??

Sampzor - gdyby był jak Liam Darkcrosser to bym się go bał, ale jedyne co on umie to ustawić wszystkie hotkeye na UE i sampowac nimi w każdego

Tedrus - Bez Sampzora siedzi w Pz

Saltsyra, Lycanith i spółka - Bez Sampzora i Tedrusa siedzą w Pz, chociaż ostatnio Vexmin i Lady Widuri rzucali się solo co skończyło się wyprawą pani Widuri do temple a pan Vexmin był już w progu jednak miał farta i uciekł.

Tyle ~
Wez czlowieku sie zamknij ty wogule nie umiesz grac gdyby dzisiaj mnie chenverd nie powtrzymal poszedlbym na kamizake i cie za***al wez przestan z UE mnie nie trafiles choc bylem ok 20 kartek od dp a potem 2 DT przyszlo nie bede sam na 3 walczyl a ty ciagle w boat siedzisz chyba ze ejst 20 DT online jestes zalosny i zrobisz mi wielka przyjemonsc gdy obejrze napisz ,,Warning the murder of Sir Dreathan was not justif~
Vexmin
Dethmar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2005, 20:33   #47
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;] BTW GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvp (wystarczy 8-10 najwyzszych lvli z GG) i losy wojny mogą się odwrócić.
@Lord Dreathan
Sama liczba fragów nie świadczy o wygraniu/przegraniu wojny. Zobaczymy kto się pierwszy podda. GL on Battlefields
stary 18-09-2005, 21:01   #48
Altir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: top secret

Stan: Na emeryturze
Altir ma numer GG 3667985
Pytanie

tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT"
Altir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 01:47   #49
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ...
Tia...no to powodzenia ; )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
Że niby ja jestem żałosny?: /
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
myslisz ze to jest smieszne ??? stary jestes zalosny smieszy moze tytlko ciebie i tego debila alt~ ciekawe gdzie ty mieszkasz wawa?? ja bym chcial zamieszkac na wsi bez korkow spalin i zuli a ty jestes zalosny
Że niby Drehu jest żałosny?: /
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dethmar
zrobisz mi wielka przyjemonsc gdy obejrze napisz ,,Warning the murder of Sir Dreathan was not justif~
Niestety, ale Drehu nie zrobi Ci tej przyjemności więc będzisz musiał sie zadowolić zwaleniem konia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;]
To se ku... zrób takiego pala pajacu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvp
To w kim tkwi ten potencjal? W GG czy w tych z którymi mogą sharować? Ty wogóle czytasz to co piszesz? Nie sądze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Altir
tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT"
Chu.j mnie to bo i tak mam was za wsioków. I sie do kur.wy nędzy nauczcie odmieniać mój nick!-,-

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
stary 19-09-2005, 14:58   #50
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Stan: Aktywny gracz
Imię: *******
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]

hahaha GG wygra..ale sobie powiedziałes....DT pomaga wiecej ludzi,a poza tym to GG juz wiedza ze maja przesrane na serwie i nie chca skonczyć wojny....ale niestety Sampzor załapał bana to Gg troche po dupie dostanie przez ten czas
Satyr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 17:29   #51
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Albo nie wyjdą z pz bo to bez sensu przy 20 dt online.I jak to niektórzy lubią sie ze mnie smiac za to ze nie jestem glupi(expienie zwiedzanie przy 20 dt online) i nie padalem z lapanki...

Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-09-2005 o 17:32.
stary 19-09-2005, 18:00   #52
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Tia...no to powodzenia ; )
To se ku... zrób takiego pala pajacu.
Nie mam zamiaru spędzać przy tej grze po 6h dziennie aby cos osiagnac. Powiem wiecej, mam duzo nauki i nawet nei mam jak. Ale jakby co to zapraszam na otsa (poiuz, moze masz tam chara?) Aha, pajacem to możesz nazywać kolege z podwórka bo dla ciebie to ja pan jestem.
Cytuj:
To w kim tkwi ten potencjal? W GG czy w tych z którymi mogą sharować? Ty wogóle czytasz to co piszesz? Nie sądze...
Hmm nie wiem czy zauważyłeś ale istnieje tam 102 ms, 88rp, i wiele innych 70~ ktorzy przy dobrym zgraniu sa w stanie zownowac cie i innych members DT bez problemu
Cytuj:
Chu.j mnie to bo i tak mam was za wsioków. I sie do kur.wy nędzy nauczcie odmieniać mój nick!-,-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
Też nie wiem skąd wziął się taki taboret jak ty, ale na biologi miałem o rozmnażaniu to można się w prosty sposób domyśleć. Adieu.
stary 19-09-2005, 18:22   #53
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Cytuj:

haha taboret to sie uzywalo za czasow mojej babci teraz w cywilizowanym swiecie mowi sie na to "krzeslo" ( wiem wiem bardzo trunde slowo :/ ale postaraj sie go nauczyc i wymysl jakis inny tekst bo to stary tekst :/ co do tak zwanycg "wsioków" zdaje mi sie ze chodzilo ci tu o wiesniakow ale uwiez ze znam baaaaaaaardzo duzo osob ktore mieszkaja na wsi i sa mondrzejsze od ciebie a wiec nie wyklinaj osob po tym gdzie mieszkaja bo to nie ma sensu
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 18:51   #54
Wobunio
Użytkownik Forum

Wobunio's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Hell

Imię: Natur
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MYRMIDANS
Świat: Kyra
Poziom: 87
Skille: 90
Poziom mag.: 19
Domyślny

Wqrwia mnie to ze napierda-lacie cos na Nisko czy w ogole na c***-a gadac w tibi o miastach czy wiochach tibia to jedna cala wiocha a co do Niska no ta prawda ma prawa miejskie ... =) ale nie na*******a~c na Nisko bo sasiaduje sobie z tym miasteczkiem xD (jeden taki z niska jest .... i on o tym wie ze nie pasuje do reszty ) nie bede pisal nicku zeby go nie skompromiotowac yoyo ^^
stary 19-09-2005, 20:31   #55
Dzej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Domyślny ...

wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp. akurat lanbunga to ciota i to kazdy wie i jeden dead go zalamal bo padl 14 wrzesnia okolo 22 i wtedy jest jego last login do dzisiaj( stracil demonke, fa i 12~ bp uh <-- padl od noob charow gg)

althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl
nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem.

dt was wszystkich wywali po miesiacu i bedzie huntowalo idioci. zreszta h** z wami matoly
gl&hf w waszym boskim dt
Dzej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 20:41   #56
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:

od? za? sprobuj xD
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 20:43   #57
Dethmar
Użytkownik Forum

Dethmar's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005

Domyślny

Zgadzam sie z dzej
Dethmar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 20:49   #58
rufus.j
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 08 2005

Domyślny

Kilka spraw chcialbym sobie wyjasnic ... telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA ktory kiedys mi sciemnial ze jest z WAWY buahahah a uzywa zwrotu "tera" zamiast "teraz" xD wkoncu sie przyznal ze mieszka pod wawa w jakiejs wiosce. pamietam jak kiedys gadalem z althunusem na skype ... GWARA xD buhahahaha co do wojny ... moze GG przy obecnej sytuacji nie ma zadnych szans. ale to mnie juz kompletnie nie martwi ... chetnie popatrze jak dt ubija tych kilkunastu polakow ktorzy im "pomogli" wygrac wojne.
arion raven
rufus.j jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2005, 21:03   #59
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Respect for Dzej i Rugus
wreszcie ktoś po mojej stronie na tym forum
stary 19-09-2005, 21:03   #60
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Coś sie popsulo :/

Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-09-2005 o 21:07.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania