|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Legnica, Tarninów
Gildia: Definitive Jux
Świat: Fortera
Poziom: 36
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() @Tobik
Jak nie jestes czegos pewien to milcz, bo na własne oczy widzialem jak padał ten ***** wiec nie pier..l Nie wierze ze Kaska <Kfiat> kogos zabiła ![]() przeciez to PvP bobasek ![]() pozdr Adam |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() No i stało się... Po kilku tygodniach przerwy Khaos Montefori postanowił wznowić wojnę. Powstała nowa gildia pod jego przewodnictwem o tajemniczej nazwie 'Exodus'
![]() Dziś w późnych godzinach nocnych ma dojść do wielkiej bitwy. Do tej pory głównie dzięki poświęceniu Khaos Montefori padło kilku czołowych graczy z 'Fear'. Wielu graczy z pewną obawą czeka na to co przyniecie kolejny dzień, czy coś się zmieni w ich tibijskim życiu? Czas pokaże czy 'Fear' wzmocni swoją pozycje i będzie dalej terroryzować słabszych graczy. Osobiście wierzę, iż tak się nie stanie. ![]() Ps. Pod tym linkiem możecie obejżeć dotychczasowe "osiągniecia" obu walczących stron: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=974816 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Galaco a ta bitwa co czizys filmowal on nic nie robil i ten nie widzialem twojej aktywnosci ja bilem sie z kazdym z jesli moglem
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: ByToM
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() Astistan... Ty sie o PvP lepiej nie wypowiadaj, no chyba że uczą takiego w Pz.
Co do filmu... nie widziałem i sie nie wypowiadam. @Karp- Racja Polacy w Fear = @$%*^% Co do knighta biorącego udział w wojnie: "mailem podbiegac do nich i walic ihz gsa po 20? czyz hmmow po 25?..... " To jak miałeś walić zalerzy tylko od ciebie i twoich skili -.^ Kiedy mnie napadł (potem napadli) w kazo nie stałem czy uciekałem do Pz tylko walczyłem. Fakt nawet nie wiedziałem jaki odic ma level, co nie zmienia faktu iż prawie go zabiłem (tłumaczył ze miał laga itp..). Dlaczego Dedłem? Sprubuj sie uhać gdy atakuje cie 5+ paladynów + knight. (za błędy i stylistyke zdań przepraszam gdyż jenzyka polska do moich atótów nie nalerzy ![]() Ostatnio edytowany przez Deker - 09-10-2005 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Bytomka
Imię: Seth Di'vinci
Gildia: Di'vinci Family
Poziom: 18
Skille: 49
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Wiem czy Zasrana Fortera Smierdzi "BR!?" Wczoraj sie zalogowalem Warmazor albo jakos tak jeden z "newbie" zaatakowal mnie a jak powiedzialem mu ze jak mnie zabije to bana zbierze wiec sie odczepil. Wiekszosc H lvl Uzywa Zasranego Mc bo nie potrafia sami grac i kupowac uhow tzn ze wiekszosc to pospolite noobki ja nigdy nie gralem na Mc ani na innym Guwnie Wiec nie muwcie ze jestescie lepsi bo jestescie lamami co nie potrafiacie Grac
-.-,.l., BaBa Fortera Witaj Inny swiecie Ostatnio edytowany przez Karp Di'vinci - 09-10-2005 o 14:31. Powód: -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Galaco Shao
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodus
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @Topic
Pokazywanie PvP Knightem.....conajmniej smieszne @Karp Di'vinci Jesli dla Ciebie noob jest to koles ktory uzywa Mc to wogole n/c btw. Widac jaki ty mistrz Tibi jestes tyle grasz na tej askarze a nadal 25 lvl >.< Ostatnio edytowany przez Galaco - 09-10-2005 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie pomyślałeś żę on może ma co robićw Rl ?
Może nie jest jak 3/4 osób totaj co już kładac sie spać myślą co bedą robićw Tibi Jutro -.-' Gra sie dla przyjemności i to jaki on ma level powinno cie szczerze Gów** obchodzić. btw. A kim dla ciebie jest osoba urzywająca mc/botów ? Bogiem ? wzorem godnym naśladowania ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez galaco sie schowaj bo mnie smieszysz....Wojna jest i narazie jest wyrownanie bo kilku z fear juz padlo
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Galaco Shao
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodus
Poziom: 86
Skille: 82/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm mam pytanie of topic mam postac na forterze chcialbym przejsc na askare i dolaczyc do rodziny... czy potrzebuje tylko nick z kocowka Di'vinci?? i udowodnienie ze gralem na forterze??
Powód Wojna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żeby dołączyć do naszej rodzinki musisz po pierwsze BYC ZNAJOMYM kogoś z naszych. Zrobienie poprostu NIcku "Di'Vinci" uznawane jest jako Fake nick i masz hunta
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Deker - 13-10-2005 o 08:57. Powód: Bo tak :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnie gralem dosc dlugo na forterze a czytalem ze jak ktos chce zaczac w rodzinie musi udowodnic ze gral na forterze moze mnei ktos zna Di'heelkraag
sorc^^ no odpiszcie^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dekker czy ja mówilem cos o swoim PvP???
Lepiej bys spojrzal na swoje....Co juz niepamietasz jak wpadliscie w 5-6 osób do kopalni w której expilem?? i zaczeliscie mnie nawalac... wy to n00by jestescie zeby w 5-6 osób nie zabic 40 palka^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh wy sie tu klucicie a fear zaczyna dostawac w pupe
![]() ![]() Edit : Aha i jeszcze Breath fire'hary odrobil lvl ale drugi raz padl :}
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) Ostatnio edytowany przez Neth - 13-10-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() czy (jak zrozumialem czytajac) jest jakas gildia osob ktore graly na forterze i teraz graja na askarze? bo sam gralem na forcie i teraz na askarze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Astistan
Fakt w uciekaniu jesteś dobry <lol> Co do PvP to jakoś cie na wojnie nie widziałem .... Czizysa dziś widziałem, Galaco wczoraj a ciebie ? sry zapomniałem spojrzeć do dp .... Co do PvP knightem ... Galaco kłuci sie ze mną a jednak bierze czynny udział w wojnach ![]() @Neth Taa... Fear wreście zaczeło przegrywać ^^ Zabiliśmy dziś Indi~ I prawie Yoshu~ . Jeszcze tylko Mayestik I będzie posprzątane ;P Btw. Obiło mi się o uszy że Khaos chce ustalić Pay List ;S Ja bym ich tam zrokowal ;P Ale to moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na wojnie mnie nie widziales bo niemam zamiaru brac udzialu i niechcem walczyc u boku tych którzi chcieli mnie zabic...
A w uciekaniu jestem dobry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() racja, astistan jestes dobry w uciekaniu-.-"
|
![]() |
![]() |