|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Verblade
Profesja: Elite Knight
Gildia: Riders Of Apokalypsa
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 74/74
Poziom mag.: 6
|
![]() wogole no comments.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem z Bielska i garlem na hibie. Caly Bb-a team znam od kilkunastu lat i tylko jedno wam moge powiedziec ..jezeli ktos nazywa kogokolwiek z BB-a teamu n00bem to chyba ma wieksze siano w glowie niz w betlejem bylo.
Otoz piszecie o nich , rozwazacie rozne sytuacje itp 1st o n00bach sie nie pisze 2nd nabij sobie jeden z drugim 100+ a potem wyzywaj od n00bow. O wojnie uv vs cokolwiek z czym bb-a (scoia czy dark sun/dark stars) mialo doczynienia nie macie zielonego pojecia. 90% to wogole bylo jakies nieporozumienie i z regoly zaczynali to goscie z uv. Tam wiele osob zachowuje sie jak wiekszosc spolecznosci na innych servach. Pewnie sa bici w szkole i wyrzywaja sie w grze. Bb-a mialo nad tym wszystkim tak czy siak przewage bo poprostu kazdy z nas na to zlewal. Dla nas ta gra byla poprostu jedna wielka "beka". Mustsumi to wogole po tym jak juz wiedzial ze jest hunted bo jest wojna to specjalnie prowokowal sytuacje. Przeciez niejedna akcja byla robiona na kacu i niewazne czy ktos padl od nas czy od nich tak czy siak byl niezly polew z tego wszystkiego. To jest tylko gra i wiele osob o tym zapomina. To ze squeez(pain) sobie jest w Uv czy nie jest mnie osobiscie wali. Popieram go w 100% ze wiekszosc polakow zachowuje sie gorzej od tych biednych Br na ktorych nadajemy. To ze jest PA to juz inna sprawa ale.. nie gram i mam to gdzies wiec no cuz co by nie mowic smieszy mnie to co robi ;p Bb-a team nie odpuscilo sobie poprostu wiekszosc z osob ktore tam graly ma jakies obowiazki to juz nie sa ludzie w wieku szkolnym wiec niestety kazdy musi cos robic. A co do przemla i Jaks-a ktory nim gral to powiem tylko tyle ze Przemek(rl owner ) zachowal sie jak cham postepujac z nim tak. Ja tez bym chcial dac komus postac do wyexpienia, potem wrocic , robic krzywe akcje (w dzien jaks expil w nocy Rl owner siedzial na dl-ach i np na kicku padal zamiast expic) a potem sprzedac komus postac i nieinformowac nawet o tym.A no i najwazniejsze nalezealo sie Jaks-owi wiec mogl shaczyc ta postac i bylbym nawet za tym ale jest maly szczegol Jaks jest w wojsku wiec to nie on ta postac okradl wiec prosze go nie osadzac o to (chyba ze udowodnicie mi ze dzis w wojsku zamiast na poligonie to siedzi sie w kafe i cwiczy taktyke pvp w tibi) Wiekszosc z osob ktore sie tu wypowiada nie ma zielenego pojecia o czym mowi wiec najlepiej dla was , zreszta i dla wszystkich nas byloby by ten temat zostal zamkniety albo wogole usuniety bo to tylko kupa g*wna ktora smierdzi mocno i niektorym niezle przeszkadza. Pamietajcie ze tibia to tylko gra. Jak sie wam wojny niepodobaja to idzcie sobie na non-pvp servy.
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() omfg ... co wy wiecie na ten temat, przeczytalem wszystko i musze powiedziec ze 90% postow to totalne brednie!!
wojny nie bedzie to DB beda spie..przac i padac ... tylko tyle ... otwarta bitwa ... beda padac 1 po drugim ... prawda ze painful jest troche inny ale grac sie z nim da i jestem w 100% pewien ze oddal by dla mnie ostatniego uha nawet jakby byl na 1hp! jesli kogos zabil to mial powod. jezeli chce kasy ... oni nie zaplaca .. oberwa ... pozatym UV jest najlepsze na hibernie. nikt nie podskoczy ... zapraszam na nasza strone i sciagnijcie sobie filmik z wojny UV vs Hiberna ... sami vs all ... i jakos istniejemy ... wojny nie ma i nie bedzie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dajcie spokój... Ci którzy wypowiedzą wojne UV, dadzą im tylko troche rozrywki... ![]() |
![]() |
![]() |