|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() nie podoba ci sie???? ok, nigdy ci nie wystawie pozytywnej oceny
![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Robson sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 54
|
![]() @up a mi sie podoba (7/10) licze na wiecej
![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sasek62 - 11-09-2005 o 12:08. Powód: Literowka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() bezczelnie sciagales z XIII! gen. carington, jones, itd, itp! lubie fake story ale nie zerzniete z cudzego pomyslu
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() TO JEST NAJGORSZY FAKE JAKI WIDZIALEM!!!
![]() W 1 czesci napisales a wienc zamiast a wiec!!! 2 czesc orki bersercery czy jak ty tam mowisz oddzial zerkow jeden nachodzi na drogiego i zaslaniaja sie zawzajem, beznadziejne imie bochatera numer 6 ciuuuuup!!! oraz polska nazwa orkow np szaman orkow i tak zle przetlumaczyles. Ten sprint wyglada jak "oddzial GM'ow" w twoim wykonaniu. czemu on biega po kamieniach i dlaczego nie ma krwi jak atakuje kogos??? Gdy atakuje ten nieznany kusznik to jak zabiera mu cale zycie to poco leci jeszcze ten nastepny p bolt? nie bede juz wiecej tego poprawiac bo to nie ma sensu, pisal bym to caly dzien! ostateczna ocena to 2/10 poniewaz byl nawet dobry pomysl ale i tak z tibianem II bylo dosc duzo fake'ow! PS. nie masz sie co cieszyc ze zrobiles 20 obrazek w 3 czesci. ten 20 powinien sie znajdowac w 1 czesci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Fake 7/10 gz nawet niezle
![]() up: Ty czlowieku zlego fake nie widziales... obejrzyj sobie "atak klonuf" -.- wtedy bedziesz wiedzial co to zly fake