|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na swoim koncie miałem kilka glupich dedow od pkowania. Np moim palkiem w Ven zaatakował mnie Edmi (24lev master), a ja swoim palem na lev 26 zaczalem spadac bo oprucz run nie mialem niec innego i biegłem do drugiego depo. Kolo puszczał magic walle i lipa było uciekać, jak juz gp prawie zgubiłem to wzucił dopalacz (hast) i mnie złapał. Zuzył chyba na mnie wszystki sd bo z gfb zaczął nawalać. Potem Paladinka i ktoś jeszcze go utłukli bo non stop kogoś atakował.
@Czarny Druid. Nie pkue sie bez many, a juz napewno nie za stone golemami bo za raczej beznadziejne. Do pkowanie jaet dobry ds cze zerk(choć ten szybko ginie) lub lider ale nie stone golemy
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() ja miałem niezłą opcje
przy..ebał sie do mnie PK przy kryptach na zachód od Carlin i zaczyna walić z HMMów ale mu nie wychodzi bo ja wale z firebolli i latam na boki jak głupi i tak bawimy sie 3 minutki on pallek na 24lvl ja palek na 18lvl problem koles mial taki ze ja mam 55 shilding i dalem na defens a on nawalał z zapałek... ale przejde do płęty wkońcu widze że koles sie wpienił - widze leci firebomb to ja w bok raptem na krańcu ekranu pojawia sie koleś i doświadcza tego samego co ja ![]() klikam i "o kur...wa kolo na 115 lvl druit" z PK zostały wióry a ja postawilem mojemu wybawcy piwko w podziemiach carlinu ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() The flatos czemu zrobiles az 3 posty?????????
Skoro mozna to bylo zamiescic w 1??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sie nazywa nabijanie postów
cos do tematu: ide do car a tu nagle koles zaczyna we mnie naopzac to byl knight chyba 25 lev a ja sorc 20 no to nie zastanawiajac sie dlugo ze bylem przygotowany sd raz sd dwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja sie pochwale
![]() dzisiaj zabilem swojego pierwszego PK ![]() niedługo zemsze sie na cwoku ktory mnie utlukl 8)
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() mnie gość nie zabił ale usiłował za to że se siedziałem na ławce w Carlin gość nawet nie powiedział że mam zejść ale mu uciekłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Szedlem sobie dzisiaj sorcem kupic na questa pare mana fluidow. W ogole po miescie krecilo sie kilkanascie mid-highleveli, w tym co drugi ze skullem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() powiem wam szczerze
w PKowaniu najbardziej wkurza mnie jak Polak zabija Polaka rodacy powinni trzymac sie razem ![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy mi sie wydaje czy wy gracie na serwerze pvp
jak nie chcecie wali czlowiek na czlowikea to spi....... na non pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Ta... a zostaliscie zabici za to ze kumepl kupil domek za 30k ..... Po 2 tygodniach jakis gość powiedzial ze jak go nie sprzeda za 5k to ma Rooka no i gosc zrookowal mi kumpla i zabil mnie przy okazji.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() skowron - powiem ci jedno, idź się leczyć, weź pare proszków i do wyrka
tu się dyskutuje - a jak nie potrafisz wypowiadać sie poludzku to zakładaj swój dresik i idź kroić dzieci z komurek i pod budke z piwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym zawsze byłem zdania że Polacy powinni tłuc niemców a nie siebie nawzajem
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Po pierwsze to nie zmieniac tematu!!!!!!!!!!!!!!
A po drugie co do zabijania polakow,to nie ma w tym niczego zlego.Jak koles na trade chanal drzesie legia pany,wisla (cenzura) to potem marudzi ze polak zabil polaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() Najglupszy sposob na bycie zabitym?
dzsiaj poszedlem sobie kupic mana fluidy bez sprzetu i runow...powiem tyle...nie doszedlem... EDIT yapomnialem tylko dodac ze koles mial 8 lvli nizej i normalnie z palcem w ..pepku bym go ubil |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() To śmierć którą zaliczyłem 2 dni temu i jestem baaaardzo
![]() Piękny dzionek akurat w Thais (Julera) (ja 20lvl knight), wchodze sobie do świątyni nie wiem po co (może dlatego, że chciałem zobaczyć czy PK mnie zaatakują których pełno tam jest zwykle ![]() Nie wiem o co jej chodziło, ale spróbuje się kiedyś zemścić bo straciłem cenny loot GRRRR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() Najlepiej tych co się nie zna to ignorować, szczególnie wtedy gdy proponują Ci DUEL. To jest chyba pewna śmierć bo zazwyczaj taki 8levelowiec zaprasza Cię gdzieś na odludzie nawalasz się z nim nawalasz a tu jacyś jego high-levelowi koledzy przychodzą i zabijają.
UWAŻAJCIE NA TAKICH DE.BILI |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() mi sie przydazylo spotkac tego samego pk 3 razy z rzedu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
![]() |
![]() A ja przebywając w sklepie w Carlin (tym od plecaków pochodni i takich tam), będąc na 10 lvl zosatłem zabity przez jakiegoś gościa z high levelem - wszedł do sklepu zamknoł drzwi i zaszlachtował mnie bez słowa za pomocą 3 ciosów
![]()
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() kilka razy niewiele brakowalo i raz zginalem z powodu sprawdzania lvlu jak przerzucalam sie na classic controll
to wielokrotnie atakowalem przy sprawdzaniu lvlu --nie polecam stosowac na 50 lvl master sorc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() A więc byłem wtedy 8 lvlowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rasielin Knight 60/60 Trimera 4 magic lvl |
![]() |