|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja na swoim koncie miałem kilka glupich dedow od pkowania. Np moim palkiem w Ven zaatakował mnie Edmi (24lev master), a ja swoim palem na lev 26 zaczalem spadac bo oprucz run nie mialem niec innego i biegłem do drugiego depo. Kolo puszczał magic walle i lipa było uciekać, jak juz gp prawie zgubiłem to wzucił dopalacz (hast) i mnie złapał. Zuzył chyba na mnie wszystki sd bo z gfb zaczął nawalać. Potem Paladinka i ktoś jeszcze go utłukli bo non stop kogoś atakował.
@Czarny Druid. Nie pkue sie bez many, a juz napewno nie za stone golemami bo za raczej beznadziejne. Do pkowanie jaet dobry ds cze zerk(choć ten szybko ginie) lub lider ale nie stone golemy
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
ja miałem niezłą opcje
przy..ebał sie do mnie PK przy kryptach na zachód od Carlin i zaczyna walić z HMMów ale mu nie wychodzi bo ja wale z firebolli i latam na boki jak głupi i tak bawimy sie 3 minutki on pallek na 24lvl ja palek na 18lvl problem koles mial taki ze ja mam 55 shilding i dalem na defens a on nawalał z zapałek... ale przejde do płęty wkońcu widze że koles sie wpienił - widze leci firebomb to ja w bok raptem na krańcu ekranu pojawia sie koleś i doświadcza tego samego co ja ![]() klikam i "o kur...wa kolo na 115 lvl druit" z PK zostały wióry a ja postawilem mojemu wybawcy piwko w podziemiach carlinu )
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
The flatos czemu zrobiles az 3 posty?????????
Skoro mozna to bylo zamiescic w 1??????? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
to sie nazywa nabijanie postów
cos do tematu: ide do car a tu nagle koles zaczyna we mnie naopzac to byl knight chyba 25 lev a ja sorc 20 no to nie zastanawiajac sie dlugo ze bylem przygotowany sd raz sd dwa koles jednak mial uhy i to duzo stracilem na niego bp sd wystrzelalem wszystkie hmm wszystko doslownie a koles nadal mial uhy no i padlem ale nie bylo mi szkoda tego deda tak bardzo w kazdym razie ziomek sie ze mna musial pomocowac troszki![]()
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
|
a ja sie pochwale
dzisiaj zabilem swojego pierwszego PK niedługo zemsze sie na cwoku ktory mnie utlukl 8)
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
mnie gość nie zabił ale usiłował za to że se siedziałem na ławce w Carlin gość nawet nie powiedział że mam zejść ale mu uciekłem
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
Szedlem sobie dzisiaj sorcem kupic na questa pare mana fluidow. W ogole po miescie krecilo sie kilkanascie mid-highleveli, w tym co drugi ze skullem
. Ja zadowolony kupilem mf, a tutaj wpada do sklepu Nazg Ulaire z mino archerem i zerkiem. Mysle, podejrzanie to cos wyglada. Nie zdazylem skonczyc myslec, jak na mnie wyslala summony. Dostalem jeden hit od zerka(za jakies 93) i biegne ze sklepu. Pod sklepem drugi hit. Potem jeszcze pare. Kolo templa puscilem vite i do depo Slabo cos z tym pkowaniem dzisiaj, hehe. A mialem w bp bp hmmow, bagi gfb, sd i takie tam smieci. Pk moglby sie niezle oblowic 8) |
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
|
powiem wam szczerze
w PKowaniu najbardziej wkurza mnie jak Polak zabija Polaka rodacy powinni trzymac sie razem ![]()
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
|
Czy mi sie wydaje czy wy gracie na serwerze pvp
jak nie chcecie wali czlowiek na czlowikea to spi....... na non pvp |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
Ta... a zostaliscie zabici za to ze kumepl kupil domek za 30k ..... Po 2 tygodniach jakis gość powiedzial ze jak go nie sprzeda za 5k to ma Rooka no i gosc zrookowal mi kumpla i zabil mnie przy okazji.....
![]() |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
|
skowron - powiem ci jedno, idź się leczyć, weź pare proszków i do wyrka
tu się dyskutuje - a jak nie potrafisz wypowiadać sie poludzku to zakładaj swój dresik i idź kroić dzieci z komurek i pod budke z piwem ![]() poza tym zawsze byłem zdania że Polacy powinni tłuc niemców a nie siebie nawzajem
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
Po pierwsze to nie zmieniac tematu!!!!!!!!!!!!!!
A po drugie co do zabijania polakow,to nie ma w tym niczego zlego.Jak koles na trade chanal drzesie legia pany,wisla (cenzura) to potem marudzi ze polak zabil polaka... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
Najglupszy sposob na bycie zabitym?
dzsiaj poszedlem sobie kupic mana fluidy bez sprzetu i runow...powiem tyle...nie doszedlem... EDIT yapomnialem tylko dodac ze koles mial 8 lvli nizej i normalnie z palcem w ..pepku bym go ubil |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
To śmierć którą zaliczyłem 2 dni temu i jestem baaaardzo
.Piękny dzionek akurat w Thais (Julera) (ja 20lvl knight), wchodze sobie do świątyni nie wiem po co (może dlatego, że chciałem zobaczyć czy PK mnie zaatakują których pełno tam jest zwykle ), chodze sobie, chodze po świątyni a tu czerwona czacha coś do mnie gada: "o co chodzi?" a ja do niej (BYŁA TO SZANOWNA ,,|,, SHAUNA FIRE Z 25lvl) "i don't know" i wychodze ze świątyni. Ona zaczyna we mnie nawalać ze spearsów, krzycze po całym Thais PK PK PK PK HELP, ale of korz wszyscy się na mnie tylko gapili i czekali aż będą mi mogli loota z ciała zabrać. Nie wiem o co jej chodziło, ale spróbuje się kiedyś zemścić bo straciłem cenny loot GRRRR ![]() |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
Najlepiej tych co się nie zna to ignorować, szczególnie wtedy gdy proponują Ci DUEL. To jest chyba pewna śmierć bo zazwyczaj taki 8levelowiec zaprasza Cię gdzieś na odludzie nawalasz się z nim nawalasz a tu jacyś jego high-levelowi koledzy przychodzą i zabijają.
UWAŻAJCIE NA TAKICH DE.BILI |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
mi sie przydazylo spotkac tego samego pk 3 razy z rzedu
. Oczywiscie 3 razy mnie ubil ale go zbanowali ![]() |
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
|
A ja przebywając w sklepie w Carlin (tym od plecaków pochodni i takich tam), będąc na 10 lvl zosatłem zabity przez jakiegoś gościa z high levelem - wszedł do sklepu zamknoł drzwi i zaszlachtował mnie bez słowa za pomocą 3 ciosów
.
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
kilka razy niewiele brakowalo i raz zginalem z powodu sprawdzania lvlu jak przerzucalam sie na classic controll
to wielokrotnie atakowalem przy sprawdzaniu lvlu --nie polecam stosowac na 50 lvl master sorc... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Guest
|
A więc byłem wtedy 8 lvlowym
. Poznałem kolesia 48lvl (elite knight) i biegne z nim za thais na bh miałem wtedy skille (35/35) <----słabe. No więc idziemy, ja prawie nic nie zabiłem miałem z tego jakieś 200 expa w sumie z 20 BH. Po powrocie do dp podchodzi do mnie jakiś typ (15 lvl paladin) i muwi mi że jestem Thief (wtedy nie wiedziałem co to jest) ) ) i muwie temu 48 lvl kumplowi że na mnie najeżdża a on żebym się nie przejmował nOObem a jak poszliśmy dalej huntować na BH to mnie zaczoł bić (40-95) i muwi żebym nigdy nie kradł a ja wogule nic nie wziołem. Rasielin Knight 60/60 Trimera 4 magic lvl |
|