![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() eh ale cachero mial problem jak mu zostalo to 300 many
![]() ![]()
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Po co ci to?:P
Profesja: Knight
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() Cytuj:
@topic film nudny ogladalem na max speed omg 17:14 You lose 1161 mana blocking an attack by Orshabaal. neizle mu walnol ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Szczerze mówiąc beznadziejny filimik ;/ 3 godziny patrzenia jak cachero stoi i sie mansuje albo stoi i nic nie robi... ok fajnie ze pośmigał za tym orashabalem no ale kurde, mógł sie bardziej wysilić a nei tylko kitrać...
![]()
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() film nie warty obejrzenia, cachero albo stoi i laduje mane albo gdzies biega albo w ogole stoi i nic nie robi. mozna tylko obejrzec zeby poznac moc Osha i jego predkosc. ogladanie tego filmu to marnowanie czasu.
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ilu jeszcze mi to wypomni? 5? 10? eh :/ |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
A tak na uboczu. Czy ktoś z was zauwazył, że jak chac ubija 1 demon to mu wpada coś około 500 expa(ktoś mugł go wcześniej zjechać, a potem demon się ueczł)? Gdyby to była prawda co mówię, to mozna by było domniemać, że ten orh~ nie summuje 4-5 demonów, tylko max 2, a reszta to są demony prawdziwe. Nikt nie powiedział, że na demon raid występuje tylko orn~ i jego summony. Mam racje, czy tylko mi się zdawało ^,-- |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Myśle że Cach nie pokona go w pojedynke ,mósiałby mieć blokera. Poza tym Ue nie wchodzi w gre ,za szybko mu Orsh zabiera mane i łatwo mógłby deadnąć. Wracając do blokera ,niewiem czy by coś to dało bo Orsh wali te swoje hity na cały ekran,ale przy odrobinie szczęścia ,kto wie...
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Orsh wali hity po 1500.
LOL przeciez nie mozna dopuscic zeby podlazl do ciebie -.-inaczej raczej ciezko.Walisz tarcze, mieczyk i jedziesz na full atak z sd. Mediota Del'Toro(zakladam ze wiecie kto to^^) by zabil na lvl Cachera orshe ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na lvlu cachera nie zabije sie orshabala solo. Orshabal sie szybko leczy i za mocno wali. Do ubicia orshabala trzeba jakiegos knaja 150+ Paru ludzi ktorzy go uhaja, kilku za***istych mocnych pallkow z p-bolcami i sd orazu kilku za***istych sorcow z mass sd...
Orsh to jest za***iscie mocna dziwka. Nie przeceniajcie sil sorca z niecalym 7k many. |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
![]() cachero był w stanie zostawić orshabaala daleko w tyle... i nawalać z sd... a jedyny hit jaki zadał, to ue, zupełnie niepotrzebnie, no i te w demona
![]() Orshabaal summonuje 6 demonów. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Imię: Mike el'Czupakabra
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Jak dlamnie to cachero bał się .Film straszna nuda.Co do cachero miał aola by przynajmniej zaryzykowal wiem orashabal ostro go nawalał ale mugł go raczej zabic.A tak od tematu odbiegając ciekawe poco typ szly 9 levelowcami tam
![]()
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Nie krytykujcie cachera!!! Czy tytlko ja go tu bronie??!! wow dałem film trza go oceniac anie sie bawic w domysly i taktyki...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cachero bał się,a wy chcielibyscie pasc na takim lvlu przez wlasna glupote ?
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Imię: Mike el'Czupakabra
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Wiesz duzo by stracil jak by zginoł bo trochy nadrabianie by levelu i m levelu zajeło by ale mugł sbrubowac a tak wogle jego technika na ubicie była do upy
zanim on mane se odnowi to orashabal mam maks zycia.Jak chce go zabic musi wymislic cos nowego.Albo jakas zgraną ekipe mieć
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Tylko trzeba pamiętać, że z tym lvl to już nie żarty. Pomyślcie ile by mu lvl spadło ile milionów expa. A wiadomo, że miał duże lagi bo oznajmiał to co kilka minut. Jak dla mnie film bardzo fajny opłaca się go sciągnąc i obejzec tylko dla tego momętu, gdy biegł w strone cyclopolis z orn~ na plecach. A tak coś o samym Cachero, jest to moja ulubiona postać. Mimo dużego lvl, nie robi z siebie wielkiego mistrza. Rozmawia tak samo z low lvlowcami jak i z hig. Żartuje, a co najważniejsze jest to chyba jedyna postać na 200+ która kręci filmy dla nas. Chciałem tylko powiedzieć, że Cachero rulezz xD
I wogóle na tym servku jakoś było zabawniej i game masterzy nie stali na środku boju w głębokiej zadumie xD GM Excessus Calmera: hey hey ![]() GM Excessus Calmera: illegal mana party! 3 GM Excessus Calmera: I was a bit blue so I decided to have a bit of fun ![]() ![]() GM Excessus Calmera: I'll summon more Orshabaals Ostatnio edytowany przez Glacial - 03-09-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: o/ Avantasia
Świat: Xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Gowno a nie filmik ;/
#58 |
Guest
|
![]() zmarnowalem na to cos 30 minut nie oplaca sie sciagać ani ogladać to samo bylo z innymi filmami ale ten trwal za dlugo
|
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Cytuj:
Nie musisz oznajmiać ze ci sie nie podobal!! Gz dla cache za sama probe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oj ludzie wezcie nie mowcie glupot ze cachero by zsolowal orshabala...
Widzieliscie chyba po ile many ssie orshabal.... Z daleka robi mana drain za 500+ Za*******a bardzo szybko, z gfb wali po 500, z lapy wali tez od %@%@ A co dopiero energy beam. Cachero by sieknal sd i by juz stracil kolo 1k many, Przy next sd by stracil next mane, a w tym czasie by sie juz orshabal leczyl. A cachero nie nadazylby z manasami. Do orshabala potrzebe miec na prawde duzo ludu z sd... |
![]() |