|
Notki |
Poradniki inne, niezwiązane z Tibią Poradniki napisane przez użytkowników forum, które nie dotyczą Tibii, jednak są warte umieszczenia na stronie i przeczytania. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() zalozylem konto.
sprawdzcie co sie stanie jak w to klikniecie. to mial byc fimik. opiszcie co sie stalo. Gs solo <nieudany> kliknij. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() jak mi ktos powie jak zrobic zeby nie bylo linka to bede wdzieczny bo robie jak ktos wyzej pisal i nie dziala http://members.lycos.co.uk/tomasi7777/zdjecia/gm.bmp
^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Thomasi - 03-02-2005 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() jak wypełnie cały ten formularz i zatwierdze to sie pojawia takie coś:
"MaintenanceDue to the maintenance work, it is not possible to change your personal details right now. Please try again later. We apologise for any inconvenience caused. " nick dałem super unikalny ![]() wtf?! @EDIT już zaskoczyło ![]() EDIT2@ czy to normalne? czekam na maila juz drugi dzień... adres na 100% dałem dobry - sprawdzalem Ostatnio edytowany przez Wojus - 07-02-2005 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @Lyssy: masz założone hasło, nie dziw się że nikt nic nie ściągnie
@Thomasi: przeczytaj sobie inne przyklejone tematy i w temacie testowym próbuj wklejać, a nie tutaj...
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Ale czy nikt nie potrafi napisać krok po kroku jak na lycos wkleic filmiki. I dac ten link potem na forum umiem na interi ale tam będom zawsze posty ze transfer przekroczony plx pomocy kto pomoze dam brass-seta na lunarze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mental - 09-02-2005 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Więc tak ja mam sprawe. Juz za uploadowalem pliki ale jak zrobic zeby ten program albo nie wiem jak zrobil zzeby to bylo na moim ftp caly czas pisze ze strona jest w budowie(nie jestem dobry w te klocki
![]() Ostatnio edytowany przez Telikss - 14-02-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Kumple mowil ze musisz jakis index usunac czy cos, ja nie moglem on mi to usunol i dziala!!!!! EEK! EEK! EEK! EEK! EEK! EEK! a i czy kot wie jak cos usuwac z tej stronki?? tam w poradniku pisze ze tam jest guik usun ja zaznaczam i kce usunac a ten guzik nie jest aktywny:/ co robic?????
![]() |
![]() |
#48 |
eX Moderator
|
![]() @powyższe posty: w katalogu głównym, np. http://members.lycos.co.uk/raynold/ jest umieszczony index.html, który automatycznie ładuje się przy przejściu do katalogu domowego. Radą na to jest, jak mówili kumple Vudi'ego, skasowanie tego pliku. Jak się kasuje pliki - napisałem wyżej. Nie będę powatarzał, zajrzyjcie sobie. Właśnie ten index.html powoduje wyświetlanie tych wszystkich napisów.
Drugą możliwością jest po prostu założenie sobie oddzielnego katalogu ze zdjęciami, np. http://members.lycos.co.uk/raynold/screeny/ albo coś w ten deseń. Zaletą tego jest lepsza organizacja strony, gdy będziecie chcieli ją rozwijać...
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Niestety...
Zalozylem sobie lycosa...ale nie chce mi przyjsc na maila aktywacja btw. dziekuje za ten temat bo tego wlasnie szukalem ![]() ale co z tego jak niechce mi sie dostac mail z aktywacja ![]() co mam teraz zrobic?? prosze raynolda jak zaczoles ten temat musisz go skonczyc : ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Nie umiem tego robic
![]() Nie naucze sie tak ![]() Prosze jakiegos z Moderatorow o pomoc na GG Moj numer to: 4781925 Prosze mi pomuzcie bo mam w moim zapasie pare fajnych screenow i filmikow a nie moge ich dodac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
1. Nie wiem czemu nie chce przyjść mail. Może zły podałeś, może nie skończyłeś procesu rejestracji, może po drodze wpisałeś nick który był zajęty. Tak czy owak możesz spróbować zalogować się i wtedy zobaczymy czy problem wciąż jest. 2. Wątpię, żeby jakikolwiek Moderator podjął się tłumaczenia jak_to_zrobić przez gadu. Po to właśnie powstają takie poradniki jak ten. Jak ładnie poprosisz, to mogę założyć konto za Ciebie, a potem przekazać login i hasło. Ale hasło zmieniasz sam. I ja już nie pomagam. Umowa stoi?
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() http://members.lycos.co.uk/matiziak/Fake0001.jpg
moj link niewiem dlaczego ale ss niepokazuje sie w poscie tylko w nowym oknie ![]() @edit thx man ![]() Ostatnio edytowany przez Mefontic - 27-04-2005 o 10:51. |
![]() |
![]() |
#54 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pan Gienek spod pubu
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
|
![]() YEaahah
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Niestety ja tez cos nie moglem zrobic, wymyslalem rozne nicki, az wkoncu sie wkurzylem i dalem: ****amac123 ![]() To pomage ![]()
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Marek Tibioman - 15-07-2005 o 15:17. Powód: 2 posty pod rzad xD |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78