|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Omg, ja to tak myśle, że może łatwiej by wam było byc na tej wieżycce żeby knighci stali wookoło wejścia z gsami a sorcowie i palowie z tylu z przygotowanymi sdkami na wejście. Zawsze to jakiś pomysł narażeni bylibyście tylko na ue ze strony szwedów jeżeli by do was weszli. A oni by mieli gorszą sytuację bo jeżeli walicie sd lub hmm lub innego runa w ludzi stojących na sobie to wszyscy dostają, więc taka wieżyczka by była trudna do ownięcia. Żeby nie było nie ścisłosci kratkę gdzie wchodzą ludzie zostawiacie pustą i na nią celujecie.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() a jaki kretyn by wszedł w coś takiego ?
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() No to co ? - Czekamy na nowy serv xD
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() To tak Zostaly nam dwa wyjscia ewakuacja z serwera
![]() 2 Parztyzantka Proponuje wybrac nowe dowództwo i walczyć. 30:3 nie jest tragicznie... ![]() Popsujmy troche krwi tym h****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osoby ktore mysla ze sprzedaja chara nikt od was takiego nie kupi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() niestety ale juz wam tylko zostala zmiana serwa i tak jak zaplacicie bedziecie hunted : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Gallar
Profesja: Knight
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() Ponawiam pytanie - czepiają się low lvl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() @UP
Heh... Jak nie bedziesz sie rzucal w oczy to Cie nie rusza, bo nie beda chcieli marnowac fragow na Low levele, gdyz moga im sie przydac w przyszlosci ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() To ci ciekawe, że o wojnie wypowiadają się akurat Ci co gówno o niej wiedzą (Mówie o niektórych ludziach co anwet 20 lva nie mają ale na polityce znają się "za***iście", a paru takich było)
Osobiście nie mam wyrobionego zdania na temat wojny, oczywiście Chce zwycięstwa Polaków choć nieznam ani przyczyny ani wyniku tej wojny.... ;/
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
moze i to bylo na tibia.com ale dopiero dzisiaj to przeczytalem do damera nie mam zalu ze sie dolaczyl do sikewsa ale do sta'sia mam i mnie wk rwil tym ze mi nie powiedzial ze planowali za***ac sikewsa i przez to mi sie dostalo. gdyby drasen karaja jariaz i gorthard nie pomogli mnie zabic na banshee walczylbym z nimi do konca za polske ale co to za polska ktora sie sama wybija. sikam na thorie ide na nowy i bede pa 4fun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Ghost Triturus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: People Of Honour
Świat: Saphira
Poziom: 29
Skille: 68/44
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Moim zdaniem dobrym rozwiazaniem byloby zebranie jak najwiecej polakow z Thorii i przerzucenie sie wspolnie na jakis server nowy lub juz istniejacy. Co sądzicie o takim rozwiązaniu
#Up Ten Fokus Oszalał A Ja Się Nim Jaram To Palant ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Dziwnów
Poziom: 24
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Pomysl jak pomysl. Ale kto zagwarantuje ze bedzie lepiej??
mam jakiegos pecha do serwerów najpier saphira wszyscy muwili ze najgorszy do momentu kiedy przeszedlem na thorie. teraz na saphirze spokuj a tu nonstop cos sie zlego dzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() 20:03 GM DAZETIH THORIA: SIKEWS HAS JUST BEEN BANISHED FOR MASSIVE ACCOUNT SHARING. OBEY THE RULES OR YOUWILL ALSO BE BANISHED/DELETED!
Czyzby szala przechylila sie an druga strone?
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Sir Gallar
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() @up: na to wychodzi.. ja sie niemieszam - i tak nic nie zdziałam.. WAM [hlvl].. zyczę powodzenia.. jak sie uda to obok furory to juz 2 serv 'polski' będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Dziwnów
Poziom: 24
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem czy go zbanowali, ale skoro wszycy tak mówią to może być to prawda.
Jak sprawdzic na ile dostał bana? Jednak nie sądze że to coś radykalnie zmieni. Gdyby dostał delete konta szansa byla by więkssza a tak on wruci za miesiać i dalej bedzę najlepszy. Ale nadzieja jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() Narazie Spokojnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() Wojna chyba sie narazie skonczyla lub troche przycmila po banie 101 royal palladyna (Fanta) ale mysle ze nadal ona ebdzie trwala !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Może i chwilowo wojna przycichła ale ostatio u nas w Kazoo tłukliśmy szwedów, co prawda nie z Fanty, ale porządnie dostali. A zaczęło się od tego że ten z 32 lvl pochwalił się że dostał RH od Sikewsa;D
Według mnie Kazoo to jedyne miejsce na Thorii gdzie nie panoszą się Szwedzi. Za to mieszka tu wielhu hlvl-owych polaków i hiszpanów którzy ich na bierząco tłuką. Co prawda mieszkańcem miasta jest Leathal Bex (załozyciel Fanty dla niekumatych) ale rzadko sie pokazuje... |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
zal.pl [Do not look at external websites. Your account could be hacked.] Ostatnio edytowany przez wolfram - 04-10-2005 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() @ktos tam
Gorthard chyba padl za to ze sie owner zmienil -.^ Real gorthard sprzedal chara i gra gdzie indziej teraz (wiem bo byl moim protecktorem) Swoja droga Sikewsowi nalezal sie ban @ktostam2 Na solerze polska teoretycznie rzadzi tzn tylko teoretycznie bo 60% h lvl to polacy ale brazylia caly czas goni a ze nikt nie ma ochoty na wojne to jest jak jest