Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2005, 13:18   #41
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

http://81.15.173.42/robo/wanted-ownage*****

@ down
Naprawione

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 02-10-2005 o 15:10.
Gimlos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-10-2005, 14:14   #42
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Link mi nie działa
stary 02-10-2005, 20:57   #43
Saxon
Zbanowany

Saxon's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Nie wiem ale mi sie wydaje ze szwedzi to zdesperowana dzieci.Ja tak mysle.
Saxon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2005, 21:27   #44
Reflex
Użytkownik Forum

Reflex's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2004

Reflex ma numer GG 1818963
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Hmmm ale z was nooby nie graja na servie ale sie udzielaja...

Po 1 kiedys to szwedzi rzadzili server i wiekszosc graczy bylo pod ich wladza najwieksze lvle na azurze teraz. Popatrzcie jak stowrzyli SF pierwsza gildie ktora postawila sie szwedom. Wtedy oni walczyli na otwartych terenach jak Edron wiele filmow bylo z tego.

Po 2.
Szwedzi teraz gdyby sie nie bali wyszli by jak wtedy w AB i walczyli a ze SF Wanted I DOF ma przewage to jedynie ich zasluga (MK) ze tylku jest od nas bo nie wiem czy wiecie ale to oni zabijali ludzi za free. Fakt teraz duzo jest przypadkow ze Polak zabija Polaka i co poradzisz? Nie masz kumpli to tak jest a z reszta nie wiem nigdy nie bylem ofiarą hlvla polaka tylko raz zabił mnie Hawek za co?
Nie wiem za co. Bylem w gildi w ktorej byl dobry kumpel Hawka (Polakiem był)
I co? Raz poplynolem do Carlin zeby dokonczyc postmana i patrze hawek ze skullem i mnie leje a ze mialem potezne lagi (dlatego tez robilem postmana tak bym expil) dopadl mnie i nie zajelo mu to duzo czasu bo bylem praktycznie bezradny. I co to jest wlasnie cale dzialanie szwedow. Jestem w SF bo kiedys szwedzi wybijali mi najlepszych kumpli wtedy kiedy nie bylo jeszcze wojny na Azurze.

A co do ludzi z tego samego miasta...
Gdyby bylo tak latwo to juz w pierwszych minutach walki byla by massa naszych ludzi , a jakos do konca walki utrzymywal sie wynik ujemny z naszej strony wiec nie gadaj skoro nie znasz sie na rzeczy. Najlatwiej komentowac a znajac zycie nie wiesz co to prawdziwa wojna ( Ja nie walczylem bo od tego czasu kiedy jestem w SF byly 2 moze 3 potyczki (Jak zwykle szwedzi masslog i trap) i nie zalapalem sie tylko na ta ostatnia (3) ktora byla ta ostatnia. Nikt niemogl nic zrobic bo szwedzi byli tacy ze nie wyszli i schowali sie tak ze nie mozna bylo w nich strzelac i gdzie tu jest ODWAGA?

@Zeus
Bylbys po mojej stronie bo sam sluzyles w SF/Wanted dosc dlugi czas wiec nie rozumiem skad ta nagla zmiana jak poklociles sie z Drazem i wywalili Cie z Wanted i mowiles ze pojdziesz do MK a co sie pozniej okazalo z tego co mowil mi Abol w nocy zostales przez nich trapniety i po co Ci to bylo?

***Ostatnio jakos 2 tygodnie temu polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy***

Wiesz szwedzi tak panicznie boja sie wychodzic z PZ co jeszcze robic PZlocka wiec prawdopodobnie byla to pulapka z reszta skad mozesz wiedziec?
Moze wtedy szwedzi czekali az ktos zaatakuje Exminda i daliby massloga a ze Polacy nie zaatakowali to dali sobie spokoj.
Stfu , czlowieku co ty mozesz wiedziec ? o.O
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś...

Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna
Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; >
Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc.

Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = /

///Myst ; >

^^
Reflex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2005, 11:03   #45
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reflex
Stfu , czlowieku co ty mozesz wiedziec ? o.O
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś...

Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna
Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; >
Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc.

Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = /

///Myst ; >
OMG MYS TY I WALCZENIE ZE SZWEDAMI HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA
Plx? I kto tu jest noobem ?
stary 03-10-2005, 19:43   #46
Merkyon
Guest

Domyślny

Omg ! Nosso czy ty kiedykolwiek zaliczyles fraga? myślę że nie ! no chyba ze Cleytiona ktory pada ciagle bo jest przyneta ! Kazdy na Azura mowi ze dni swobodnych trapow mina jak wroci Draz~ ! hehehe mysle ze tak nie bedzie szwedzi nabrali odwagi nigdy nie robili wten sposob trapow! zmierzaja d o przejecia wladzy! i dla azury to bedzie lepsze!

ps. Drazharm nic nie poradzi wiem ze uwazacie g oza boga no ale coz
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2005, 19:49   #47
Master Nicram
Użytkownik forum

Master Nicram's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Krakow

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 38/38
Poziom mag.: 2
Master Nicram ma numer GG 3663353
Król :)

Jezeli szwedzi mieli czach trzeba bylo sorca znalesc i zapalacic mu zapuszczenie UE proste i logiczne no nie
Master Nicram jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2005, 20:18   #48
Merkyon
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Nicram
Jezeli szwedzi mieli czach trzeba bylo sorca znalesc i zapalacic mu zapuszczenie UE proste i logiczne no nie

omg mlodziencze ! swe ma wiekszosc graczy powyzej 90 lvl! wiec nie ma takiego na servie sorca co by z ue zgarnal im 1/2 hp !!

OMG OMG!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2005, 08:43   #49
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
Omg ! Nosso czy ty kiedykolwiek zaliczyles fraga? myślę że nie ! no chyba ze Cleytiona ktory pada ciagle bo jest przyneta ! Kazdy na Azura mowi ze dni swobodnych trapow mina jak wroci Draz~ ! hehehe mysle ze tak nie bedzie szwedzi nabrali odwagi nigdy nie robili wten sposob trapow! zmierzaja d o przejecia wladzy! i dla azury to bedzie lepsze!

ps. Drazharm nic nie poradzi wiem ze uwazacie g oza boga no ale coz
Chyba nie widziales w jakiej sytuacji bylo SF rok temu, jezeli myslisz ze teraz sobie nie poradzi
stary 04-10-2005, 20:20   #50
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Franco ma numer GG 5046234
Żarówka Wojna

Witam.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i jedno mnie dziwi.Co wy wogole mozecie mowic o wojnie jak zaden z was nigdy porzadnie nie uczestniczyl w zadnej naszej akcji na Swe-no procz gimliego byl u nas w starych czasach-a tak pozatym czasy swe sie skoncza nie bojcie sie oto-bylismy juz w gorszej sytuacji niz teraz i co wygralismy Mk to nie "Bogowie" poprostu wyczuli moment kiedy moga uderzyc ot co potrafia nasi enemies a te durnoty co wy tu wypisujecie to boki zrywac skonczcie najlepiej ten temat-gimli wez go zamknij bo nie ma co gadac chlopaki nie walczyli nigdy z nami wiec nie maja co sie wypowiadac-a dla ciebie porada nosso-przestan pisac bzdury o wojnie i lepiej idz expic

Your Franco De'lago-Gunman of Wanted
Hail Wanted Sf and Dof
Franco jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2005, 20:31   #51
Siwus
Guest

Domyślny

Ech... Moim skromnym zdaniem nie toniemy jeszcze a entuzjazm MK co do wypłat (http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=973015) jest "troche" przedwczesny bądz wogóle bezcelowy. Również Allies nie ma sie z czego cieszyć póki co, ale może przemyśleć taktykę i uderzyć w "czuły punkt ;o".

Hail~ Allies ~Hail
  Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2005, 23:10   #52
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

heh ja tak do końca nie wiem po czyjej stronie się opowiedzieć...
Normalnie byłbym za Polakami, ale Szwedzi zaimponowali mi taktyką/zgraniem/synchronizacją - czyli jaky nie patrzeć perfekcją.
Słabym punktem Polaków jest to, że nie potrafią się zgrać - każdy chce robić po swojemu, a Szwedzi są chyba najbadziej zgranym narodem w Tibii więc jak widać do wygrania bitew nie wystarczają wysokie levele...
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2005, 16:54   #53
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Witam.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i jedno mnie dziwi.Co wy wogole mozecie mowic o wojnie jak zaden z was nigdy porzadnie nie uczestniczyl w zadnej naszej akcji na Swe-no procz gimliego byl u nas w starych czasach-a tak pozatym czasy swe sie skoncza nie bojcie sie oto-bylismy juz w gorszej sytuacji niz teraz i co wygralismy Mk to nie "Bogowie" poprostu wyczuli moment kiedy moga uderzyc ot co potrafia nasi enemies a te durnoty co wy tu wypisujecie to boki zrywac skonczcie najlepiej ten temat-gimli wez go zamknij bo nie ma co gadac chlopaki nie walczyli nigdy z nami wiec nie maja co sie wypowiadac-a dla ciebie porada nosso-przestan pisac bzdury o wojnie i lepiej idz expic

Your Franco De'lago-Gunman of Wanted
Hail Wanted Sf and Dof
No keal plx
Po co expic? Zeby miec lvl? eee tam wole popisac bzdury na forum.
@Master Nicram
Wracaj na Iridie.

@Merkyon
O NIE ! NIE ZALICZYŁEM FRAGA !~KATASTROFA NIE NADAJE SIE WYWALCIE MNIE Z SF PROSZE!
Dla twojej wiadomosci czlowieczku polowa wanted nie zaliczyla fraga bo jak chcialbys wiedziec czlowieku znajacy sie na wszystkim ze nie frag jest wazny a zgranie i praca zespolowa wiec sie ku*wa nie udzielaj ok?
stary 05-10-2005, 20:31   #54
Reflex
Użytkownik Forum

Reflex's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2004

Reflex ma numer GG 1818963
Domyślny

*Nosso
Kuzwa , zostales oficjalnie zjechany przez Franco i innych ; >
wiec nie upokazaj sie wiecej i kliknij "wyloguj sie" i tu nie wracaj ; >

*Franco
Hrhr gralem Diamendem tez troche i chyba pamietasz kto gral tez franciem
wiec wiesz stary ...

Myst//

^^
Reflex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2005, 20:58   #55
Merkyon
Guest

Domyślny

Nosso~ chciales mnie obrazic hahaha lol -.- Franco ma racje idz expic a nie pisac bzdury na forum ! instrukcje masz up w poscie ;0
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-10-2005, 16:56   #56
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
Nosso~ chciales mnie obrazic hahaha lol -.- Franco ma racje idz expic a nie pisac bzdury na forum ! instrukcje masz up w poscie ;0
Ty lepiej idz expic nieudaczniku

@ Myst
Stary ty sie osmieszasz cale zycie a ja tylko tym ze chcialem wspomoc stare SF zeby na nich nie najechali Franco? Jezeli chce zeby sie z nich smiali CZEMU NIE? mam to w dupie nie z SF sie smieja tylko z Wanted ze nie umieli zaplanowac akcji bez Draza?

Przepros i wyjdz i ty sie wyloguj nie ja =)
stary 08-10-2005, 00:28   #57
Avalanche
Użytkownik Forum

Avalanche's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów

Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
Avalanche ma numer GG 4506229
Domyślny

A czy nie ważniejsze od lv jest pvp?? Jeśli już masz tam 90+ to lepiej poćwicz pvp. Bo to jest raczej wązniejsze. A co do Falzer'a on nie jest polakiem tylko austryjakiem. A zresztą popatrzcie sobie na przewage liczebną alliantów. Jeśli by sie wszyscy w tym samym czasie zalogowali a kilku z MK bylo by online i expilo np. na pohu to spokojnie kilka fragów byście zaliczyli, jeśli by tego nie zrobił Minavand, który wcześniej chyba jako jedyny fragował MK (tamtejszy divi~ bodajże). A i chciałbym wiedzieć co sie dzieje z Xyro, Cozmetic~, Xefaerem (bo wiem, że dednął przez Draza~), dawnymi członkami SF.
Avalanche jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 00:30   #58
Merkyon
Guest

Domyślny

człowieku MK juz ie expi! oni siedza w pz i czekaja az polacy zrobia pz locka
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 12:48   #59
Avalanche
Użytkownik Forum

Avalanche's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów

Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
Avalanche ma numer GG 4506229
Domyślny

To niech allianci zrobią pułapke. Tj. 2 osoby z np. SF z nizszym lv zrobi pz locka, wtedy szwdzi wyjda a wtedy Allianci zrobią massloga... Trudne ^^?
Avalanche jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania