|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Gimlos - 02-10-2005 o 15:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nie wiem ale mi sie wydaje ze szwedzi to zdesperowana dzieci.Ja tak mysle.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś... Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; > Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc. Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = / ///Myst ; >
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Plx? I kto tu jest noobem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Omg ! Nosso czy ty kiedykolwiek zaliczyles fraga? myślę że nie ! no chyba ze Cleytiona
![]() ps. Drazharm nic nie poradzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Croos
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 38/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Jezeli szwedzi mieli czach trzeba bylo sorca znalesc i zapalacic mu zapuszczenie UE
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
omg mlodziencze ! swe ma wiekszosc graczy powyzej 90 lvl! wiec nie ma takiego na servie sorca co by z ue zgarnal im 1/2 hp !! OMG OMG!! |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Witam.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i jedno mnie dziwi.Co wy wogole mozecie mowic o wojnie jak zaden z was nigdy porzadnie nie uczestniczyl w zadnej naszej akcji na Swe-no procz gimliego byl u nas w starych czasach-a tak pozatym czasy swe sie skoncza nie bojcie sie oto-bylismy juz w gorszej sytuacji niz teraz i co wygralismy Mk to nie "Bogowie" poprostu wyczuli moment kiedy moga uderzyc ot co potrafia nasi enemies a te durnoty co wy tu wypisujecie to boki zrywac skonczcie najlepiej ten temat-gimli wez go zamknij bo nie ma co gadac chlopaki nie walczyli nigdy z nami wiec nie maja co sie wypowiadac-a dla ciebie porada nosso-przestan pisac bzdury o wojnie i lepiej idz expic Your Franco De'lago-Gunman of Wanted Hail Wanted Sf and Dof |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Ech... Moim skromnym zdaniem nie toniemy jeszcze a entuzjazm MK co do wypłat (http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=973015) jest "troche" przedwczesny bądz wogóle bezcelowy. Również Allies nie ma sie z czego cieszyć póki co, ale może przemyśleć taktykę i uderzyć w "czuły punkt ;o".
Hail~ Allies ~Hail |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() heh ja tak do końca nie wiem po czyjej stronie się opowiedzieć...
Normalnie byłbym za Polakami, ale Szwedzi zaimponowali mi taktyką/zgraniem/synchronizacją - czyli jaky nie patrzeć perfekcją. Słabym punktem Polaków jest to, że nie potrafią się zgrać - każdy chce robić po swojemu, a Szwedzi są chyba najbadziej zgranym narodem w Tibii więc jak widać do wygrania bitew nie wystarczają wysokie levele... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po co expic? Zeby miec lvl? eee tam wole popisac bzdury na forum. @Master Nicram Wracaj na Iridie. @Merkyon O NIE ! NIE ZALICZYŁEM FRAGA !~KATASTROFA NIE NADAJE SIE WYWALCIE MNIE Z SF PROSZE! Dla twojej wiadomosci czlowieczku polowa wanted nie zaliczyla fraga bo jak chcialbys wiedziec czlowieku znajacy sie na wszystkim ze nie frag jest wazny a zgranie i praca zespolowa wiec sie ku*wa nie udzielaj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
![]() |
![]() *Nosso
Kuzwa , zostales oficjalnie zjechany przez Franco i innych ; > wiec nie upokazaj sie wiecej i kliknij "wyloguj sie" i tu nie wracaj ; > *Franco Hrhr gralem Diamendem tez troche i chyba pamietasz kto gral tez franciem wiec wiesz stary ... Myst//
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Nosso~ chciales mnie obrazic hahaha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@ Myst Stary ty sie osmieszasz cale zycie a ja tylko tym ze chcialem wspomoc stare SF zeby na nich nie najechali Franco? Jezeli chce zeby sie z nich smiali CZEMU NIE? mam to w dupie nie z SF sie smieja tylko z Wanted ze nie umieli zaplanowac akcji bez Draza? Przepros i wyjdz i ty sie wyloguj nie ja =)
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() A czy nie ważniejsze od lv jest pvp?? Jeśli już masz tam 90+ to lepiej poćwicz pvp. Bo to jest raczej wązniejsze. A co do Falzer'a on nie jest polakiem tylko austryjakiem. A zresztą popatrzcie sobie na przewage liczebną alliantów. Jeśli by sie wszyscy w tym samym czasie zalogowali a kilku z MK bylo by online i expilo np. na pohu to spokojnie kilka fragów byście zaliczyli, jeśli by tego nie zrobił Minavand, który wcześniej chyba jako jedyny fragował MK (tamtejszy divi~ bodajże). A i chciałbym wiedzieć co sie dzieje z Xyro, Cozmetic~, Xefaerem (bo wiem, że dednął przez Draza~), dawnymi członkami SF.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() człowieku MK juz ie expi! oni siedza w pz i czekaja az polacy zrobia pz locka
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() To niech allianci zrobią pułapke. Tj. 2 osoby z np. SF z nizszym lv zrobi pz locka, wtedy szwdzi wyjda a wtedy Allianci zrobią massloga... Trudne ^^?
|
![]() |
![]() |