Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-05-2004, 16:40   #41
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dobo
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dar!0
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Oxygane
Drogi Dar!0 jak już Gremlin powiedział jest to oficjalna strona tibi, więc nie możesz na niej zamieszczać linków do stron zawierających nielegalne programy, spróbuj zamiescić taki sam link na tibia.com ciekawe jak szybko z tamtad wylecisz i jeszcze pewnie dostaniesz bana na postać. A o jedno upomnienie nie ma sensu sie tak wykłócać.
to ja poproszę o upomnienia dla tych którzy mówili tutaj o tibia.xx.pl przecież tam jest kilka nielegalnych programów... 8)
Ale Reebow jest stroną która z załozenia łamie wszystkie zasady, a tibia.xx nie. łamie tylko część
Chodzi o intencje - reebow podaje sie, jesli ktos pyta o cos co lamie zasady tego forum, a tibia.xx podaje sie... jak chce się czegoŚ NA TEMAT TIBII

Niedługo pojawi się tu mój post odnośnie tematu, narazie nie mam czasu :/
oczywiście masz racje... zapewne.. przecież są strony które są be... i które są cacy tyle dziwne że u reebow'a można dowiedzieć się dużo więcej niż na tibia.xx ale nic to 8)
Dar!0 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-05-2004, 16:45   #42
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

No prosze alez sie syf zrobil...
Przed moim postem byla klutnia na temat tego kto jest idiota a kto nie miedzy "gangrel666", "Gumski" oraz "Oxygane". To tez ma byc wymiana zdan, wiec teoretycznie w tym momencie mozna powiedziec ze naduzylem wladzy i skasowalem ich posty, bo tak zrobilem. Ale powiedzcie teraz sami cobyscie mieli gdyby nie to co zrobilem? Dalsza klutnia, bluzganie na siebie no i kto by wam temat zamknal na wlasna prosbe jakby nie bylo modow? Tak wiec teraz mamy najlepszy przyklad ze to jednak jestesmy potrzebni. Wiekszosc ludzi nie ma nawet pojecia ile to roboty. po porstu wchodzicie na forum i czasem traficie na jakis gluppi temat ktory i tak zaraz znika, a pomyslcie sobie ile tego jest czego nie widzicie? Ile ludzi prosi o pomoc na GG i ja dostaje jesli tylko mamy czas. Bez nas nie byloby was, bez was nie byloby nas. Takie zjawisko w bilogii nazywa sie symbioza ktora jest wzajemnym czerpaniem korzysci z wspolnego egzystowania. Jednak ostatnio zauwazylem ze symbioza miedzy nami a userami zostala zaklucona i zaczyna zanikac, przez co sa duze problemy.

Co do postowania to sam kasuje duzo postow i tematow. Dlaczego pytacie? A dlatego ze moze sie komus zdazyc ze 2-3 razy walnie glupiego posta to kara konczy sie na kasacji. teraz powiedzcie mi ze niby co ja mam w koncu robic? Jak skasuje 20 z koleji temat z pytaniem gdzie expic ze skillami xx/xx to sie do mnie wielce burza ze im skasowalem temat. Jak zamkne i napisze ze jest jak byk przyklejony temat WAZNE o tej tresci to znowu sie burza ze sobie posty nabijam bo powinienem skasowac. Nigdy wszystkich nie zadowolimy, kazdy mod jest inna osoba i inaczej sie zachowuje w roznych sytuacjach.

Co do tych 2 linijek to chyba nie myslicie ze jestesmy tak tępi ze kasujemy kazdy post co ma mniej niz 2 linijki? Przeciez nie kasujemy na pałe. Kazdy post zostaje przeczytany i mod decyduje czy go kasowac czy nie a nie ze widzi 2 linijki o odrazu bah kasacja. Pozatym kasacja postu to jest ostrzezenie dla autora zeby wiecej zwracal uwage na to co pisze gdyz jego posty zaczynaja byc brane jako postowanie.

Posty znikaja tez w wyniku kasacji tematu. Stare tematy z dzialu zdjecia w ktorych juz zdjecia nie dzialaja zostaja skosowane. Tematy glupie, czasem ktos da odpowiedz zanim mod skasuje temat a potem wszystkim wcina posty. A dlaczego tak jest? Bo pozadek musi byc. Nie wynika to z tego ze nie akceptujemy waszego zdania, poprostu jesli ktos powtarza po innych no to niech sie nie dziwi ze mu post zniknal.

Na zakonczenie dodam ze nie napisalem wszystikogo co mialem napisac bo spowodowaloby to dalsze ciagniecie tematu. Co do niektorych osob mam pytanie: a wy byliscie kiedys moderatorami na forum z przynajmniej 1000 userow? Watpie. Pozatym skoro tak bardzo nas nie lubicie to co wy tu robicie? macie przeciez inne wspaniale polskie storny<smiech> i ich fora<smiech> oraz zagraniczne strony o tibi na ktorych widze ze szybko byscie sie banow co niektorzy doczekali albo by was 3/4 forum zjechalo za glupote.

Masz watpliwosci? Zawsze mozesz do mnie PW wyslac z swoimi sugestiami i watpliwosciami, jednak zastrzegam ze bez konkretnych argumentow nie radze.

<edit> OMFG! zanim to skonczlem to mi sie 2 storna tego topicu zrobila nagle.

Re down: czemu piszesz takiego posta, nie popierasz go konkretnymi argumentami? Tak ogolnie to za niedlugo bedzie nam sie nudzic to zrobimy format i wywalimy cale forum....

@Dar!o: a mozesz mi wytlumacz dlaczego piszesz 2 posty jeden po drugim? Bo przewaznie to wypada zeby zrobic EDIT albo napisac wszystko w jednym poscie....(no hcyba ze ktos wywalil posta ktory byl miedzy 2 twoimi postami). A tak dla przypomnienia dodam ze nie tylko TibiaGG jest nielegalna ale cala strona reebow'a nie jest popierana przez C.I.P. tak wiec my tez nie mozemy tolerowac jej reklamy. I tak wiem co jest na stronie reebowa i tak sie sklada ze troche sobie z nim gadalem kiedys tak wiec nie argumentuj tym ze jest tam nie tylko tibiaGG ale jak wspomnialem jest to strona zawierajace materialy sluzace lamaniu regulaminu tibi ktory obowiazuje na naszym forum. Dlatego nie powino sie tu dawac linka do tej strony ktorego i tak 90% ludzi zna.
P.S. Heh kazdy wie ze u reebow'a mozna sie wiecej dowiedziec niz na xx.pl ale w to nie wnikam.
Dr. Omader jest offline  
stary 04-05-2004, 16:45   #43
Artuditu
Użytkownik Forum

Artuditu's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia

Domyślny

Nom mnie tez to troche wkurza pisze dlugo bo nie chce kolejnego upomnienia i to mnie wkurza ze pisanie postow to wg. moderatorow grzech !!! A do czego jest forum ??
stary 04-05-2004, 16:55   #44
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
Co do niektorych osob mam pytanie: a wy byliscie kiedys moderatorami na forum z przynajmniej 1000 userow?
tak i takich przewał nie było
i to zarówno forum tematycznego jak i forum ogólnotematycznego więc wybacz mi wiem co to znaczy być modem i to modem na dużych forach większych od tego z bardziej niesfornymi i nierozumnymi userami niż tutaj... i dlatego się tak jak to określono 'rzucam'
Dar!0 jest offline  
stary 04-05-2004, 16:57   #45
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Ale jeśli jest to oficjalna strona Tibii to czy powinien tu być dział o OTS? Przecież na forum tibii.com jakiekolwiek informacje na ten temat skonczyłyby się banem.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline  
stary 04-05-2004, 17:03   #46
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Nie wiem czy wiesz ale OTS nie służy do cheatownia tak jak tibia gg, mc i inne takie śmieci.
Oxygane jest offline  
stary 04-05-2004, 17:03   #47
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
Ale jeśli jest to oficjalna strona Tibii to czy powinien tu być dział o OTS? Przecież na forum tibii.com jakiekolwiek informacje na ten temat skonczyłyby się banem.
wrong...
OTserver dostal pozwolenie na rozwoj w 1 wersji i Tliff ma pozwolenie na prace na OTservem. Gdy Reebow zaczal robic swoj CTFTibia(capture-the-flag) zostal on zmuszony do zaprzestania oficjalnych prac nad nim.

Dobra jak mowilem tak robie i zamykam w koncu zeby zakonczyc ta bezsnesowna dyskusje. Pozatym na prosbe autora ktory sam chcail zeby temat zamknac(wiec nie czepiac sie bo jego to temat i skoro sam chce to prosze).
Dr. Omader jest offline  
stary 04-05-2004, 21:10   #48
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
M3N3S!S- po przteczytaniu twojego pw jeszcze raz oglądnolem to co napisałem i sie poprawiłem. Nie muszisz mi tego wypominać 10 razy jak bym byl cofniety.
Eeeee czepiasz sie Oxygena ze "zly chlopak" jest a sam mi tu piszesz jakies pierdólki. Napisalem ci PW z ostrzezeniem. Najwyrazniej nie mozna tak robic, od razu ostrzezenie pod nickiem? heh i moderatorzy sa zli, strasni, okropni.

Top: Jak juz kiedys mowilem upomnienia do siaty. zly pomysl moim skromnym zdaniem.

ps: otworzylem na moment bo musialem cos powiedziec ^^ paps

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania