|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
tabaka:ma zastosowania lecznice ale wątpie żeby ludzie którzy mają 13-17 lat brali to z tych powodów.raczej dla szpanu albo bo koledzy biorą(wciągają-.-)próbowałem ale takie super to nie jest ot po prostu nowa używka dla ludzi;p |
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Cytuj:
![]() @ down: Mame oszukasz, tate oszukasz, ale zycia nieoszukasz ![]() Zartuje ofcourse i jednoczesnie zgadzam sie z toba.
In the name of what? Ostatnio edytowany przez Szpicel - 29-09-2005 o 18:55. |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() @up,up
moje zrodla informacji to glownie www.narkotyki.com.pl oraz osoby pracujace w specjalnych osrodkach pomagajacym osobą uzaleznionym i mysle ze oni wiedza lepiej od twojej chemiczki? dym marichuany jest ok. 10x bardziej szkodliwy od dymu tytoniowego, ale zastanow sie ile osoba uzalezniona od marichuany jej pali, a ile tytoniu pali osoba uzalezniona od niego .... pozatym od marichuany nie mozna umrzec w przeciwienstwie do wodki oraz papierosow, nie mozna rowniez jej przedawkowac. Mozna umrzec od zjedzenia zbyt duzej ilosci pomidorow lub wypicia zbyt duzej ilosci wody, ale od marichuany nie umrzesz :< Ostatnio edytowany przez Scream - 29-09-2005 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() @up
Od marichuany niby nie można umrzeć? Nie można jej przedawkować? Buhahaha. Ma dużo więcej trujących środków od papierosów. Przez dużo rozumiem: Naprawdę Dużo. Nie znaczy to wcale, że papierosy są zdrowsze. Od nich można też uzależnić się (wszyscy to wiedzą), można mieć choroby krążenia (np. zawalik - pare chwil i po sprawie), raka m.in. płuc (kilka miesięcy potwornego cierpienia, a potem spokój. Wieczny). Niszczy się od nich także mózg (to coś, co jest potrzebne by czasem pomyśleć, np. o tym by dać sobie spokój z tymi wszystkimi używkami) @Jedi master Cytuj:
@Maniakalny Zabójca Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Śmieszne są wypowiedzi osób, które nigdy danego środka nie próbowały, ale są pewne( bo tak mówi bacia, albo kolega kuzynki znajomego), że to jest ble i fu, bez podania dowodów.
Marihuanę można przedawkować, musiałbyś wypalić 11-14 kg ![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Tabaka jest dobra (sczegolnie mietowa
![]() ale moj kumpel mial objawy lekkiego zatrucia nikotynowego. Czy jak to tam sie pisze ![]() Wziol 3 dupne kupki tabaki do kazdej dziurki. I jakos dziwnie potem wygladal (Blady jak sciana, czerwone oczy, pocenie sie, lekkie drgawki rak itd. ) Ale ogolnie to dobra jest na katar ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Krzyżak
|
![]() Ahhh... Tabaka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mówicie, że ludzie młodsi biorą to dla szpanu? Ja na serio dostałem zalecenie od lekarza na jakiś tam rodzaj (teraz już nie pamiętam, to było w zimę) tabaki. Bardzo mała ilość dziennie jeden raz. I katar przeszedł
![]()
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: z nienacka
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() tylko biorac to serio trzeba by wyjarac od 20 do 40 kilo zioła co jest fizycznie i finansowo ((20 000 do 40 000) * ok. 30 zeta = 600000 zł do 1200000 zł) niemozliwe ![]() a co do tabaki do wole tyton jarac ![]()
Ostatnio edytowany przez Nequss - 29-09-2005 o 22:23. |
||
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zanim bys tyle spalil to bys dawno stracil przytomnosc, a nawet gdybys nie stracil to trwalo by tak dlugo ze wczesniej umarl bys z glodu lub przemeczenia.
|
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Lool to nie jest przecierz nic takiego kosztuje bodajze 5zl za 10gram i mozna to w kiosku kupic -.- Mi sprzedawali bez problemu. Ma to konsystencje przypraw i wciaga sie nosem i potem jest takie fajne eukaliptusowe uczucie
![]() dobre na zatkany nos. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ok..ja mam juz te swoje 20 latek prawie i pierwsyz raz snufnąłem w wieku 18 lat... teraz snufam dosc czesto, zawsze mam pudeleczko w kieszeni...najabrdziej mi odpowiada redbull (3.5zl czewone pudeleczko).
Tabak uzaleznia i szkodzi zdrowiu ale tylko w duzych ilosciach (zreszta..pisze to na opakowaniu)...smiesza mnie ludzie, ktorzy robia sobie "metrowki" i ciagna...dla mnie to debilismy (dla niewtajemniczonych...metrowka to metrowa sciezka...)..mi osobiscie starczy 5-15 cm na jedna dziurke zebym mial fajne halo w glowie...wieksze ilosci powoduja niezbyt mile zawroty i odczucie "zaraz bede heftal"..to tyle..cos jeszcze? odpowiem ![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Propaganda;] A prawda jest taka, ze samosieja ma mniej substancji szkodliwych od fajek. To tez mowila zapalona chemiczka, kobieta zajmojaca sie pomoca dla narkomanow od ok 30 lat. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2003
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() przeciez to oczywiste ze marihuana jest mniej szkodliwa od papierosów...tylko jest male ALE...musi to byc czysta marihuana, a nie jakies gowno skrapiane, namaczane przez dealerow....najlepiej sobie wychodowac drzewko w ogrodku...3 lata temu jak mi wyroslo to mialem palenie na caly rok
![]()
[center] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/greendayf.png[/img] [img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img] [url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url] [/center] |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja kupiłem malutkie pudełeczko i z 3 kumplami wciągaliśmy po czym nie wiedzieliśmy gdize ją schować bo strasznie czuć ten zapach od niej ....mięty albo coś ,a bez zapachowe były po dyche:/ Wyszło na to ,że chowaliśmy do krzaków ...wrąbaliśmy pół pudełka w 2 dni i wywaliliśmy do kosza bo jakaś baba nas ochrzaniła i poszła do rodziców ...
#57 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@ketsok : z taka domowa jest duzo zabawy w uprawianie etc ![]() @Matek : hm, slyszalem, ze jesli marihuane spala sie w malych ilosciach w dosc rzadkich okresach czasu, moze ona pomoc w oczyszczaniu pluc z zanieczyszczen. Tak samo piwo w malych ilosciach dziala oczyszczajaco na watrobe ![]()
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Marihuana powoduje najczęściej, że człowiekowi jest MAŁO. Postanawia wziąć coś mocniejszego, i tak to się zaczyna. I dalej, i dalej, i dalej.
![]() |
#59 |
Krzyżak
|
![]() @Matek
Chodziło mi o to, że niektórzy są przekonani, że przed osiemnastką nic im nie wolno' a po osiemnastce wolno im wszystko! Gorzej jest jak ktoś jest taki, co twierdzi, że i przed i po osiemnastce mu wszystko wolno i "kozaczy" ale to już odbiegamy deczko od tematu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() ehh.marysia jest cięższa niż fajki i alkohol,pozatym w każdej książce od chemii (przynajmniej mojej)jest dział o nakrotykach i jest to samo.ale z racji tego że różne źródła mówią co innego możliwe macie rację."Tabaka jest wyrobem tytoniowym i zawiera nikotynę, ma działanie stymulujące. Po wciągnięciu tabaki do nosa, oczyszcza ona nos i pobudza do kichania.
Może powodować uzależnienie."ale tabaka z tego całego "syfu"jest najmniej niebezpieczna |
![]() |