|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
![]() @krisof: tak spada
Mi 4 mlvlv wyskoczyl rowno z 20 lvl. Expie sobie na dwarf soldierach i nagle komuniakat you advenced from lvl 19 to 20 zaraz po tym wale exure bo mam mane do spalenia i you advenced to magic lvl 4 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Krisof tak po smierci czesto spada mlvl zalezy w jakim stopiu zaawansowania go miales.
Raz tracisz raz nie |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() hmm...... to ciekawe mi raz spada raz nie i mam go w takim samym stopniu rozwinienty
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Bo to jest tak... Jesli giniesz tracisz jakis procent w skills, m lvl, lvl. te porcenty sa mniejsze wraz z tym jak wykupisz : promocje, AOL, Blessy. Jesli padles, a miales juz troche naklepane "na gorke" w m lvl, to odjelo ci tylko jakis procent tego, i nie musail spasc, a jesli dopiero co awansowales, to na pewno ci sapdnie.. proste nie?
U$3r |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
![]() |
![]() Mi skoczył na 16 a znam gościa co mu skoczył 4 mglv na 11 lvlu!!!
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Ja na 16lvl'u mam dalej 3mlvl, Ale mam go juz od 12lvl i caly czas ytrenuje i spalam mane.....
I CHCE 4mlvl |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() mi na ok 18 lvlu. malo trenowalem ale kupilem 2 bp of mana fluid i poszedlem expic. Jak spalilem mane na exure to pilem mana fluida i tak dalej...
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ja knightem na 8lvl mam 5magiczny i skile 65/64 i trenie do 80/80 to wtedy zaczne expic
![]() |
![]() |