Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-10-2005, 19:40   #41
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey
właśnie przed chwilą kupiłem cda... już się nie moge doczekać aż zaczne cztać a potem grać w Fallouta ;> w Tactics jescze nie grałem ;>
Nie masz czego żałować.To już wg mnie profanacja serii Fallout.Bo jak ktoś śmiał wydać Fallout'a,który nie miałby w tytule cyferki '3' ?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2005, 22:25   #42
Gromnjir
Zbanowany

Gromnjir's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Domyślny

prawie wszystkie gry dolaczane do cda sa beznadziejne...(imo), ale same pismo i niektore artykuly poczytac lubie.
Gromnjir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 23:57   #43
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Ja czytam i jest SPOX. Kupuje tak średnio raz na trzy numery, czasami mam przypal ze kupuje co miesciac, a czasami zaprzestaje na pol roku, ale generalnie spoko. Smuggler ma słabe teksty ale i tak go lubie
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 23:58   #44
Fish3r
Użytkownik Forum

Fish3r's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole

Stan: Na emeryturze
Fish3r ma numer GG 1346767
Domyślny

Jeżeli chodzi o rynek polskich czasopism komputerowych to niepodzielnie króluje (i nie zanosi się na zmiany) CDA. Gry daje najlepsze... (choć to kwestia gustu), również wszystkie działy się przyjemnie czyta (choć czasami skurcz brzucha łapie po czytaniu "Na luzie" czy "Action Redaction". Moim pierwszym CDA był ten z kwietnia 96 (premierowy) i przez jakiś czas zbierałem. I później przestałem jakiś czas zbierać (chyba od 1999) i teraz cały czas zbieram od października 2001 i chyba to potrwa tak do końca... CDA roX
Fish3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2005, 00:46   #45
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.

Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2005, 17:32   #46
Humak
Użytkownik Forum

Humak's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Nom. Mnie wessało dawno temu i puścić nie chce. Btw. poproszę jakieś argumenty.
1. zasada antyfanów: brak argumentów

Co do txtów Smugglera to uważam, że kiedyś było dużo, dużo lepiej szkoda ... aczkolwiek czasem jak coś napisze to mam ślinotok
stary 09-10-2005, 17:58   #47
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.

Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/
Tak, Action Plus to było coś... niestety już nie ma
Jeszcze był Virus_ ale na szczęście już go nie ma Ciekawe czy teraz wydawca wymyśli coś nowego

@up: Smuggler coś ostatnio bardziej spoważniał w tekstach nie to co parę lat temu, ale czy do na dobre wyszło? to już sprawa indywidualna czytelników AR

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-10-2005 o 17:59.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2005, 18:05   #48
Liado
Użytkownik Forum

Liado's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2004

Liado ma numer GG 5663472
Domyślny

A wiecie co mnie najardziej rozśmieszyło w ekszynie? Pewne pytanie w konkursie smsowym które brzmiało mniejwięcej tak "Nokia NGage łączy w sobie zalety telefonu i: a) kosiarki b) konsoli do gier" xD

Liado jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2005, 18:16   #49
BeinFester
Użytkownik Forum

BeinFester's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Mój najstarszy numer - październik 1998. Ach, te Smugglery, Mr. Jedi i jeżdżenie po ludziach w AR...
Dzisiejsze CDA straciło klimat, dlatego raz na miesiąc wyciągam zakurzone ga... pisma i kartkuję je od dechy do dechy.
oj tak,to były czasy.... ja mam najstarszy num. z 1997.tam to było fajnie.....puzniej przez 3 lata nie kupywałem i jak sie o budziłem i popatrzyłem po gazetach wymagania to zorientowałem sie że mój komputer nadaje sie tylko do pisania i do internetu.........no i do tibi ofkoz
BeinFester jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania