|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() prawie wszystkie gry dolaczane do cda sa beznadziejne...(imo), ale same pismo i niektore artykuly poczytac lubie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ja czytam i jest SPOX. Kupuje tak średnio raz na trzy numery, czasami mam przypal ze kupuje co miesciac, a czasami zaprzestaje na pol roku, ale generalnie spoko. Smuggler ma słabe teksty ale i tak go lubie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Opole
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o rynek polskich czasopism komputerowych to niepodzielnie króluje (i nie zanosi się na zmiany) CDA. Gry daje najlepsze... (choć to kwestia gustu), również wszystkie działy się przyjemnie czyta (choć czasami skurcz brzucha łapie po czytaniu "Na luzie" czy "Action Redaction". Moim pierwszym CDA był ten z kwietnia 96 (premierowy) i przez jakiś czas zbierałem. I później przestałem jakiś czas zbierać (chyba od 1999) i teraz cały czas zbieram od października 2001 i chyba to potrwa tak do końca... CDA roX
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Nieobecny.
|
![]() Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.
Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Co do txtów Smugglera to uważam, że kiedyś było dużo, dużo lepiej szkoda ... aczkolwiek czasem jak coś napisze to mam ślinotok ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze był Virus_ ale na szczęście już go nie ma ![]() ![]() @up: Smuggler coś ostatnio bardziej spoważniał w tekstach ![]() ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-10-2005 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() A wiecie co mnie najardziej rozśmieszyło w ekszynie? Pewne pytanie w konkursie smsowym które brzmiało mniejwięcej tak "Nokia NGage łączy w sobie zalety telefonu i: a) kosiarki b) konsoli do gier" xD
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |