|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się zgadzam z tym że speary powinny znikać tylko na ludziach.Przecież(już ktoś to mówił) początkującym pallem expić się nie da.No,może kupisz ze 100 spearów to nabijesz jakiś skill.A później już trzeba dokupywać strzały
![]()
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Oleśnica
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jesli ktos chce zrobic dobrego palka to update mu w tym nie przeszkodzi.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Knajt po update dalej jest najsłabszą profesją.dajmu np 20 lvl knajt i 20 lvl inna profesja.Jak myślicie kto wygra?to nie zmienia faktu że granie knajtem jest najciekawsze i najłatwiejsze(byle sobie wyrobić skill...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: forum.tibia.org.pl
![]() |
![]() Jak usuwa sie posta??
Ostatnio edytowany przez Biox'Inmortal - 16-10-2005 o 15:15. Powód: Jak sie usuwa posta?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: forum.tibia.org.pl
![]() |
![]() Nie wiem czy zauważyliście, ale pallem bijesz szybko 70 skill- bierzesz pozyczasz od kogos 1k i kupujesz speary, skilujesz do upadłego, lub do 70/60 skilla potem mozesz zalozyc na siebie chocby brass seta i luk i idziesz na DSy, Cyce, Mino Guardy, Tarantule, Rotwormy, Wild Warriory, wybór jest gigantyczny, sam gralem pallem i spokojnie ta metoda nabijalem lvle, dopiero gdzies na 25 lvl gdy chceszz isc na DL robią się schody, bo trza dobic 75/60 skille i wtedy zuzywasz mase spearow ale to naprawde nie jest problem, a pza tym to za 1,5k kupujesz bp robakow i łowisz ile chcesz. Pozdro ;*
A co do kupowania arrows, to nabij se 10 (lub 9, nie pamietam) lvl i w czasie skilowania robisz strzaly i do konca skilowania masz stworzone okolo 500 strzal a ztym to na dark cathedral mozna isc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Chociaż jestm Knightem to fajnie by było jakby palki miały tarcze. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Mariusz from eternia
Profesja: Druid
Gildia: narazie żadna
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 19/20
Poziom mag.: 34
|
![]() heh wogule od kiedy pall stzrelal z łuku zawsze była to postac swięta walcząca mieczem najczesciej dwuręcznym (ale to szczegul) wystarczy ze pall na 8 lev zrobi se skile i może latac na cyce a knight musi zrobic skile dobre eq zeby se na te cyce polazic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up,up
Ale nie rozumiesz że wtedy paladyn był by wtedy "faloryzowany". Ehh... dla siebie najlepiej a innym zostawić tak jak jest. Jak chcecie przy palku tarcze, to może my chciejmy przy knighcie czar potężniejszy niż UE?
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 17-10-2005 o 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Z tą tarczą to dałeś popis. A strzelałeś kiedyś z prawdziwego łuku? bo ja tak. I wcale to łatwe nie jest, a tarcza jeszcze bardziej by to utrudniała, nawet jeżeli byłaby zakładana między nadgarstkiem a łokciem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: loL?
Świat: lol?
Poziom: lol
Skille: lol
Poziom mag.: lo
|
![]() Mozna by tarcze pezyczepic do kuszy naprzyklad
![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() A ja wam powiem że cipsowf faworyzuje palów..Kto dostaje najwiecej przy zakupie promocji?? komu skille rosną najszybciej?? Kto może używac zarówno broni dystansowej, broni meele oraz magii?? Kto: Pall.... I prosze nie mówić że cipsoft faworyzuje knightów bo i tak nie uwierze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Endor Thuvian
Świat: Azura
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ehhhh ... powiem tak widać że większość wypowiedzi tutaj są autorstwa knightów ;/ Wogole to niektorzy mówią że po co powstają takie tematy?? A o ile dobrze wiem to FORUM jest do tego żeby ludzie mogli wyrażać swoje poglądy na różne sprawy !! Jeśli forum miałoby służyć tylko odpowiedziami na pytania to powstało by okolo 30 poradników i można byłoby je zamknąć ;/
@TOPIC Zauważcie jedno: - Mag & Druid - pozbawieni afkowania w celu robienia swojego najważniejszego skilu: MGLVL poprzez soule!! - Pall - pozbawiony afkowania w celu robienia swojego najważniejszego skillu (dist) poprzez łąmanie się spearów !! -Knight - odpowiednia ilość robaków w BP i trenuje sobie na macro ile tylko chce (to nie jest ich wyróżnienie??? oO) A co do wypowiedzi że speary się łamią żeby gra była realistyczniejsza to wydaje mi się że miecze też rdzewieją, łamią się itd :S ;/ W reszcie kwesti knight, druid, sorc i pal są równi (tzn jest to dobrze zrównoważone np. knight kupuje UHY, pal bolty i UHY lecz mniejsza ilosc UH, sorc druid muszą kupować HMM, UH ponieważ własna produkcja im nie starcza a czasem nawet nie zwraca sie na huntach) To tyle, głupie, bezsensowne komentarze pozostawcie dla siebie ![]() Nie wychwytujcie pojedynczych zdań !! Odp. na TOPIC ![]() PS: Palowi na 8lvl wystarcza dobre skile na cyce i inne dobre potworki ale zastanowcie się jak trudno zrobić skile ;/ A i sam grałem wszystkimi postaciami (no sorciem nie dużo) więc mówie jak to wszystko odczułem ![]() Ostatnio edytowany przez Rassix - 20-10-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Czestochowa
Imię: Junior Wielki
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
no a wracajac do tematu, sam jestem knightem i co mam 37lvl, a na ds nie oplacaa mi sie chodzic, dragi to samo, a tacy palladyni z 14-15lvl sobie bez zadnych problemow soluja takie potworki. kolejna rzecz uzycie leczenia, chyba nikt nie powie ze exura moze powaznie uratowac zycie, knight bez UHow gowno zrobi a pal/sorc/drut maja vite ktora ulecza ich bezproblemowo i zdecydowanie szybciej (wkoncu wystarcza tylko wcisnac F1-12 i miec automatycznie rzucone, ktore trwa wiele krocej niz uzycie runu) o uzyciu runow nie wspomne, bo wbicie 6mlvl na knighcie to jest dluuuugie granie kolejne co to summon/convince potworkow, jako 40+lvl rycek bede se mogl rata zabrac od maga a palk juz bedzie mial calkiem niezla ilosc many nie mowie juz o kasie wydawanej na sprzet, rycek musi byc czolgiem by przezyc dobrze stracie. mag rzuca sobie magiczna tarcze i ma wiecej hp od rycka i nawet nie potrzebuje zadnej zbroi (kumpel tak wlasnie chodzi na hunty by wiecej lota zebrac - gramy na non-PvP). pall to samo bo on praktycznie rzadko jest trafiany (no moze przez dystansowcow) knight i walka ze strzelajacymi i uciekajacymi, nie ma to jak gonic minoarchera ktory laduje w ciebie kilka strzal zanim sie go dogoni, pall nie musi gonic wystarczy ze strzeli. no i ostatnie tak na zakonczenie - kto na wojnach jest wazniejszy 100lvl rycek czy 60lvl sorc, rycek gowno moze zrobic przeciwnikowi a mag przywali z SD razem z kumplami (o palku strzelajacym z kuszy+SD juz nie wspomne) o wielu wiecej przewagach ekipy palk/sorc/drut nie bede juz wypisywal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() W****ia mnie to ze takie *******one low levelowe nOOby sie wypowiadaja ktorzy gowno wiedza o tibi......
![]() Najlepiej to ****a postawic palladyna na bocie niech skilluje i pujsc dlubac w nosie przed telewizorem,potem wrocic i ****a kozaczyc ze sie w *** dista wbilo...***NJCIE SIE ****A W LEP i CZEKAJCIE AZ WAS ECHO ZABIJE.... ![]() Jak pall ***owy to graj knightem(masz ****a problem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: WTF?! Mieszkam w Ab!
Imię: Zguba Smoka
Gildia: Brak.
Świat: Empera
Poziom: 12
Skille: 46/43:D
Poziom mag.: 2
|
![]() Więc to knighci są faworyzowani... a... więc to pewnie dlatego ciagle dostaje od niezrównoważonych palqf, bo jestem rycerzem. Mylisz się powinieneś napisac "knighci są głównie faworyzowani", bo kto jak matke kocham właśnie pofaworyzował PALADYNQF??!!
![]() Ostatnio edytowany przez Zguba Smoka - 20-10-2005 o 18:25. |
![]() |
![]() |